מפרגן

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif

בנות אני מודה לכולכן על כל המסרים שאתן שולחות לי בתיבה האישית מבטיח לכן שאין קקטוס מרק יריב שלי יש לנו אומנם שותפות מוזרה אבל אנחנו לא יריבים. תסירו דאגה מליבכן. ודבר נוסף. אני לא אותו המפרגן שמצאטט בתפוז,מעולם לא נטשתי אף אחת.ואם אני נכנס לרגע לצאט זה רק על מנת לפגוש שם את אהובתי. תודה לכן,אבל באמת שאין צורך לשלוח לי מסרים לתיבה האישית. מפרגן לכן אחת אחת! ******************* ואת....!
געגועי אלייך
לא יודעים שובע
אוהב
אותך
....ס....

מנצלת את האשכול שלך מפרגן../images/Emo140.gif

הולכת לבקר את חן,מי שרוצה מי שרוצה למסור לה ד"ש ד"ש עם שיר,משאלה,משהו מוזמן לרשום כמה מילים בפתק,לקפל אותו ל4 ואני מבטיחה לכולם שלא אציץ, אהיה ממש כמו כותל. סתאאםםםם מאמינים שלא אציץ? נסו לתת לחתולה לשמור על השמנת
כאשר על כרית קטיפה מלאה בנוצות טווס אניח ראשי ואעצום עיני, עולם קסמים יתגלה לפני. אפרוש לי כנף ארחף בשמיים אהלך על המים האגור כוחות חדשים לעוד שנה או שנתיים. אבקר את כל החברים אכבד אותם בעוגיות ופיצפוצים, ובבוקר כאשר שוב אפקח עיני אחזור אל המציאות של חיי. וככה הכל סובב סביבינו מציאות והדימיון שזורים בחיינו וטוב לדעת לאחוז בשני העולמות, אך יותר מאשר בדימיון... במציאות להיות. ואתה מפרגןןןןן נשבעת לך שאני לא כתבתי לך אפילו ולא מסר אחד!!!

למעלה