איטס גוטטה בי יו איי ויל בי ..יהה
B backstreet girl New member 8/12/03 #24 אוי.....שחכתי לומר מה אני בוחרת.... אני בוחרת ב- שיר 5 בבקסטריט באק........ אין לי כוח לכתוב באנגלית.....
אוי.....שחכתי לומר מה אני בוחרת.... אני בוחרת ב- שיר 5 בבקסטריט באק........ אין לי כוח לכתוב באנגלית.....
N N i c k i T New member 8/12/03 #26 i need you tonight ניקי שר שם כל כך מושלם!!! ושיר פשוט מקסים!! אין מילים בכל שיר מילניום לוקח אין כמו מילניום!
i need you tonight ניקי שר שם כל כך מושלם!!! ושיר פשוט מקסים!! אין מילים בכל שיר מילניום לוקח אין כמו מילניום!
N N i c k i T New member 9/12/03 #30 dont want you back השיר הזה מעורר בי זכרונות טובים והוא גם שיר גדול...חוץ מזה שמישהו או מישהי מעצבנים אותי אני פשוט שומעת את השיר ומפרקת את כל העצבים חחחח
dont want you back השיר הזה מעורר בי זכרונות טובים והוא גם שיר גדול...חוץ מזה שמישהו או מישהי מעצבנים אותי אני פשוט שומעת את השיר ומפרקת את כל העצבים חחחח
ק קרן אור87 New member 9/12/03 #31 הוא שיר הורס לאללה אבל תן תווזנט פרומיסיס מעביר בי צמרמורת...... אני נכנסת לתוכו..... אני חולמת עליו........ אני עוצמת עיינים ומאזינה לו באהבה......
הוא שיר הורס לאללה אבל תן תווזנט פרומיסיס מעביר בי צמרמורת...... אני נכנסת לתוכו..... אני חולמת עליו........ אני עוצמת עיינים ומאזינה לו באהבה......
B backstreet girl New member 10/12/03 #32 מספרי 7: like a child vs. don't wanna lose you now אני בוחרת בלא רוצה לאבד אותך.......