שלום ונעים מאוד

../images/Emo39.gifשלום ונעים מאוד

גם אנחנו מאותגרים רבייתית נשואים שנה וקצת מנסים מעל שנתיים אחרי הרבה תלאות ואכזבות מבירקורטיות ורופאים ודחיות מטופשות הגענו לדר' ניזרי היחיד שהחליט לנסות עם בעית הזרע ננסה לפחות הזרעה אחת מכיוון שהתנועה טובה ביום ב' הולכים לעשות צילום רחם ואח"כ מחכים למחזור(פעם ראשונה שמחכים לו לפחות להתחיל לעשות משהו) אם לא יצליח עוברים לIVF קצת עצוב בלב וכבר אין סבלנות לפחות להתחיל

שלום וברוכה הבאה ../images/Emo140.gif נוני של בובי

ברוכה הבאה בתקווה שכאן לא תשהיי הרבה זמן, גם אני הייתי בעבר אצל ד"ר ניזרי, התרשמנו מאוד בהתחלה אבל הבנתי שאנחנו "קצת" נסחבים... גם לנו יש בעית זרע, לא חמורה אבל אנחנו לקראת IVF מחפשת בצפון רופא טוב, אני מבינה שאתם ניסתם לפני החתונה , אז זהו שאנחנו לא עוד לקחנו גלולות 1/2 שנה, ובשנה האחרונה אנחנו מנסים עד שהגענו לפוריות, מכירה מישהו מאזור הצפון מומלץ? איך הגעת לד"ר נזירי? חלילה אם ההזרעה (דרך אגב בעית הזרע שלכם קלה / קשה) איפה תעשו IVF? שיהיה בהצלחה אוסנת ושבת שלום

קודם כל תודה לכולן

ברוכות הנמצאות וברוכות עוד יותר בצאתכן בתשובה לאסנת (או אוסנת) למה את מתכוונת כשאת אומרת נסחבים? בעית הזרע אצלנו בהגדרה היא קשה באיזה קופת חולים את חברה? את הIVF אנחנו מתוכננים לעשות אצל דר' ניזרי כנראה באלישע

נוני שלום לך../images/Emo140.gif

נסחבים זה אומר שהוא לקח אותנו להזרעות כשבעצם מלחתחילה לא היה סיכוי אפילו לו 1 למיליון, הוא הבטיח לנו שהוא יטפל בנו באלישע אבל אני לא חשבתי על דבר אחד!! וזה לא מטיפשות אלא מתום שכל כך התלהבתי אני חברה בכללית וכללית לא נותנת הפניה אלא רק לכרמל. אלא אם הולכים על זה פרטי, ועל כן עשינו 3 הזרעות עם 5 מיליון ותנועה לא משהו ושום רופא אחר לא המליץ על הזרעה חוץ ממנו עם ממצאים כמו שלנו, ועל כן ביזבזתי לריק 5 חודשים והיום אני הולכת על זה באופן פרטי לחלוטין (כי נוכחתי לדעת שאין כמו פרטי במיוחד כשאת בכללית) אני לא יודעת איפה את מקווה בשבילך שבמכבי או כל אחד אחר רק לא כללית!!! וכנראה שבזמן הקרוב גם לא יהיו אישורים לכללית במצב של הקופה כיום, ועל כן החלטתי לעזוב אותו כי אם אין לך ביד משהו בטוח לדעתי למה להבטיח למטופלת משהו, מקווה ומאחלת לך בהצלחה. אוסנת

../images/Emo39.gifאוסנת היקרה

לצערי גם אנחנו בכללית והבשורות שאת מבשרת לי די מכבידות כי כבר לפחות שבועיים אני מסתובבת עם הרגשה שעשיתי טעות בבחירה של הרופא ההתלבטות היתה בינו לבין דר' איסקוב (מנהל המחלקה בזבולון)אצנו הספירה הרבה הרבה יותר נמוכה אבל התנועה טובה מה זאת אומרת פרטי לחלוטין? איפה עושים מי הרופא? כמה זה עולה? האמת כרגע זאת נראית לי אופציה למרות שאני לא ממש יודעת במה זה כרוך תודה על התשובה ועל ההקשבה

נועם@בת

New member
אם ההתלבטות היתה בינו לבין

דר' איסקוב, תאמיני לי שבחרת בחירה נכונה
. בהצלחה נועם

נועם@בת

New member
עצבנית? ממש לא

פשוט המטופלות של דר' איסקוב לא ממש המליצו עליו, אז מן הסתם עשית בחירה נכונה. נועם

בהצלחה

תראי חמודה את בתחילת הדרך ואת כבר אומרת שאין לך סבלנות את זקוקה להמון סבלנות ותמיכה .ופה הגעת למקום הנכון כי תקבלי המון המון תמיכה וחיזוקים מכל הבנות פה,אני אישית הכרתי את הפורום הזה רק שבוע ואני ממש מכורה .אז עם המון כוחות והרבה מאוד סבלנות תתחילי ומקווה בשבילכם שהשהות תהיה קצרה .

לימי שלום לך../images/Emo13.gif

ברוכה הנמצאת ואני מקווה שהסבלנות תחזור אליי למרות שמלכתחילה תיק הסבלנות שלי הוא קטנצ'יק אבל עובדים על זה מקווה גם בשבילך שדרכך החוצה מהפורום תהיה קצרצרה ומהירה

נועה 35

New member
ברוכה הבאה ושהות קצרצרה!

גם אנחנו הוגדרנו כמאותגרים רבייתית ולפני כשנה המליצו לנו לעבור להפריית מבחנה, לאחר שנמצאה בעיית זרע לאחר שבמשך כמעט שנתיים לא הצלחנו להביא ילד (נוסף, הראשון הגיע באופן טבעי) לעולם. החלטנו להתעקש ולנסות להרות טבעית, אך בנוסף לזה בן זוגי החליט לעבור ניתוח לתיקון וריקוצלה שאובחנה. הניתוח בוצע ביולי, והשבוע מצאתי את הפס החסר בערכת בדיקת הריון ביתית! (אני לא יודעת ולעולם לא אדע אם זה הניתוח או סתם ההתמדה...) אז אל ייאוש! אפשר לעשות את זה גם אם לפעמים זה נראה אבוד! מחזיקה לך אצבעות שתמצאי את עצמך בקרוב בפורום השכן!

נועה שבוע טוב../images/Emo13.gif

גם לך אאחל מעבר מהיר לפורום השכן שאלה לי על ניתוח הוריקוצלה: באיזה קריטריון צריך לעמוד בשביל לעבור את הניתוח גם אצלנו אובחנה וריקוצלה אבל מאוד קלה כהגדרת הרופאים ניתוח לא ישפר את הכמות שבוע טוב והמון בהצלחה

זקיקית

New member
ברוכה הבאה נוני

והלוואי שהשהות שלך כאן איתנו - על אף הבית החם - תהיה קצרצרה. אני כאן לשירותך בכל אשר אוכל לעזור. בהצלחה לכולנו

פיצקית

New member
ברוכה הבאה ובהצלחה!../images/Emo140.gif

מקוה שלא תשארי פה לאורך זמן ותעברי מהר לפורום השכן (הריון אחרי). גם אצלנו יש בעית זרע, אבל רק אחרי 4 הזרעות אנחנו עוברים הלאה. מקוה שהרופא לא ימשוך אתכם יותר מדי זמן בהזרעות אם נתוני הזרע קשים. (גם אנחנו חשבנו שרק IUI אחד ונעבור הלאה, אבל כאמור זה נמשך ונמשך). המון בהצלחה ושעם הטיפולים תרגישי גם תחושת תקוה חדשה!!!

למעלה