מתוקית.

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo168.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

שלומות לכולם למי שזוכר ולמי שלא גחלוליתה שלי גיעגעתי מלאן באתי לספר לך שהבטן כבר מבצבצת בגדול אוטוטו נכנסת לחמישי עדיין לא יודעת מה מתבשל שם אם זו תינוקת או תינוק המרוקאי לי אומר שזה בן בטוח אני אומרת מה שבא ברוך הבא אז זהו הפרי מבשיל אט אט אני מתעגלת מהר מהר הלידה צפוייה רק בתחילת אוגוסט אני מדי פעם מציצה כאן ושם אבל לא ממש פעילה חופשה הריונית שכזו
נשיקות לכולם אוהבת ג'ול

אופה3

New member
מתוקית בטח שאני זוכרת, שלום לשבה

מה שלומך, טוב לשמוע על ההריון, וטוב לדעת שאת בחופשה תנוחי יקירתי, כי אוטוט יגיעו לילות חוסר השינה, ולילות שמלאים אהבה, ולילות שבהם רק את ותינוקך יחדיו, רגעים קסומים שאין להם שנית כל טוב ובהצלחה ממני האופה

ג'ולינקההההה../images/Emo25.gif

יוווו כמה געגעתי לך ולשיריך המופלאים ולנשיקות הצבעוניות שלך ובכלל לך!!! שמחה לשמוע שאת הולכת ומשמינה ושאפשר עכשיו להגיד לך הלו גברת יוו כמה שמנת חחחח נה נננה נננהה ניי נההה! שולחת לך שקית של כוכבי אושר רק טוב!!!

היי מתוקית מתוקה שכמותך .. ../images/Emo9.gif

גם שלי הגיחה לעולם באוגוסט {
} חחחחחחחח תגידי למרוקאי .. לא משנה מה זה יהיה העיקר שתהיה מתוקה כמוך .. אם לא יותר ממך
תהני חמודה ,, אני זוכרת את זה .. כאילו היה בשנה שעברה{ מה שבאמת היה ..} איזה כיף .. ממש בא לי עוד אחד מחדש { פחחחחחח כן בטח ..} אם תרצי טיפים לקראת הלידה .. בכיף .. אני פה.. בינתים שיהיה לך ערב נפלא ..

חן (*_*)

New member
ברוכה השבה מתוקית ../images/Emo24.gif

התגעגענו אלייך, אכן, ואל שירייך היפים(רגע, הריון ממתי מפריע בכתיבה?
. נשמח אם תבקרי לעיתים מזומנות, ותכתבי דבר מה. שמחה לשמוע על ההריון, לא משנה מה יבוא-בת או בן, אך לא סיקרן אתכם לשמוע מה ראו באולטראסאונד? מאחלת לך המשך קל, ולידה תקינה של צאצא/ית בריא/ה ושלם/ה. תתפנקי לך עכשיו, כי אח"כ, עד 120 שנה, תהיי המשרתת שלו/ה
.

למעלה