סקר

go hermione

New member
../images/Emo39.gif סקר ../images/Emo9.gif

אז ככה הינה כמה שאלות
איזה שיר מתוך האלבום אתם הכי אוהבים?! (רק 1)
לפי דעתי עולם שלם בחוץ כל כך יפה!!
מה הכי יפה ברוני (חיצונית)?
העיניים
מה הכי יפה ברוני (פנימי)?
שהיא ממוצאת (היא לא נוקטת עמדות והכל ואת זה אני אוהבת.. היא לא עושה תדמית כי היא מאמינה שהמוזיקה היא שחשובה ולא הדעת של הקהל עלייה
)
במה אתם דומים לרוני?
בכלום..... כלומר גם אני בלונדינית (עיניים חומות) ורזה אבל אני לא דומה לה בגרוש...

perrinat

New member
../images/Emo148.gifעונה../images/Emo103.gif

איזה שיר מתוך האלבום אתם הכי אוהבים?! (רק 1) זה יכול להשתנות... כרגע זה ב"פועם בגללך"
מה הכי יפה ברוני (חיצונית)? אמממ... שהיא מאוד פוטוגנית
מה הכי יפה ברוני (פנימי)? היא יודעת לשווק את עצמה, מתמידה ולא מפחדת מעבודה קשה
במה אתם דומים לרוני? לא כ"כ דומה לה, אבל: שתינו מעדיפות את בריטני על כריסטינה, אני גם אוהבת ספגטי, שתינו ישבנו על אותו כיסא בחדר הישיבות של תפוז

o15

New member
נכון...

לפעמים היא באמת לא יוצאת ממש טוב השיר שאני הכי אוהב זה סופר סטאר אבל אותו כבר טחנו מספיק חוץ מזה אני אוהב את עולם שלם בחוץ שהוא שיר עם קצת יותר עומק

../images/Emo9.gif תשובות

איזה שיר מתוך האלבום אתם הכי אוהבים?! (רק 1) רוץ לאמא מה הכי יפה ברוני (חיצונית)? זה כמו לשאול מה הכי יפה במלאכית... מה הכי יפה ברוני (פנימי)? הטוב שבה, החום שהיא מפגינה כלפי חוץ, האהבה שהיא מראה.... יודעת איך להתמודד עם דברים ולא רוצה להפוך את עצמה ללוגו מסחרי! במה אתם דומים לרוני? גם אני אוהב את השירים של IQ אני אוהב לשיר (חחחח רק במקלחת) ו....אני גם מושלם סתםם

תשובות :

שיר - עולם שלם בחוץ יפה (חיצוני) - העינים יפה (פנימי) - היושר (לא מנסה להסתיר שום דבר), היחס לאנשים (אתם צריכים לראות איך היא מתייחסת יפה ובגובה העינים לילדים שמבקשים ממנה חתימות), השאפתנות, ההתמדה וכוח הרצון (להגיע למה שהיא הגיעה בגילה, פששש...). דומה לרוני - בכוח הרצון

למעלה