אוף לבצפר

../images/Emo113.gif../images/Emo32.gif../images/Emo53.gifפליייייז

אני יודעת שביקשתי את זה ממכם כבר 1000000000000000000000 פעם אבל זה באמת חשוב לי כי זה נגמר בסוף החודש אז... למי שהצביע ולמי שעדיין לא בבקשהה תצביעו לאחי צחי סבג הוא בנתיים במקום 15 ואני רוצה שהוא יהיה לפחות במקום 3 מי שהצביע כבר יכול להצביע עוד פעם כי אפשר להצביע כל יום פעם אחת מכל מחשב אז תעשו את זה בשבילי תצביעו ותפרסמו את זה לכוווווולם תודה מראש אוהבתותכם המוווווווווווווווווווווווון מוֹר

גלי 89

New member
מתי הפורום הרישמי של הראל יחזור?

אני מצטערת שאני כותבת את זה פה אבל אין לי איפה לרשום ואני כבר משתגעת בלי הפורום הרישמי. מישהיא יודעת אם יש התקדמות?מה קורה למה זה מתעכב? הבטיחו לנו שאחרי שבוע שבועיים בערך הפורום יחזור ועוד מעט כבר חודש ימים ולא נראה לי שהפורום הולך לחזור בקרוב. מה קורה? למה זה לוקח הרבה זמן? חבל שבאתר שלו לא מעדכנים מה קורה חוץ מהודעה שהפורום יחזור בקרוב שזה כבר מופיע כמעט חודש ימים ואין שינוי.אני מכירה כמה בנות שהתייאשו כבר מזה שהפורום יחזור וזה חבל כי עד שהפורום יחזור הראל מאבד ככה הרבה מעריצות. אולי אחד המנהלים מהפורום הרישמי קורא כאן ויכול לענות לי מתי הפורום יחזור ? ולמה זה מתעכב הרבה זמן.

יקירתי,

את מוזמנת לקרוא את התקנון בנוגע לשרשורים, ולא לפתוח יותר הודעות שלא קשורות לנושא הפורום.

יקירתי,

את מוזמנת לקרוא את התקנון, ואני אומרת לך כבר עכשיו, שכאן בפורום לא פותחים הודעות חדשות על הרשמי, בסדר?

ayaliar

Well-known member
היום או מחר אבל..

א. בפורום בתפוז לא צריך לפתוח הודעה חדשה בשביל לשאול על פורום מתחרה, זה קצת חוצפה ב. הפורום והאתר של הראל הם פרטיים ולכן אין פה מה להתאכזב או לכעוס. אלה דברים שעולים כסף ואף אחד לא סגר את הפורום מתוך שעמום... והראל לא איבד אפילו חצי מעריצה בגלל שאין פורום. אם יש מישהי שנטשה אותו בגלל זה, היא היתה מיותרת מראש לדעתי

נצל"ש, יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

ראיתי כרגע את ריקוד מושחת
ואני ככה-
הסרט הזה יפה ברמותתתתתתתת אוי והריקוד בסוףףףף ממיס

Danielushhhh

New member
../images/Emo47.gifסרט מדהים

למרות שאני לא זוכרת ממנו הרבה אנחנו עושים ריקוד על השיר הזה בטקס מחזור

שלום לכולם!

לי קוראים נועה, ואני מרעננה, ואני מתה על הראלי! פגשתי אותו פעמיים (בער, אם זה נקרא לפגוש), והבן אדם פשוט מושלםםם!!!! אז אמ...שיהיה לי בהצלחה כאן! [-:

אני הייתי ברישמי

חודשיים אבל לא הסתדר לי שמה... זה היה ממש מזמן, אני כבר לא זוכרת במדויק מה היה הכינוי שלי.

../images/Emo39.gif../images/Emo32.gifאוף לבצפר

יאי היום מצלמים אותנו בלע ראיתי אתמול סרט מושלם ואני חייבת חייבת חייבת לספר לכם עליו. הקסם של אלה גאד איזה סרט יפהההההההההההה פשוט מושלםםםםםםם אני לא מתביישת לומר שזה אפילו ברמה של ריקוד מושחת וטרויה... ואולי אפילו עובר אותם...
יום טוב לכולם

(סוף) הדרך לאירווזיון ../images/Emo66.gif

הערב ב-20:00 שידור חי נוסף מחדר העיתונאים של האירוויזיון באוקראינה. שי ברק יעדכן מה עבר היום על שירי מימון, נציגתנו לאירוויזיון ויארח אנשים באולפן.
ב-22:00 מיד אחרי סיום פרק בסדרה "סוף הדרך 2", נארח live את המתמודדים שיעזבו את התוכנית

למעלה