שלום לכולם האם משהוא מכיר היכן ניתן לקנות בזול בקבוקים של 30ML + טפי? באהבה נורית
N nuritbar New member 19/9/02 #1 ../images/Emo39.gifשלום לכולם האם משהוא מכיר היכן ניתן לקנות בזול בקבוקים של 30ML + טפי? באהבה נורית
Y yoelnd New member 20/9/02 #2 איפה בארצינו הקטנה? ת"א או אילת (ללא מע"מ), ירושלים או חיפה. מה הכמות שמדברים עליה: פלטה או משטח? זכוכית או פלסטיק עם טפי נשלף או קבוע בבקבוק? זרקי עצם לכלב......
איפה בארצינו הקטנה? ת"א או אילת (ללא מע"מ), ירושלים או חיפה. מה הכמות שמדברים עליה: פלטה או משטח? זכוכית או פלסטיק עם טפי נשלף או קבוע בבקבוק? זרקי עצם לכלב......
ר רובינהוד100 New member 20/9/02 #3 ברחוב לוינסקי אני לא זוכר את המספר אבל זה דיי קרוב לרחוב שממשיך לאלנבי (מצטער ברח לי השם של הרחוב) לכיון התחנה המרכזית הישנה
ברחוב לוינסקי אני לא זוכר את המספר אבל זה דיי קרוב לרחוב שממשיך לאלנבי (מצטער ברח לי השם של הרחוב) לכיון התחנה המרכזית הישנה
I izak471 New member 21/9/02 #5 חפשי את "הבקבוק" בדפי זהב או ספר טלפונים . הוא הזול ביותר. מוכר משטחים שלמים כ150 בקבוק. אם לא תמצאי אותו תשאירי לי הודעה ואתן לך כתובת מדויקת. נב הוא נמצא ברח´ צלנוב בתל אביב.
חפשי את "הבקבוק" בדפי זהב או ספר טלפונים . הוא הזול ביותר. מוכר משטחים שלמים כ150 בקבוק. אם לא תמצאי אותו תשאירי לי הודעה ואתן לך כתובת מדויקת. נב הוא נמצא ברח´ צלנוב בתל אביב.