שלום לכן/ם

seven9

New member
../images/Emo39.gifשלום לכן/ם

אני הייתי כאן לפני שנה אפשר לומר בדיוק גוללתי את סיבלי ותיסכולי כאן בפורום והייתי לפני גירושים, חזרתי לארץ עם הילדים אז ממש קטנים {הבן כמעט שנתיים והבת ארבע }וגרושה עם הנייר ביד !{כיום הבן בן 3 והבת 5 וחצי} אני רוצה לספר לכן כי היתה לי שנה מאוד מאוד קשה ההסתגלות שוב למנטליות הריצות בין המשרדים הממשלתיים שלא הכירו בתעודת הגירושין שלי למרות שהיתה עם רבנים ידועים, החוסר שקט, החרדות שליוו אותי, החוסר בקורת גג כלומר עברתי ממקום למקום עם מטלטליי {לא הרבה} חיה ולא חיה כמו שמתארים תרנגול בלי ראש ככה הייתי חסרת כיוון ... וברוך השם כבר יותר טוב יש לי קורת גג {שכירות2 חדרים }}הילדים מסודרים בגנים ומאושרים ואני יותר רגועה מבקודם ! אני מגדלת את ילדיי לבד האבא נשאר שם ודבר אחד למדתי כל עוד אני מאושרת הילדים מאושרים האבא אומנם חסר לילדים אך הם לא בוכים או מרגישים מיסכנים ! כן כמו לכן גם לי יש סיפור מהחיים לספר {כל אחד הוא עולם ומלואו} לקחתי את הסבל שלי וניסיתי למצות אותו ולא להחדיר אותו לעצמות נכון קשה לפעמים אך אנו הנשים בעלי עוצמה אדירה של כח סיבולת ומעשה הכל למען הילדים רק שיהיו בריאים ומאושרים שאר הדברים {החומרים}ממש לא חשוב להם מה שחשוב להם זה שאמא תיהיה מאושרת ותיתן המון אהבה ! תודה לאל !אני מסתכלת אחורנית וחושבת כי בניתי ואני בונה את עצמי מחדש ! אין מי שיגיד לי מה לעשות או איך לעשות אין לי שירתון כל הזמן או יצעק עליי או יטיף לי, אני אדון לעצמי,מנהלת את חיי לבד בלי ילד{נוסף} גדול על הראש שלי .. זאת הרגשה טובה! תודה מראש על תשומת הלב

a44

New member
כל הכבוד! ../images/Emo140.gif המשיכי כך! ../images/Emo24.gif

למעלה