שלום לכולם ..

Falcor

New member
../images/Emo39.gifשלום לכולם ..

יש לי שאלה קטנה .. אתם חושבים שסדנת מודעות פנימית יכולה לעזור לבן אדם במקרה של פרידה מאדם אהוב מאוד .. ?? אני אולי לא מנסח את השאלה טוב .. אבל זה כל מה שאני יכול כרגע. תודה, FALCOR.

Falcor28

New member
היי פאלקור ../images/Emo8.gif

אז קודם כל שלום לך פאלקור המקורי
(אין מה לעשות, אתה הראשון שלקח בתפוז את הכינוי...) אני לא מגיע מעולם הסדנאות למודעות עצמית ואין לי הרבה ידע על הנושא. למעשה סוף השבוע האחרון היה הפעם הראשונה בחיי שהשתתפתי בסדנא כזאת. זאת היתה חוויה אדירה שלא עוזבת אותי ושאני לא מתכוון לתת לה לעזוב אותי. שם הסדנא הוא "זוהי בחירתי" והיא תתרום לך הרבה מעבר להתמודדות עם פרידה מאדם אהוב. היא תיתן לך כלים להתמודדות עם הרגשות שלך בכל תחום בחייך. החוויה שעברתי שם לא ניתנת לתיאור במילים, זה משהו שחייבים לחוות כדי להבין. אני גם מניח שכל אחד חווה את זה בצורה שונה. רק טוב

Falcor

New member
שלום לאחי דרקון המזל .. ../images/Emo6.gif

קודם כל .. אמרו לך שייש לך שם יפה ?! אגב .. מדוע בחרת בשם הזה ?! המון זמן אני חושב ללכת לסדנא כזו .. אני הבנתי שייש סדנאות שמתמקדות בנושאים שונים .. בגלל זה אני הולך לפגישת היכרות בשבוע הבא .. מה שעניין אותי זה להכיר את האני האמיתי שלי .. ואיך להתמודד עם כל מיני רגשות .. דרך אגב .. לאיזו סדנא הלכת .. כלומר איפה ?! :)

Falcor28

New member
תשובות...

אז קודם כל אמרו לי הרבה פעמים שהשם שלי נפלא, אני מניח שזה מוכר גם לך
מאז שראיתי את הסיפור שאינו נגמר, בערך לפני 17 שנה פאלקור נדבק בי. בהתחלה הוא היה לי חבר דימיוני ואחרי שהתבגרתי הוא הפך להיות הניק הקבוע שלי. האמת שאני חושב שיש לנו כמה תכונות משותפות
כמו שכבר אמרתי אני לא מבין גדול בסדנאות למודעות אישית (אני בטוח שיש כאן בפורום מומחים לעניין). מה שאני מכיר זה את הסדנא הנפלאה שעשיתי בסופשבוע האחרון. מדובר בסדנא חוויתית שעוסקת בחיי הרגש שלנו ובבחירות שאנחנו עושים. אני בכוונה לא מרחיב מכיוון שזאת באמת סדנא שצריך לחוות כדי להבין. הסדנא שייכת לעמותת מ.ל.א והיא נקראת IMC. אני לא יודע בן כמה אתה, אבל יש גם סדנת נוער. הסדנא מתקיימת בשפיים כל חודש-חודשיים.

פלקור, שלום לך ../images/Emo140.gif

בתשובה לשאלתך, אני יודעת על סדנאות למודעות, שעזרו לנפגעות אונס להשתחרר מהטראומה, אני יודעת על משתתפי סדנאות כאלה, שלמדו לשחרר באהבה גם יקירים שנפטרו והם נשארו תלויים בזיכרון, עד להשתתפות בסדנא... גם מהנסיון האישי שלי למדתי, שסדנאות למודעות יכולות לרפא פצעים וצלקות בלב בקלות יותר משיחות עם פסיכולוג... לכן אני ממליצה לך בחום, צא לחוות ולנסות, עולם גדול מחכה, שתגלה אותו, כל מנת למצוא את המרפא והשלווה. בהצלחה

למעלה