מופע חדש תגידו אין איזו הופעה עסיסית שנלך אולי לראות?????
ש שחרזאד New member 16/9/03 #1 ../images/Emo39.gifמופע חדש תגידו אין איזו הופעה עסיסית שנלך אולי לראות?????
ב באלאדיה New member 16/9/03 #2 יש את פסטיבל שער הגולן ראי הודעה בטאג-ליין, אבל זה רק באמצע אוקטובר.... בינתיים די יבש. גם לי קשה עם זה. אולי נחיה את העניינים עם מפגש משקשק ככה לקראת סוף ספטמבר???
יש את פסטיבל שער הגולן ראי הודעה בטאג-ליין, אבל זה רק באמצע אוקטובר.... בינתיים די יבש. גם לי קשה עם זה. אולי נחיה את העניינים עם מפגש משקשק ככה לקראת סוף ספטמבר???
א אורנה הודיה New member 17/9/03 #3 אולי בתחילת אוקטובר? אני לא אהייה בארץ בסוף ספטמבר ומאד בא לי לשמוח ולרקוד איתכם.
א אורנה הודיה New member 17/9/03 #4 ../images/Emo75.gif ובהזדמנות זו אני מברכת את כולם בשנה טובה ומתוקה. אהבה, שלום ושמחה... ממני אורנה
ש שרקייה New member 20/9/03 #6 כן יש! שרקיה הפקות מציגה: "נור אל אמר" בכיכובה של אורית מפציר בצרוף להקת רקדניות ורקדנים ותזמורת ערבית על הבמה. פרטים בלוח הארועים. נשמח לראותכם.
כן יש! שרקיה הפקות מציגה: "נור אל אמר" בכיכובה של אורית מפציר בצרוף להקת רקדניות ורקדנים ותזמורת ערבית על הבמה. פרטים בלוח הארועים. נשמח לראותכם.