פרק 45

ShIr LoVe RoNi

New member
../images/Emo39.gifפרק 45../images/Emo141.gif../images/Emo203.gif

אפ אחד לא פתח, אז החלטתי לפתוח בעצמי
צפייה נעימה
[למרות שהתחיל לפני 15 דקות
] שיר

inbal83

New member
איזה פרק הזוי..

כל כך הרס לי הקטע שמישל לוקחת סמים
אוףףף לא רוצה שייגמר ....

Dead Immortal

New member
אחד הפרקים הטובים!!../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחח..יואוו מישל קרעה אותיי כשהיא הסניפהה..
למרות שזה לא משהו מבדר במיוחד..חחח.. אבל עדייןן.. תמיד ידעתי שהיא נראתה לי High מדי..חחחחחחחחחחחחחחחח
לפני זה היא חפרה והייתה חמודה..חח..אני אוהבת אותה כשהיא חופרת-P איך חלי נבהלה יואוו..חחח..אמא של אלינור באמת קצת..אממ..קוקו
קצת ריחמתי על אפרת בסוף הקטע..
טוב,נו זה מגיע לה.. קיצורר-אחד הפרקים הטוביםם!!

תמריקי

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo2.gif

וזה בערך מסכם את התגובה שלי כשראיתי את מישל מסניפה!!!!! מה לעזעזל??? אולי היא תילך עם ישי?
WTF?? וכל השאר היה כ"כ צפוי...שזה לא יאומן... אימא של אלינור נכנסת לאריק וחלי-צפוי סהר מתעצבן-צפוויייי מישל מסניה-לא צפוי!!!

לירווני

New member
פרק טוווווווובבבב

הגיע לסער שככה אלי עשתה לו! סופסוףף!! כל העונה הוא מתנהג כמו איזה פוץץ! חלי לוקחת יותר מידי ללב את כל הקטע הזה שההורים שלה ידעו,שתשתחרר קצת! היה פרק טוב

YaelFromHell

New member
../images/Emo54.gifיאללה בסמים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה עוד לא היה לנו בסדרה הזאת
פרק נחמד
אני מרחמת על סער ואפרת. אולי בסוף הם יהיו ביחד?

Dead Immortal

New member
חחחח..וואלה!!!../images/Emo6.gif

חחחח..יעל,עלית פה על משהו!!
אולי בסוף הכותבים יעשו לנו הפתעה וסער ואפרת יהיו ביחד?
אחרי השידוך של בני קייזרמן ובטי ב"טלנובלה בע"מ" אני לא אתפלא

באמת פרק הזוי...

היה ממש נחמד שמישל הסניפה.. וזה באמת היה ממש לא צפוי. היה כל כך קורע שאמא של אלינור נכנסה באמצע. ממש מגיע לאפרת, באמת מגיע לה, לא ריחמתי עליה, טוב, אולי קצת, אבל מתי הם משיגים את המאסטר?? למה הוא לא ביקש ממנה להביא את המאסטר? אממ... מה עוד? מישל התאהבה בפסיכולוגית שלה ושל אלכס, הזוי לחלוטין! אלי לוקחת יותר מדי קשה שאמא שלה באה, והיא מתנהגת מזה מגעיל לסער, ועוד אחרי מה שהוא אמר לה החמוד הזה, וסער רציני והכל, ואלי מגעילה אליו. וראיתם בסוף מה הוא אמר לה? זונה בחמישים ש"ח בחצר, משו כזה. מה יהיה איתם?

sn22

New member
למי יש??

אתם יכולים להביא לי את השיר שהם שרו היום? הוא הולך ככה- "כל מה שקורה לי קורה בגללך..." תשימו קישור בבקשה אהה ודרך אגב אני חדש פה...!!

Or LoVe NinEt

New member
פרק מדהים:]

איזה מבטא מצחיק יש לאמא של אלינור
אמא'להה מישל לוקחת סמים
אריק וחלי חמודים ביחד
זה רק אני או שגם אתם ריחמתם קצת על אפרת? למרות כל מה שהיא עשתה לחלי ואריק והכל..ריחמתי עליה שהיא לקחה את כל הדברים שלה..:[ בקיצור פרק מדהים

sn22

New member
היי אני חדש כאן!

היי אני חדש כאן!
ואני מת על הסדרה

sn22

New member
עונה שניה

יש דיבורים על זה שיש עונה שניה זה נכון?

זהבונת1

New member
חחח פרק שולט..

מישל המסטולה שליי חחח למה כולכם חושבים שהיא נראית מסטולה עוד מלפניי? שאר הפרק היה בסדרר.. ולגביי עונה2-יש שמועות לגביי עונה שניה,עדיין לא צילמו,אבל יצלמו בקרוב.

כנסו וקבלו איזה סידרה הזויה

1.מתפרסמת קלטת לוהטת 2.אח של ה-כוכבת בסידרה נרקומון 3.לסבית מסניפה 4.יהודיה מוסלמית 5.אפרת חונקת את חלי=כמעט מוות! אחרי כל זה..לא סידרה הזויה?

למעלה