שאלון חדש..

irashady

New member
עונההה

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם? אמממ גלידות, פירות, ספגטי... הרבה דברים! אוהבים לאכול במסעדה או בבית? גם וגם איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר? תאילנדית-סינית... האלה שמכינים נודלס מוקפץ עם ירקות ובשר... יאמייי אני חייה על זה... טעיםםם איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')? ום וגם אוהבים לחם מחיטה מלאה? כן סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף? לא אם כן, מה אתם חושבים עליה? מה הסידרה האהובה עליכם? יש הרבה רואים סוף הדרך? לא אם כן, מי אתם רוצים שינצח? רואים כוכב נולד? לא רואים טלנובלות? כן אם כן, איזה? תשוקת הנצים אוהבים את המומינים? ברור... הילדות כללי: שם: אירה גיל: 17 עולים לכיתה: י"ב חבר: אין מקצוע אהוב: היסטוריה/ איסלם מקצוע שנוא: מתמטיקה רוצים לחזור ללמוד? אני כבר לומדת לפסיכומטרי... זה לא חופש בכל מקרה אוהבים ללמוד? לפעמים מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? כן אבל לרוב לא בגלל מחלות... לא אמתיות בכל מקרה איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם: בת זונה מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? אותו הדבר ויותר אהבה: אוהבים מישו ברגע זה? את עצמי היה לכם פעם חבר? כן אם כן, כמה? כמה חברים או כמה זמן? רוצים חבר ברגע זה? לא... אין לי זמן... אני חייה ונושמת 24 שעות ביממה פסיכומטרי מאמינים באהבה ממבט ראשון? לא ממש...

תשובות

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם? אגרול אוהבים לאכול במסעדה או בבית? במסעדה איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר? יש הרבה איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')? סיני ואיטלקי אוהבים לחם מחיטה מלאה? כן... יאם! סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף? כן אם כן, מה אתם חושבים עליה? לא ראיתי אף פרק ממנה... מה הסידרה האהובה עליכם? אינויאשה, טב"מ, נארוטו, פול מטאל אלכימיסט, גראוויטיישן ויש עוד כמה... רואים סוף הדרך? לא אם כן, מי אתם רוצים שינצח? אני לא רואה רואים כוכב נולד? לא רואים טלנובלות? רק אחת אם כן, איזה? טב"מ אוהבים את המומינים? כןןןןן *____* כללי: שם: הדר גיל: 15 עולים לכיתה: ט' חבר: אין מקצוע אהוב: ספרות מקצוע שנוא: מטמתיקה וערבית רוצים לחזור ללמוד? לאאאא אוהבים ללמוד? לאאאאאא מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? ככה ככה... קצת איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם: בסדר מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? שתהיה יותר טובה אהבה: אוהבים מישו ברגע זה? כן היה לכם פעם חבר? כן אם כן, כמה? 1 רוצים חבר ברגע זה? לא מאמינים באהבה ממבט ראשון? כן

moomi123

New member
+*+עונה+*+../images/Emo181.gif

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם?האוכל של אמא אוהבים לאכול במסעדה או בבית?שניהם איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר?אין איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')?פרסי אוהבים לחם מחיטה מלאה?תלוי עם מה סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף?כן אם כן, מה אתם חושבים עליה?לא יודעת מה הסידרה האהובה עליכם?אין רואים סוף הדרך?כן אם כן, מי אתם רוצים שינצח?הבנות רואים כוכב נולד?כן רואים טלנובלות?כן אם כן, איזה?כל מיני אוהבים את המומינים?מאוד:) כללי: שם:אור גיל:11 עולים לכיתה:ו' חבר:אין מקצוע אהוב:אין מקצוע שנוא:אין רוצים לחזור ללמוד?כן אוהבים ללמוד?בערך מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')?לא איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם:נחמדה:) מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה?שתיהיה מוצלחת אהבה: אוהבים מישו ברגע זה?כן היה לכם פעם חבר?כן אם כן, כמה?2 רוצים חבר ברגע זה?לא מאמינים באהבה ממבט ראשון?תלוי מי!

../images/Emo110.gif

אוכל
מה המאכל האהוב עליכם? לוידעת אוהבים לאכול במסעדה או בבית? בית איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר? בראסרי בת"א.. איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')? אפחד מהם
אוהבים לחם מחיטה מלאה? לוידעת
סדרות טלוויזיה
מכירים את הסידרה מועדון האוכף? כן אם כן, מה אתם חושבים עליה? לא ראיתי
מה הסידרה האהובה עליכם? אמ"לללללללללל רואים סוף הדרך? הפסקתי אם כן, מי אתם רוצים שינצח? מי שניצחו אתמול
רואים כוכב נולד? כעעע
רואים טלנובלות? כן אם כן, איזה? השיר שלנו ואהבה מעבר לפינה
אוהבים את המומינים? כע
כללי
שם: מיכל גיל: 13 עולים לכיתה: ח' חבר: אין מקצוע אהוב: לוידעת, אין מקצוע שנוא: הכל
... רוצים לחזור ללמוד? לא ממש אוהבים ללמוד? לא מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? לא הרבה.. איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם: סבבה
מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? שיהיה טוב
אהבה: אפשר לדלג על זה נכון?

Trranger

New member
ההההאאני ../images/Emo13.gif סוףסוף אחד קצר יחסית

אוכל: מה המאכל האהוב עליכם? פיצהההה! אוהבים לאכול במסעדה או בבית? מסעדה, לא צריך לאכול לא לנקות
איזה מסעדה אהובה עליכם ביותר?סודוך... מישהו מכיר?
איזה סוג אוכל אתם אוהבים(סיני, איטלקי וכו')? איטלקי אוהבים לחם מחיטה מלאה? מה זה סדרות טלוויזיה מכירים את הסידרה מועדון האוכף? לא אם כן, מה אתם חושבים עליה? לאדע מה הסידרה האהובה עליכם?תהרוג אותי וזהו רואים סוף הדרך? לא אם כן, מי אתם רוצים שינצח?לאדע רואים כוכב נולד?לא רואים טלנובלות?כן אם כן, איזה? בע"מ... זה ממכר
אוהבים את המומינים?לא! לא הייתי רואה ערוץ 1,2 כללי: שם:רועי גיל:16+ עולים לכיתה:יא חבר:כן, אני חבר?
מה השאלה מקצוע אהוב: פיסיכיף מקצוע שנוא: ספרות רוצים לחזור ללמוד? לא. אוהבים ללמוד? ממש
סיוט גם כן מחסירים הרבה שיעורים(בגלל מחלות וכו')? כן.. יוצא הרבה בסוףשנה איך אתם מסכמים את השנה שהייתה לכם: מייגעת.. אבל עברתי אותה.. יא מה אתם מאחלים לעצמכם בשנה החדשה? להיפטר מהמחנכת
אהבה: אוהבים מישו ברגע זה?דלוקים יותר נכון
היה לכם פעם חברה?כן אם כן, כמה?3 רוצים חברה ברגע זה?כן מאמינים באהבה ממבט ראשון?כן

למעלה