שלום לכולן

חס33

New member
../images/Emo39.gifשלום לכולן

כפי שידוע לכם אני אחרי הפלה שבוע שמיני מלפני חודשים היום יש לי עדין שאריות הריון מהגרידה וממתינה לעשות ניתוח היסטרוסקופיה ניתוחית אצל גולדנברג כנראה שבוע הבא. את הגרידה ביצע הרופא המטפל שלי בתל השומר כאחד מהצוות שם. לאור מה שקרה בעקבות הפעולה שכה פשוטה לביצוע אני עובדת עצות לגבי המשך הדרך אצלו . שאלתי באם החליט לעבור רופא ההתלבטות שלי ומאוד קשה הם בין: פרופ עמית -איכלוב דר לב-רן פרופ פיש ובנוסף אשמח לשמוע תגובות לגבי המקרה ואיך כל אחת הייתה פותרת אותו? אודה לכם אם תוכלי לייעץ לי בנושא כדי שאוכל לגבש דעה במצב המביך הזה.

bapi

New member
חמודה../images/Emo25.gif

מצטערת נורא שאין לי עצות בשבילך אבל מקוה שהכל יסתדר לטובה במהרה

סביון1

New member
אין לי עצה של ממש אבל אני בכל זאת

רוצה לספר לך על מקרה דומה שקרה לחברה שלי לפני כמה שנים. היא נכנסה להריון ונאלצה להפיל מסיבות בריאותיות. כשבועיים אחרי שהיא עברה את ההפלה גילו אצלה שאריות ברחם. הרופא שעשה לה את הגרידה היה באותו זמן מנהל מח' נשים בתל השומר או תפקיד בכיר דומה. היא עברה את הגרידה ברמת מרפא בפ"ת. כששאלה את הרופא שלה (שלא היה קשור לעסק) איך זה שרופא כל כך בכיר מבצע פשלה בפעולה הניתוחית הגיניקולוגית הכי פשוטה, התשובה שלו היתה שלדעתו הרופא לא ביצע את הגרידה. הוא חיכה שהיא תרדם ואז השאיר את המלאכה למתמחה והלך. הפשלה שלו היתה שהוא לא בדק אחרי המתמחה לראות שהכל בסדר. אגב, החברה שלי הרתה שוב לאחר מכן וילדה בן בריא.

אינדית

New member
חס33 יקרה... ../images/Emo39.gif

קודם כל, מצטערת לשמוע על ההתפתחויות. לא מספיק מה שעברת, הוסיפו לך גם את זה...
מקווה שזה יעבור חלק ומהר ויפנה את הדרך לגוף להחלים ולחזור לעצמו במהירות.
לגבי המקרה עצמו, אני נמצאת בהתלבטות דומה - גם אני כועסת על ההתנהלות של הרופא שלי במקרה הגרידה שלי (הפרטים שונים), וגם אני לא יודעת אם להמשיך איתו. מה שאני מתכוונת לעשות זה להפגש איתו ולשאול אותו את השאלות הנחוצות ואז לראות אם הוא משכנע אותי (כי לפני-כן כן הרגשתי שהוא מקצועי וטוב), ואם לא אקבל תשובות מספיק טובות, אחפש רופא אחר. אני לא מכירה את הרופאים שציינת אבל מאחלת לך בהצלחה, שכל הסבל כבר יהיה מאחוריך ושתקבלי תמורה להכל.
רק בריאות.

vif

New member
מקרה דומה שונה..

אני גם עברתי הפלה לפני חודש בדיוק אחרי שבשבוע 8 לא ראו דופק אבל היה לי דימום טיבעי וכשהגעתי לגרדה אמרו לי שאין צורך בגרדה כי הכל יצא לבד..נשארו שאריות ברחם והרופא שלי קיווה שבמחזור הן יצאו ..אבל קיבלתי מחזור מאוד עלוב והשאריות נשארו בחלל הרחם-אני עכשיו מקבלת אוטרגסטון ל5 ימים ואחכ צפוי לי מחזור ששוב מקווים שיגרום לשאריות לצאת ואם לא אצטרך לעבור היסטרסקופיה ... כל זה מבעס מאוד כי זה לוקח המון זמן ואני כבר רוצה להיות בטיפול הבא.. אז מה שרציתי לשאול אותך האם ניסוי לתת לך פרוגסטרון כדי ש"תפילי"שוב??אולי כדאי לנסות ןבקשר לרופא אני הייתי שואלת אותו ישירות מה קרה .. יצא לי נורא ארוך רק רציתי לעודד אותך

למעלה