אני אענה על מה שאני יודעת
כי אין לי כוח לבדוק על מה כבר ענו ועל מה לא... 1. אחכה לך - "זמר נוגה" - רחל. (החלונות הגבוהים בלחן של שמוליק קראוס, עפרה חזה בלחן של ג´ורג´ מוסטקי). 2. כתפי הקרות רעדו משמחה - "כי היה לי ברור כמו שתים ושתים, שיובילו אותך בגללי בנחושתיים, וגם אז לבבי לא יסור מעמך" - "וידוי" (אלכסנדר פן/סשה ארגוב) - יהודית רביץ/מתי כספי (מילים נוראיות). 3. מנערת הרוק - "נערת רוק" (יצחק לאור/מתי כספי) - ריקי גל 5. הדמויות שבתמונות - "אתה פה חסר לי" (אביב ושירה גפן/אביב גפן) - נורית גלרון (אני לא סגורה על זה... נדמה לי שיש שם שורה "אבל גם בתמונות לפעמים הדמויות מקשיבות לתקתוק השעון"). 6. "את שנתי קרע" - "הוא" (בואי כלה) - (לאה גולדברג/אחינועם ניני-גילי דור) - אחינועם ניני (אגב, נדמה לי שיש גם ביצוע בלחן אחר של אריק איינשטיין, אבל מעולם לא שמעתי אותו... לא משהו מוכר במיוחד, כמובן). 7. עץ עירום כביום היוולדי - "לעיתים" - ג´וני שועלי 9. "אדבר איתך" (רחל שפירא/אלונה טוראל) - חוה אלברשטיין 11. "שילכו לעזאזל!" - "אחכה לך בשדות" - משינה 15. כמו קשת בענן - "פני מלאך" (יעקב גלעד/ג´ורג´ בן) - יהודית רביץ 17. זקן חכם (אני חושבת) - "רומיאו" (יעקב גלעד/יהודה פוליקר) - יהודית תמיר ועכשיו נלך לראות מה ענו האחרים...