שלום לכולם!!

Wוקו וNיל

New member
../images/Emo39.gifשלום לכולם!!

יש לי כמה שאלות מקווה שאני יקבל עליהן תשובות... (מצטערת אם אני מנג'סת) 1. איפה אפשר להשיג דיסקים ישנים של קיילי?! ועל מה אתם ממליצים?! 2. איפה אפשר להשיג ספרים של קיילי (למשל את הספר la la la) 3. האם היא תגיע אי פעם לארץ?! (הלוואי!!!) 4. איך קוראים לכל אחד מכם?! מקווה לתשובות ותודה על העזרה....

tatababa

New member
היי מיס שוקו..

1. דיסקים ישנים של קיילי - רק באינטרנט. אני ממליץ על האתרים : www.whammo.com.au www.101cd.com www.ebay.com 2. ספרים של קיילי - נחשי מה? שוב! לא בארץ.. אני ממליץ על : www.amazon.co.uk www.ebay.com 3. קיילי הייתה אמורה להגיע בתשעים וחמש או תשעים ושש לארץ במסגרת סיבוב הופעות של ניק קייב אבל בסוף זה לא קרה מסיבות שאני לא זוכר.. 4. אני רן Cheers רן

לימבו

New member
רן... לגבי דיסקים ישנים

לא רק באינטרנט. יש חנויות יד שניה בת"א שמוכרים אותם בזול יחסית. בסביבות 30-40 ש"ח לדיסק. אפשר למצוא בקלות את 3 הראשונים ואת Kylie Minogue 94
הספר לה לה לה לא יצא בארץ, לצערנו. צריך לקנות אותו בחו"ל בלבד (אם את מכירה מישהו נוסע ללונדון אז את מסודרת. אם לא- אולי אני אסע בקרוב
)
לא עושה רושם שקיילי תגיע לארץ. אמנם כולנו אוהבים אותה פה, אבל שוק קניות הדיסקים כאן כל כך עלוב, שלא שווה כל כך להשקיע. עכשיו ש- EMI עברו להליקון (תודה לאן אם סי על הקידום הקלוקל של האלבום האחרון!) אולי יעשו שם עבודה יותר טובה (באמת חברת תקליטים ישראלית שקיילי עוד לא היתה בה) לעומת זאת- לדני מינוג יש חברה בישראל, אז אם היא במקרה היא קוראת שורות אלו- שתשפיע עליה לבוא לכאן לחופש. אני מוכן לארח אותה אצלי

tatababa

New member
ת"א

אם ככה, זה המקום היחידי בארץ שאפשר למצוא דיסקים של קיילי לפני Light Years. יש עוד סניף אחד של Tower Records בחיפה שיש בו עותק אחרון עם קופסא שבורה של Impossible Princess.... לא מרשים במיוחד! מה שמוזר זה שכל כך הרבה אמנים פחות מצליחים מקיילי בארץ, אפשר למצוא חומרים ישנים שלהם בלי בעייה! אבל קיילי?! למצוא סינגל שלה באחד מסניפי "צליל" או "Tower" יהיה נס!

אמממ היי...../images/Emo9.gif

אין לי מושג אני בחיפוש אחרי דיסקים ישנים של קיילי אבל כמובן שכמו כול דבר איכותי של קיילי-גם את זה אין בחניות בישראל כמושרן אמר......... 2 אותו דבר גם זה איכותי........... 3 לה לה לה הגיע לארץ אם אני לא טועה נכון? 4 לי קורים..........סקייטי אני אף פעם לא מספרת שם סורי...
חסויה!

למעלה