../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo42.gif

בהודעות האחרונות שכתבתי הביעו את הכאב את הפגיעה שחוויתי בשנה האחרונה, שיתפתי וניסיתי לתמוך כי אם יש אהבה ויש רצון לשפר את הזוגיות, זה אפשרי. אני סלחתי… כאבתי נפגעתי לא שכחתי … אבל סלחתי אך כתוצאה מהתנסות זאת בחיי הזוגיות התברר לי שאהבה פרחה לה והתחלתי להסתכל על צדדים אחרים בזוגיות שלנו ולצערי אין צדדים אחרים, לא נשאר כלום ויודעת אני כמה ניסיתי... אני כבר חציתי את הרוביקון מבחינה מחשבתית ורגשית ובעצם (סליחה לאיש המערות שהשתמשתי בחלק מהמשפט שלך, אך אהבתי את הביטוי
) אני כרגע רק מתחזקת, מחפשת את עצמי כדי לצאת מהקשר הזה חזקה יותר, החלטית, עצמאית ופחות פחדנית
. לילה טוב

AdiBason

New member
אם רק תאמרי לי.....איך יוצאים מקשר

בלי לפחד. אני רוצה לסיים את הקשר אבל נורא מפחדת. יש לנו ילדה בת 5 חודשים וגרים עדיין בשכירו.....אני לא יודעת מה יהיה אחרי גרושים. בתחילה בעלי גם רצה להיפרד אבל עכשיו כשהוא רציני הוא אומר שלא יזוז מהבית בגלל הילדה ( מה שלא היה אכפת לו לפני חודשיים ). אני רוצה לגרש אותו מהבית שילך לאמא שלו. מה עושים? להחליף מנעול , מה?

adam33

New member
לסיים את הקשר

בעצם בעלך אומר בפה מלא שאין לו דברים משותפים איתך למעט הילדה מניח שזה היה המון המון לפני כן ורק כעת את פוקחת את עינייך אין פתרונות של אד הוק למצבים אלו צריך לדעת מה אופיו של בעלך האם הוא אלים האם הוא בלתי צפוי ורק לאחר מכן להחליט על צעדים האם תהא הבנה לגבי פרידה מסודרת? נסי להרגיע את המצב ולהגיע ללב שלו ולבדוק האם ניתן לפתור הכל בדרך של שלום רק שתווכחי שלא ניתן צריך לחשוב מה עושים.

AdiBason

New member
אבל...

יש פעמים שהוא ממש מקסים , מתחשב ואוהב אבל יש פעמים שאני רוצה לגרש אותו שילך ולא יחזור....

adam33

New member
יש פעמים...

כאן הבעיה מתיי אדם נבחן? לא כשיש לו מצב רוח לא כשהוא שמח מהעבודה לא כשהוא אחרי האוכל לא כשהוא במגרש שלו אלא כשקשה כשהוא רעב ואת רוצה משהו כשהוא רב איתך על טריטוריה שבעצם אחד מכם יפסיד לשני כשהוא יודע שאת לא תותרי והוא זה שמותר כשלך קשה ולמרות שלו קשה הוא מתעלה על עצמו ונענה לך אז.. אז תרגישי מה זה חבר ובעל

אינני יכולה להגיד לך איך...

לצאת מהנשואים האלו. לי אישית הדברים החשובים ביותר לפני שנגמור את הנשואין שלנו זה היותי שלמה עם מה שאני הולכת לעשות, רוצה הכי מכל שנצליח לסיים את הנשואים האלו בחברות בלי וויכוחים בלי מריבות, להיות שלמים שזה מה שאנחנו רוצים,ומשום מה יש לי הרגשה שזה בסופו של דבר יהיה כך. לפעמים בן זוגי הוא נהדר, מקסים, מתחשב ולפעמים ההפך הגמור, ישבתי עם עצמי ועשיתי חשבון באיזה מצב הוא נמצא יותר, וגיליתי שהוא בדרך כלל מה שאני לא אוהבת. שבת שלום

למעלה