פתאום...

ניצנים

New member
../images/Emo39.gifפתאום...

שלום רב לכולכן, אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי קצת מנסיונכם. בתאריך 9/4/02 קיבלתי מחזור ולאחר שבועיים ביקרתי אצל הרופא שאמר שכנראה היה ביוץ כעבור שבוע מן הבדיקה שוב ישנם דימומים (לבנתיים הכתמות חומות) האם מישהי נתקלה במצב דומה? האם הביוץ התרחש מוקדם? האם בשלב שהרופא בדק אותי (שבועיים לאחר מחזור) הוא היה יכול לראות הריון? אנא עיזרו לי כי אני מאוד מבולבלת... בדר"כ המחזור שלי מופיעה כל 35 יום אשמח לקרוא את דעתכן יום טוב

רחל5

New member
סליחה, לא מתאפקת...

בתאריך 9/4/00 קיבלתי מחזור. לאחר שלושה שבועות היו הכתמות חומות וחשבתי שקיבלתי שוב מחזור. המחזור שהיה צריך להגיע שבוע לאחר מכן לא הופיע. חיכיתי שבוע נוסף, ביצעתי בדיקת הריון ובינגו. ההכתמות היו דימום השרשה. זה היה אחרי למעלה מחמש שנים של ניסיונות עקרים, ובעית זרע חמורה. לענינינו - אם המחזור שלך מופיע כל 35 יום, הביוץ צריך להופיע בערך ביום ה- 21, כלומר, שלושה שבועות אחרי תחילת המחזור, ולא שבועיים. בכל זאת - את אומרת שהרופא ראה ביוץ שבועיים אחרי תחילת המחזור. האם קיבלת תרופות כלשהן החודש? כי אם כן, יתכן והן הקדימו לך את המחזור. בכל אופן - הרופא לא היה יכול לראות הריון שעות ספורות לאחר הביוץ וההפריה, אם היתה. הוא לא יכול לראות זאת גם אחרי שבדיקת דם מאשרת הריון, כי שק הריון מופיע זמן מה לאחר מכן, ויעזרו לי בנקודה זו המומחיות שבפורום.

ניצנים

New member
תודה, שאלה נוספת

רחל תודה רבה, אכן החודש לקחתי אנטיביוטיקה עקב דלקת בדרכי השתן. האם לדעתך זוהי הסיבה להקדמת המחזור?

חושחש

New member
רחל הוצאת אותי מהשלווה

סליחה ניצנים שאני מתפרצת לך להתכתבות פשוט אני חייבת השאלה שלך והתשובה של רחל5 הזיזה את שלוותי. אז ככה רחל - בחודש מרץ עברתי IVF שנכשל וקיבלתי מחזור ב24/03/02 את חודש אפריל עברתי ללא טיפול עקב המלצת הרופא לא לעבור טיפול חודש אחרי חודש הגיע תאריך 24 לאפריל וטרם קיבלתי מחזור חשוב לציין שמחזורי תקינים ומדויקים כל חודש בחודשו. מיום שיש 26/04/02 התחילו הפרשות חומות שבאות והולכות פעם מאוד נקי ופעם הפרשה חומה(מצטערת על התיאורים) היום אנחנו ב29/04/02 עדיין לא קיבלתי מחזור רק הפרשות חומות מידי פעם ובכלל הרגשתי משונה אני תמיד מרגישה שאני צריכה לקבל מחזור והחודש אין לי כל הרגשה. אני ביום חמישי הודעתי לכולם בפורום שאני יוצאת לדרך כי חשבתי שהמחזור הגיע. עדיין לא התחלתי שום טיפול אני מצפה למחזור שיגיע ומתעצבנת לי שהוא מתפטף לי ועושה הצגות ומחכה לשטיפה החזקה על מנת להתחיל טיפול IVF בתשובתך לניצנים הוצאת אותי מהשלווה מה את אומרת כדאי לי לעשות בדיקת הריון ביתית נראה לי כל כך לא הגיוני מה פתאום הריון טבעי לא יכול להיות עיזרי לי חושחש

נועם@בת

New member
תמיד שווה לעשות בדיקת דם- אבל

חודש אחרי IVF צפוי איחור, בגלל הדיכוי בIVF. זה יכול להיות איחור של כמה ימים, או כמה שבועות (לפעמים חודשים). הדיכוי של הIVF גורם לשיבוש ודחית הביוץ בחודש שאחרי. חכי כמה ימים ותעשי בדיקה. במקרה של עיכוב גדול מידי, גשי לרופא שיוכל על פי בדיקות דם לדעת אם היה ביוץ או לא. בהצלחה נועם

ניצנים

New member
בדיקת הורמונים../images/Emo39.gif

שלום לכולן, הרופא נתן לי לעשות בדיקות הורמונליות ביום השלישי של המחזור אך לצערי זה יוצא ביום שישי. האם ניתן לעשות את הבדיקות ביום השני של המחזור? מה לעשות? יום טוב לכולכן ניצנים

למיטב ידיעתי כן, אפשר גם ביום 2

אבל לכל הקופות יש מוקד שעובד גם ביום שישי, כך שכדאי אולי לגשת לשם.

נועם@בת

New member
קודם כל נסי לברר במוקד של הקופה

אם בכל זאת יש מקוםש עושים בדיקה ביום ששי. אם אין- תעשי ביום חמישי. והורפא יקח את זה בחשבון אם יהיו תוצאות חריגות. נועם

גם לי זה קרה

ופשוט עשיתי את הבדיקות ביום ראשון (היום החמישי) והרופא אמר שזה בסדר. בכל מקרה, עדיף שתשאלי.

עדיף יום 2 על פני יום 4-5

אחרי יום 3 ה-E2 נכנס לתפעולה ויכול להשפיע על ה-FSH ולתת תמונה לא נכונה. כמובן שעדיף לקבל דעה של רופא.

למעלה