פותחת שאלון

GiRRRL

New member
../images/Emo39.gifפותחת שאלון../images/Emo39.gif

מה הדבר האחרון שקניתם?
מהו הבגד שסתם תופס לכם מקום במגירה?
מהו לדעתכם הטרנד הכי לוהט עכשיו?
מה הבגד הנחרש שלכם?

No BoDy1

New member
תשובותת

כאמור ראיתם את הבגד ים.. וקניתי גם לפני כמה דקות גלשן חדש:)
גרביים
צמידים בצוואר ורגליים..
חחח, אצלי זה חולצה שחורה.. של element

No BoDy1

New member
כל חנות גלישה.. נראה שיש ב..

חנות אקסטרים בבוגרשב... משהו כזה... ובכל חנות גלישה רצינית

אדוו

New member
אני

מה הדבר האחרון שקניתם? נעליים , גופיה צמודה, גרביים :] , גופיה מקושקשת , ולבנים למיניהם... :] מהו הבגד שסתם תופס לכם מקום במגירה? כל מני ג'ינסים שאני משאירה כדי לחיות באשליה שיש לי בגדים
מהו לדעתכם הטרנד הכי לוהט עכשיו? כל הצבעוניות, נעלי שפיץ- פחות ממה שהיה, עקבים קטנטנים, גלישהה
- כמובן שזה גם לפי טעם .
מה הבגד הנחרש שלכם? ג'ינס שלי :]

תשובותת../images/Emo124.gif

מה הדבר האחרון שקניתם
אמממ חולצה חד פעמית (TNT) בצבע שחור - מקדימה היא רשת ויש עליה כיתוב בצבע כתום ומאחורה חולצה רגילה שחורה. חוצמזה קיבלנו עכשיו חבילה מאח שלי (הוא בחו"ל), שלח לנו כל מיני דברים מדרום אמריקה.
מהו הבגד שסתם תופס לכם מקום במגירה
אממ בגדים ישנים שאין מצב שאני אלבש אותם אבל אני קשור אליהם חח אז אני לא זורק אותם ..
מהו לדעתכם הטרנד ההכי לוהט עכשיו
כמו שעידן אמר, צמידים ובעיקר צמידים ברגל...
מה הבגד הנחרש שלכם
נחרש
הגי'נס עם הנמר.. כן כן, אותו גי'נס של קסטרו מלפני שלוש שנים (
) אני עדיין לובש אותו מדי פעם (לעיתים רחוקות
) ! חוצמזה אני מנסה לגוון כמה שאפשר בבגדים ..

אממ..אוקיי...:

1.האחרון?ממממ...מכנס אדום מ"האנדס"..הטרנינג המתרחב...וגופייה שחורה מפוקס עם תחרה למעלה מהממת.... 2.יש הרבה...חחחחח... 3.החולצות עם התחרה, הפסים וגם הנעלי בלט... 4.מכנס שחור של האנדס...חחח...

BabyGirl 17

New member
מיי תשובות ../images/Emo6.gif

אהממ גופיית פסים שחור - לבן חביבה למדיי...
ג'ינס שקניתי לפני כמה חודשים טובים ולבשתי רק פעם אחת לביצפר, כי לא מצאתי משהו אחר ללבוש חח ומיהרתי. לא אהבתי אותו
לא יודעת, לא עולה לי משהו מיוחד..
ג'ינס שחור של רד-זד

BabyGirl 17

New member
חחח זה באמת מוזר!

ובהתחלה לא הסכמתי למדוד אותו אפילו, כאילו מה? ג'ינס אמור להיות ג'ינס, מה זה פתאום שחור? חחח
ועשיתי גם דיי טובה שקניתי אותו, אבל הוא יושב טוב ואני מתה עליו

LipStiK

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

גופיית סבא ורודה, גופייה תכלת ועוד כמה..
מכנס חמוד ביותר בצבע ירוק זית מסאטן.. הוא נחמד בארון או על הגוף אבל הוא נראה ממש רע עם הנעליים... אז לא
מלא מלא מלא שרשראות
חולצת פסים צבעונית עם מחשוף..:))

אנהלה

New member
../images/Emo77.gif מה הדבר האחרון שקניתם? מכנס 3/4 מזארה, גופיה מהממת מקסטרו, טי שרט בפול אנד בר... (יום שישי) מהו הבגד שסתם תופס לכם מקום במגירה? כל מיני חולצות ומכנסיים שרשמו לי עליהם, נגיד בסיום קורס או לימודים... יש להם ערך סנטימנטלי ולא יותר מזה מהו לדעתכם הטרנד הכי לוהט עכשיו? כל הצבעוניות, נעלי גזית... מה הבגד הנחרש שלכם? חולצות הבצפר חחח טרנינג שחור של פול אנד בר

AmiTutiT14

New member
אניאניאניאניאניאניאניאניאניאני../images/Emo9.gif

מה הדבר האחרון שקניתם? אמממ... חצאית לבנה עם עיגולים בצבעים ירוק לייט וורוד פוקסיה, מקסטרו. מהו הבגד שסתם תופס לכם מקום במגירה? כל החולצות שלי שקניתי פעם פעם, אבל אין לי אומץ לזרוק בגדים
מהו לדעתכם הטרנד הכי לוהט עכשיו? נקודות לא
מה הבגד הנחרש שלכם? כל הג'ינסים שלי.

למעלה