כל הכבוד

Elina5

New member
../images/Emo39.gifכל הכבוד

ברכות על הפורום! פיפי חברתי היקרה סיפרה לי על הפורום ( סאלמתק יא אוח'תי פיפי...), ואני מחזקת את ידייך, אוסנת, או בשמך: באלדיה. והנה מספר עדכונים לגבי פעילויות בתחום: הסדנא בשער הגולן תהיה בסוכות עם מורים מחו"ל( הפעם בלעדיי ובלי פיפי). אני אנסה לצרף על כך קובץ בהמשך. בשנת הלימודים הקרובה בוינגייט אנחנו פותחים מסלול חדש להכשרת מורים למחול מזרחי! התוכנית מגוונת ובה שיעורים ומורים מכל התחומים. אני מנסה לצרף קובץ על כך ,אם בכל זה לא יעלה, אשמח לתת פרטים. הכתבה של שרון פישל ב"תפוז" שהמלצת עליה נכתבה על פי הרצאה שלי, כך שאם יש שאלות רלוונטיות שמעניינות מישהו ,אשמח למצוא לכם תשובות. תעשו חיים בסדנא של פיפי ביום שישי! יישר כח(בשביל ה"שימי"...) אלינה

osnatshikuy

New member
וואו ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif זה נשמע נפלא...

אם אני אעשה פעם הסבה מקצועית (אני רקדנית חובבת בלבד), זה בהחלט נשמע כמו מסלול מדהים ללכת בו. אני אצרף את ההודעה הזו ל- TAG LINE וללוחות.. ברוכה הבאה אלינה

shaiby

New member
הייתה הופעה נהדרת בחמישי האחרון ../images/Emo13.gif

חבל שאיחרנו, אבל גם בצפייה מהיציע היה פשוט נפלא ! (היו לפחות 20 איש ביציע, אז כנראה שאנחנו לא היחידים שנתקענו בפקקים האינסופיים לכיוון יפו ). עיצוב הבמה מדהים, התזמורת מעולה, והריקוד - נו, טוב, אפשר רק להמשיך לקנא בשקט....לפעמים זה לא כ"כ משתלם להיות גבר..... הערב ממש טס לי, כשיצאנו לא האמנתי שעברה שעה וחצי. אני חושב שהמשכתי לזמזם ולתופפ על הרגל גם באוטו, עד הבית. אני מקווה שאפ אחד לא ראה כשניסיתי להזיז את האגן.... היה נדמה לי, או ששני הצלמים והצלמת שהסתובבו לפני השורה הראשונה הצליחו להרגיז אותך במהלך ההופעה ?

tlingit

New member
למה להסתיר? גם גברים יכולים

וזה אפילו מאד יפה. וגברי. והם כן יכולים להזיז את האגן. ואת הכתפיים. והרגליים, והידיים, והראש... זה כל העניין בריקוד - הפרדות ושליטה בכל איבר בגוף. ראית פעם את אסי רוקד? יש לו נכחות מדהימה. ושמעתי שחן הרשקוביץ רוקד מדהים (אם מישהו שומע על הופעה שלו, שיודיע. אני רוצה ללכת. לראות בעצמי)

Elina5

New member
|שוקראן יא shaiby ( כלומר תודה רבה)

זה כל כך נפלא ומרגש שההופעה נוגעת ומשאירה טעמים גם אחרי שהיא מסתיימת...ושוב תודה. ואם כבר אתה מנסה להזיז את האגן.. תנסה עוד קצת! אתה בהחלט יכול ללמוד אם בא לך, גם שיעורי תיפוף(דרבוקה). אכן, אכן היה צלם אחד שצילם למרות שביקשו לא לצלם, והפלאש של המצלמה שלו גרם לי כמעט ליפול ( אסור לצלם בפלאש במופע מחול, כי ההבזק מסנוור את הרקדן שיכול לאבד את שיווי המשקל),אבל כמו ששמת ודאי לב התמודדתי עם זה בכבוד...

tlingit

New member
ברוכה הבאה אלינה../images/Emo24.gif

איזה יופי, עוד רקדנית ומורה שמכבדת את הפורום שלנו בנוכחותה.
אני מקווה שתבקרי כאן מדי פעם.

../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

אני אשמח לשמוע על הופעות שלך, אם צפויות כאלה בזמן הקרוב. אורנה

Elina5

New member
הי אורנה!../images/Emo20.gif

ההופעה בשבוע שעבר חתמה שנת מופעים של "געגועים ללולו" בסוזןדלל. באיזה אזור את נמצאת? ספרי לי כדי שאוכל לעדכן אותך בתאריכי הופעות בתיאטראות מחוץ לתל אביב. בחורף יתקיימו עוד מופעים בת"א. אלינה

שלום אלינה, ../images/Emo141.gif

אני גרה במודיעין, אבל אין לי בעייה להגיע להופעות גם במקומות אחרים. אשמח לשמוע פרטים. אגב, האם את או מישהו אחר מכירים מורה שמלמדת באיזור מודיעין? אורנה

Elina5

New member
מורה לאורנה../images/Emo39.gif

אעדכן בהמשך לגבי הופעות. אם את יכולה להגיע לירושלים לשיעורים, אז יש לי מספר שמות של מורות מומלצות. זה הכי קרוב למודיעין שאני מכירה. בהצלחה, אלינה

תודה אלינה ../images/Emo42.gif

אני מחפשת מסגרת לימוד שקרובה אלי יותר, (כרגע אני לומדת באיזור ת"א ואין הרבה הבדל מבחינת המרחק בין ת"א וירושלים. מודיעין נמצאת כמעט בין שתיהן) אבל אשמח לשמוע על מורות מומלצות גם באיזור ירושלים. המידע עשוי לעזור אולי גם לקוראים נוספים של הפורום.
אורנה

Elina5

New member
../images/Emo39.gifפרטים של מורות

אז ככה, יש את סטודיו "ערבסק" של יעל מואב:02-6436347 וגם מורה ותיקה ( הבת שלה גם רקדנית בטן) בשם: לאה גביש:02-5341166 מכירה וממליצה, בהצלחה אלינה

Elina5

New member
אהלן ביק יא מחבובה!!!../images/Emo23.gif

"אנא לי בחלם כולי לילה ביק... כולי לילה , כולי לילה,ואחישני, ואחישני מינכ... כולי חאגה פיק..." (מאיאדה אל חינאווי) אלינה

למעלה