שאאאאלון

../images/Emo39.gifשאאאאלון../images/Emo78.gif

שם: גיל: מין: עיסוק: תחביב: מקום מגורים: יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: טלוויזיה בחדר כן\לא: חבר\ה כן\לא: קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: פירסינגכן\לא אם כן איפה: מה אי אפשר להגיד עליך: איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? מה את\ה חושב\ת על חתונה: באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: חילוני\מסורתי\חרדי? האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? בעד\נגד: עישון: סמים: נישואי הומולסבים: אלכוהול: חוק חינוך חובה: מוזיקה: שומעים גלגל''צ? 3 תחנות רדיו מועדפות: 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: אסוציאציות: גן חיות: ראש הממשלה: הנשיא: מחשב: אהבה: בוקר: חורף: טלוויזיה: אמא: אבא: מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן רוני דואני\דנה עדיני קור\חום פוך\צמר חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> בהצלחה

D o r B

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo143.gif../images/Emo182.gif../images/Emo146.gif../images/Emo188.gif../images/Emo216.gif

שם: דור גיל: 14 וחצי מין:
עיסוק: זונה תחביב: ^^ מקום מגורים: כרמיאל יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: כן אבל לא בשימוש
טלוויזיה בחדר כן\לא: כן אבל בינתיים לא בשימוש
חבר\ה כן\לא:
קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה:
פירסינגכן\לא אם כן איפה:
מה אי אפשר להגיד עליך: איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? הנערף
איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? ג'ובניק מסריח
מה את\ה חושב\ת על חתונה:
באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): 20+ דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: ברור חילוני\מסורתי\חרדי? חילוני אבל שומר..בערך האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): אממ די פחות
מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? בכיף שלהם
בעד\נגד: עישון: אממ לא אכפת לי סמים:
נישואי הומולסבים: שיהיה
אלכוהול:
חוק חינוך חובה:
מוזיקה: שומעים גלגל''צ? שמשעמם 3 תחנות רדיו מועדפות: גלגלצ, 99ESC וזהו
איפה שיש שיר יפה עוצרים
3 סגנונות מוזיקה מועדפים: רוק, פופ, R&B 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: לאן שלא תלכי, אנג'לס, סו ביוטפול, פיקס יו, רבות הדרכים אסוציאציות: גן חיות: זברה
ראש הממשלה: חרא הנשיא: זכאי
מחשב: הכל! אהבה:
בוקר: עייפות חורף: קר טלוויזיה: חברים אמא:
אבא:
מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן- עברי רוני דואני\דנה עדיני- דנה
מה זו ההשוואה הזו בכלל?! קור\חום? חום פוך\צמר? פוך חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה- שמת לב שזה אותו דבר?
ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> When you try your best but you don't succeed When you get what you want but not what you need When you feel so tired but you can't sleep Stuck in reverse כן נוי, תתמודדי

cate71

New member
עונהההL:

שם: קייט גיל:16 וחודשיים מין: נקבה..חחחח עיסוק: תלמידה.../"מעצבת אופנה"..עיצבתי לדודה שלי שמלה לאירוע תחביב:לצייר בגדים....להיות במחשב מהבוקר ועד הערב..בימי שישי ושבת מקום מגורים: שדרות י ש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?:כן טלוויזיה בחדר כן\לא:אין חבר\ה כן\לא:כן ולא......נפרדתי מחבר שלי כי הרגשתי שהוא יותר כמו אח שלי מאשר חבר. קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה:לא פירסינגכן\לא אם כן איפה:היה פעמיים באף מה אי אפשר להגיד עליך:..ילדה חברותית כל הזמן עם חיוך על הפנים איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים?בעזרת ה' מעצבת אופנה איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא?לא יודעת...מעדיפה שרות לאומי מה את\ה חושב\ת על חתונה:לא חושבת באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): מקסימים 30..מינימום 24 דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?:לא חילוני\מסורתי\חרדי?חילוני האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?):כן...היתי פעם מאמינה בה' אחרי מקרה שקרה הפסקתי להאמין. מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')?אנשים כמו כולם..... בעד\נגד: עישון:נגד סמים:בארור..אחרי "זוהרים" נישואי הומולסבים: אין לי בעיה עם זה אלכוהול: נגד חוק חינוך חובה: .....בעד מוזיקה:בעד שומעים גלגל''צ?קצת 3 תחנות רדיו מועדפות:100FM קול הנגב וזהווו. 3 סגנונות מוזיקה מועדפים:..אני אוהבת את כולם חוץ מ רוק מזרחית ודכאון 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: onle hope_ מנדי מור cry_מנדי מור אליך_דניאל זילברשטיין אהבה קטנה בנות_דניאל זילברשטיין אסוציאציות: גן חיות: י'2 ראש הממשלה: הנשיא: מחשב:חיים אהבה:חום בוקר: שוקו חורף:גשם טלוויזיה: השימניה אמא: אדם יקר אבא: אדם יקר מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן-------עבריייי רוני דואני\דנה עדיני -אף אחת קור\חום _קור פוך\צמר_פוך חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה: חיים עם אהבה ולסיום: מוטו לחיים\משפט מועדף-> תנצל תחיים לטובה...חיים רק פעם אחת!!!! קבלו כמה פתגמים: "מילה טובה מעולם לא הזיקה לפיו של אדם." "השקר נוסע רחוק יותר מאשר האמת." "לב חסר דאגה חי זמן רב." "מוטב לריב מאשר להיות גלמוד." "אפילו היום הארוך ביותר מגיע לקצו." "מזל טוב שווה יותר מיקיצה מוקדמת." "תרנגול הודו מעולם לא הציע להקדים את חג המולד." "הכלב אינו בעליו של דבר, אך לעתים רחוקות הוא מאוכזב." "דיפלומט חייב תמיד לחשוב פעמיים לפני שאינו אומר דבר."

cate71

New member
אופסססססס

מה אי אפשר להגיד עליך:שאני ילדה רגוע

היי זה היה פעם../images/Emo131.gif../images/Emo118.gif

שם:הדר גיל:16 מין:נקבה עיסוק:תלמידה תחביב:מוסיקה מקום מגורים:חדרה יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?:לבד טלוויזיה בחדר כן\לא:כן חבר\ה כן\לא:לא בדיוק בערך ,לא ממש ברור קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה:לאאא פירסינגכן\לא אם כן איפה:לאאאאאאאא מה אי אפשר להגיד עליך:שאני זבל איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים?לא יודעת איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא?להקה צבאית מה את\ה חושב\ת על חתונה:שזה חלק מהדת שלנו ואני בעד אירוע כזה. באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום):24 דת אמונה ודרך חיים:לא יודעת מאמין בה'?:כן חילוני\מסורתי\חרדי?חילוני האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?):לא אני רק חושבת שהתחלתי אולי להיות יותר בטוחה באם אני מאמינה או לא. מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')?
בעד\נגד: עישון:נגד סמים:הגדדדדדדדדד נישואי הומולסבים:בערך אני ניראה לי נוטה לנגד למרות שאני מבינה אותם ואז אני גם בעד אלכוהול:אמצע חוק חינוך חובה:אממ בעד מוזיקה: שומעים גלגל''צ?כן מידי פעם 3 תחנות רדיו מועדפות:90 אפ אמ 105 וגלגלצ 3 סגנונות מוזיקה מועדפים:פופ רוק ו..אממ בלדות חחחחחחח 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו:אי פייל לייקק דנסיגגג דנסיגגג אואואואואאוו וגם אממ אהבה קטנה כמובן והשקט שנשאר ו..נווו נוי איך הולך השיר אהה אי פייל לה לה לה לה לה [חחחחח הבנתם?] וזהו לא עולה לי עוד זה מהלחץץץץץץץץץץץ אסוציאציות: גן חיות:פרות חחחחחחחח ואין שם חחחחחחחחחחחחח ראש הממשלה:רבין הנשיא:יש לי בדיחה...איך אומרים המעיל שלי??מעילי איך אומרים החדר שלי?? חדרי איך אומרים האנס שלי??אנסי חההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה מחשב:חיי פחחחחחחחח אהבה:IN LOVE בוקר:בוקררררררררר --- יבשהההההההההה שמששששש כמו ביצה קשההההההההההה רוח ----למה למה את בוכההההההההההההההה כשאת בוכה את לא יפה את לא...יפהההה די לך או די לך ילדההה הוהוההו... חורף:קררררררררר טלוויזיה:אממ זה כל מה שיש לי להגיד "אממ" אמא:הו אמא חבקי חזקקק ולעולם לא ניפרדדד אבא:אבא הו אבא אממ סתם לא יודעת אבא תיכונסיט מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן?עברי רוני דואני\דנה עדיני?דנה קור\חום?חום פוך\צמר?פוך חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה?מה שניהם אותו דבר...שניהם ללא אהבה לא שווה אף אחד מהם. ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף->סתמו1!!!!!!!!!!!!!!!!!

sapiri5

New member
מקום מגורים : חדרההההההה??../images/Emo12.gif

ממתי?
עליתיייי עלייךךךךך!!!!

מהממת11

New member
עונה! :)

שם: חנה גיל: 14.6 מין: נקבה! עיסוק: תלמידה תחביב: לצייר מקום מגורים: פרדסיה יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: לבד
טלוויזיה בחדר כן\לא: ללא חבר\ה כן\לא: גם חבר וגם חברה
קעקוע\ים כן\לא אם כן איזה: לא פירסינגכן\לא אם כן איפה:לא מה אי אפשר להגיד עליך: אפשר הכל חוץ מקללות
איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? אלוהים יודע איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? במשהו קל.. מה את\ה חושב\ת על חתונה: שזה דבר חשוב ובין הדברים היפים בחיים!
באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): 20-25 דת אמונה ודרך חיים: אך ורק אמונה באלוהים ודרך חיים כל אחד והדרך שלו... אין לי משהו ספציפי... מאמין בה'?: ברור שכן
חילוני\מסורתי\חרדי? מסורתי-חילוני.. האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?): כן.. קצת פחות שומרת.. מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? זה לא דבר טוב.. בעד\נגד: עישון: נגד סמים: נגדדד!!!! נישואי הומולסבי: לא בעד ולא נגד אלכוהול: בעד חוק חינוך חובה: בעד מוזיקה: שומעים גלגל''צ? לפעמים 3 תחנות רדיו מועדפות: 99esc ו100fm וגלגל"צ 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: הכל ובעיקר פופ.. 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: לא באים
אסוציאציות: גן חיות: קוף ראש הממשלה: חרא\מושחט\טיפש.. הנשיא: עדיף שאני לא אגיד.. מחשב: המצאת המאה! אהבה: אוריאל,חבר שלי חח..
בוקר: טוב חורף: קור טלוויזיה: רעש\סלבס\שירי מימון אמא: אחריות אבא: כמו אימא.. מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן עברי לידר רוני דואני\דנה עדיני רוני דואני קור\חום חום פוך\צמר פוך חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה לא זה ולא זה... ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> בנאדם תחייך ,כי חיוך לא עולה כסף..

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

שם: נוי גיל: 13 מין:
עיסוק: תלמידה ושחקנית
תחביב: כדורעף מקום מגורים: חדרה
יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: לבד
טלוויזיה בחדר כן\לא: יש
חבר\ה כן\לא:
פירסינגכן\לא אם כן איפה: אין אבל רוצה לעשות הליקס מה אי אפשר להגיד עליך: איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? בקבר איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? שירות לאומי
מה את\ה חושב\ת על חתונה:
באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): 24 מינימום דת אמונה ודרך חיים: יהודיה
מאמין בה'?: חלקית חילוני\מסורתי\חרדי? חילוני ומסורתי האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?):
מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? מגזימים בעד\נגד: עישון:
סמים:
נישואי הומולסבים:
W אלכוהול:
חוק חינוך חובה:
מוזיקה: שומעים גלגל''צ? כשיוצא 3 תחנות רדיו מועדפות: 99 אסקייפ 100 אפ אם.. 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: רוק פופ רוק כבד 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: השקט שנשאר, who knew , love song אסוציאציות: גן חיות: הדר ראש הממשלה: אף הנשיא:
מחשב:
אהבה:
בוקר: קורנפלקס
חורף: גשם טלוויזיה: תוכנית אמא: אבא אבא: אמא מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן: אביב גפן
רוני דואני\דנה עדיני: שתיהן לא אבל הכל עדיף על רוני
קור\חום: חום פוך\צמר: פוך חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה: X_O ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> תיהיו בריאים

Dark chocolate

New member
ויקומו החמניות ויפצחו את הגרעינים

שם: מיכל גיל: 14 מין: נקבה עיסוק: מובטלת ("מה אתה חם על לשכת אבטלה?! אאאאאאאייייףףףףף" קייזרמן
) תחביב: לעצבן אנשים מקום מגורים:
יש\אין: חדר לבד כן\לא אם לא עם מי?: בדד
טלוויזיה בחדר כן\לא:
חבר\ה כן\לא:
פירסינגכן\לא אם כן איפה:
מה אי אפשר להגיד עליך: איפה תהיי\ה בעוד 10 שנים? אין לי תשובה מתוחכמת אז אני פשוט אגיד שאין לי מושג איפה משרת\רוצה לשרת\שירתת בצבא? מה את\ה חושב\ת על חתונה: סבבע
באיזה גיל לפי דעתך צריך להתחתן(מינימום\מקסימום): 70 דת אמונה ודרך חיים: מאמין בה'?: בטח
חילוני\מסורתי\חרדי? מסורתי האם שינית את יחסך בקשר לדת בזמן האחרון(היית שומר\ת יותר ועכשיו פחות או להפך?):
מה את חושב על חרדים אדוקים(מאה שערים וכד')? בכיפ שלהם.. בעד\נגד: עישון:
סמים:
נישואי הומולסבים:
שיעשו מה שבראש שלהם אלכוהול:
חוק חינוך חובה:
מוזיקה: שומעים גלגל''צ? כן 3 תחנות רדיו מועדפות: גלגל"צ ו99 ESC 3 סגנונות מוזיקה מועדפים: קרן פלס, קרן פלס, קרן פלס 5 שירים הכי יפים שבאים לך לראש עכשיו: שיהיה לנו בית, תברח, ואת אסוציאציות: גן חיות: שרית סטטיה ראש הממשלה: מושחת הנשיא: פסיכופת! מחשב: מא-גניב אהבה:
בוקר: איכ חורף: כיף! טלוויזיה: כיף! אמא: כסף אבא: כסף מה עדיף: עברי לידר\אביב גפן? עבריייייייייייייייי
23.8
רוני דואני\דנה עדיני? ברור שדנה עדיני קור\חום? קור פוך\צמר? פוך חיים ללא אהבה אבל עם כסף\חיים עם כסף ללא אהבה? חיים ללא אהבה עם כסף ולסיום:מוטו לחיים\משפט מועדף-> ליני טיפש

sapiri5

New member
טב"ע???../images/Emo6.gifלא הבנתי.

בהתלחה חשבתי ספר טבע...

למעלה