"כדי שאני לא אשכח מי אני"

O f r i s h

New member
../images/Emo39.gif"כדי שאני לא אשכח מי אני"../images/Emo39.gif

היא שבה אלינו! בגדול! לאלא! בענקקק!@#!$ בפעם ה15! וקצת בדיילי.. מה לעשות שאנשים צריכים לעשות מועד ב' במתמטיקה?!? וכן, אני חושבת שאני עדיין צריכה להזכיר
ואילו החוקים: *טמםטמםטמםטמםטמםטמם...* כל יום ראשון, נראיין מישהו אחר. אתם רק צריכים לשאול שאלות. ומתישהו תצטרכו גם לענות תשובות
כל מרואיין, בוחר את המרואיין הבא אחריו. פשוט, שולחים לי מסר\הודעה במסנג'ר ומודיעים לי מי רוצים שיהיה המרואיין הבא
אבל לשלוח, כן?! לא ברגע האחרון להודיע! המרואיין, צריך להגיב להודעה הזאת, שמכריזה על זה שהוא המרואיין להשבוע בתגובה שכתוב בה
שם, גיל, מקום מגורים, זמר\זמרת אהובים, מאכל אהוב ולא נהרוג אתכם אם יבוא לכם להוסיף עוד משהו
אפשר לשאול יותר משאלה אחת, אף כדאי!
אבל גם בשבילנו, וגם בשביל המרואיין, רצוי לא לחפור יותר מידי!D: *המרואיין צריך לענות על כל השאלות, או על אף אחת, ואז אנחנו נעבור למישהו אחר. כי, תסכימו איתי שזה מעליב אם לא עונים דווקא על השאלה שלך, במקרה או לא. אם יש שאלה מסוימת שהיא אישית מידי ולא מתאים לכם לענות עליה, תכתבו את זה!*
האנשים שכבר הספקנו לגרום להם לא לשכוח מי הם
, הם:
ליל עודד נטע חיה מור אתי נופר שחר עפרי ענבר שרון מזל טוהר עמית ועכשיו נוכל להוסיף גם את...
*תופים*תופים*תופים* ליאל הלא היא ליאל קרמר! וממש קשה לזהות זאת!:]
שיהיה לכם שבוע נפלא
ושנה שלמה ללא בגרויות
אוהבת מפה ועד הודעה חדשה, עפרי, שממש היום סיימה רשמית לגמרי כיתה י':]

אויי כשלאמא ../images/Emo99.gif

ליאל הקטנה והחמודה ואחותי למחצה
אם היו מביאים לך כרטיס נסיעה בכל הארץ ... לאיזה 3 מקומות היית נוסעת
לא משנה סדר העדיפויות.

או-אה.

אממ זה קצת קשה להחליט. כי יש המון מקומות. אבל קודם כל, לתיאלנד. כי זה פשוט מקום מדהים! גם ביופי שלו, גם בהתנהלות שם, וגם כי אפשר לקנות המון המון דברים בזול
המקום השני הוא פולין, ואני אעשה את זה בע"ה שנה הבאה דרך בי"ס. זה נורא מעניין אותי ותמיד רציתי להיות שם ולהרגיש קצת את האווירה. והמקום האחרון הוא לאס וגאס. סתם כי זה נשמע מגניב להגיד שהיית שם

יו../images/Emo12.gif

איזה פאדיחה
אז אני אתקן!! לתלאביב, כי זו עיר מגניבה ולא הספקתי עדין להיות בה כמו שצריך בכל המקומות המגניבים
באילת, כי אני פשוט מתה על המקום, האווירה, האנשים. ובבית שאן! כי אני ח-י-י-ב-ת לראות אותך כבר!!!!

amitshilo

New member
ליאלי אהובה../images/Emo23.gif

מה נשמע יפה שלי? עברו הבגרויות, הא?
ושתי שאלות מרכזיות:
לאיזה שיר של ג'נגו את הכי מתחברת לאחרונה? האם התחברת אליו תמיד?
שורה משיר בכלל שאת מתחברת אליה לאחרונה. חולה עלייך
אני ממש שמחה שהפינה חזרה! התגעגעתי אליה מאוד

עמיתשי! ../images/Emo13.gif

הכול מצויין! ודווקא מהסיבה שעברו הבגרויות!
לאיזה שיר של ג'נגו את הכי מתחברת לאחרונה? אממ אני חושבת שללילה. האם התחברת אליו תמיד? האמת היא שכן. זה היה השיר הראשון ששמעתי שלו, ומהפעם הראשונה כבר התאהבתי בו. והוא כאילו מתאים לכל התקופות כזה. כי הוא לא שקט מדי ולא רועש מדי. אז גם כשקצת עצוב אפשר לשמוע וגם כשיש מצב רוח מעולה אפשר. שורה משיר בכלל שאת מתחברת אליה לאחרונה אממ.. כל פעם זה משתנה. כל יום, ואפילו כמה פעמים ביום. אבל עכשיו "נגמר,נגמר. זה ממש נגמר.הדבק התייבש והחלום עבר" (מתוך לבד, של עברי). וזה מתאים לי לכ"כ הרבה מצבים בחיים שלי בתקופה האחרונה. אוהבת מלא

בת 1986

New member
ליאל!!

הי.. מקווה שלא שאלו כבר.. מה החלום הכי הכי גדול שלך? אגב, אני מהפלאפון.. איזה מוזר זה..

חיה! ../images/Emo13.gif

אממ האמת שזו שאלה שממש קשה לי לענות עליה. כי בכל מיני תקופות, יש לי כל מיני חלומות. אבל אם אני מסתכלת באופן כללי,כרגע,החלום הכי גדול שלי זה למצוא אהבה. באמת, עם כל הקיטשיות שיש בזה. כאילו, אין בנאדם שלא רוצה או לא צריך את זה. פשוט.. זה משהו שאני מרגישה שאם כבר זה צריך להגיע מתישהו (וזה צריך!)אז זה בתקופה הזו. וזה באמת קצת הזוי שאת כותבת מהפלאפון
ניסיתי פעם מחברה שלי, וזה די לא נוח

ליאל, עניים מדהימות שלי ../images/Emo23.gif

את באה בשבת? [יש לזה רק תשובה אחת! והיא מתחילה בכ' ונגמרת בן' והיא בעל שתי אותוית!] למה נעלמת מפה?:( איזה שלושה דברים יש לך שאם לא היה אותם היית מתחרפנת בטירוף?
אין סוף לאהבה שלי אלייך!

יעלי! ../images/Emo23.gif

אני ממש מקווה לבוא. זה באמת נוטה לכיוון ה'כן',אני רק צריכה את האישור מאמא, וישר אני מזמינה כרטיס
ויצא שנעלמתי בגלל התקופה הלחוצה שהייתה לי. עם הבגרויות והכול. לא יצא לי להיות בכלל על המחשב. אבל עכשיו, תודה לאל זה נגמר, ואני אהיה פה יותר!! ושלושת הדברים הם: הפלאפון שלי, האמפי והמחשב. שמעבר לזה שהוא מעביר את הזמן, בלי המחשב לא הייתי יודעת מתי להגיע לבי"ס ובאיזה שעות, ואם התבטלו שיעורים. ואז היה לא כיף
אוהבת מלאא

tohar6

New member
היי../images/Emo24.gif

אם לא היו קוראים לך ליאל איך היו קוראים לך? ומה המתנה הכי משמחת שקיבלת אי פעם?

שלוםםם ../images/Emo13.gif

אם לא היו קוראים לך ליאל איך היו קוראים לך? ואו, אין לי מושג. אני לא מצליחה לדמיין את עצמי בשם אחר. כל שם נשמע לי מוזר מדי
מה המתנה הכי משמחת שקיבלת אי פעם? אממ...לפני שנתיים נסענו לאילת, וזה יצא על היומולדת שלי, והיה לי ממש כיף. חגגתי עם המשפחה ויצאנו לבלות, והמשפחה שלי הזמינה לי עוגה ומתנות לחדר (המשפחה שלא הייתה איתנו באילת), והיה לי פשוט מדהים.זו הייתה אחת ה-חופשות.

../images/Emo126.gifליאל אהובתי../images/Emo99.gif

כמה זמן לא דיברנו
אם היית יכולה לוותר על כישרון אחד שלך, על איזה היית מוותרת? אם היו מציעים לך כישרון שאין לך, איזה היית מבקשת?

כפרושש!!! ../images/Emo99.gif

וואי, רציני לא דיברנו פווול זמן. צריך להשלים פערים! אם היית יכולה לוותר על כישרון אחד שלך, על איזה היית מוותרת? עד שכבר יש לי כישרון, את רוצה להעיף לי אותו? זה לא יפה מצידך! סתם, אממ.. לא נראה לי שיש לי כישרון שהייתי מוותרת עליו. פשוט כי אני לא יודעת איזה כבר כישרון יש לי D: אם היו מציעים לך כישרון שאין לך, איזה היית מבקשת? שיהיה לי קול יפה
אני פשוט מקנאת כ"כ באנשים שיודעים לשיר טוב. אני הכי הייתי רוצה שיהיה לי קול יפה. אוהבת אותך

יאי!! אני!

שם: ליאל קרמר
גיל: 16 וקצת מקום מגורים: טירת הכרמל זמרים אהובים: עברי לידר, ג'נגו, כנסיית השכל,התבלינים,אביב גפן,יוני בלוך ועוד ועוד
מאכל אהוב: כל אוכל של סבתא :)

נופר../images/Emo13.gif

אממ אני חושבת שאחי הקטן (בן שנה
) אני חושבת שהוא באמת ממלא את החיים שלי מכלכך הרבה בחינות. לא חשבתי שאני אוכל לאהוב בנאדם כלכך הרבה כמו שאני אוהבת אותו. (אווווווו
) ואם כבר, אני אנצל את ההזדמנות לספר לכן שמגיע לי מזל טוב. כי.. אמא שלי שוב בהריון
וזה עוד בן וזה.

למעלה