"כדי שאני לא אשכח מי אני"

O f r i s h

New member
../images/Emo39.gif"כדי שאני לא אשכח מי אני"../images/Emo39.gif

והיא חוזרת!$ בדיילי, אומנם, אבל פעם ב14!@# וכן, אני חושבת שאני עדיין צריכה להזכיר
ואילו החוקים: *טמםטמםטמםטמםטמםטמם...* כל יום ראשון, נראיין מישהו אחר. אתם רק צריכים לשאול שאלות. ומתישהו תצטרכו גם לענות תשובות
כל מרואיין, בוחר את המרואיין הבא אחריו. פשוט, שולחים לי מסר\הודעה במסנג'ר ומודיעים לי מי רוצים שיהיה המרואיין הבא
אבל לשלוח, כן?! לא ברגע האחרון להודיע! המרואיין, צריך להגיב להודעה הזאת, שמכריזה על זה שהוא המרואיין להשבוע בתגובה שכתוב בה
שם, גיל, מקום מגורים, זמר\זמרת אהובים, מאכל אהוב ולא נהרוג אתכם אם יבוא לכם להוסיף עוד משהו
אפשר לשאול יותר משאלה אחת, אף כדאי!
אבל גם בשבילנו, וגם בשביל המרואיין, רצוי לא לחפור יותר מידי!D: *המרואיין צריך לענות על כל השאלות, או על אף אחת, ואז אנחנו נעבור למישהו אחר. כי, תסכימו איתי שזה מעליב אם לא עונים דווקא על השאלה שלך, במקרה או לא. אם יש שאלה מסוימת שהיא אישית מידי ולא מתאים לכם לענות עליה, תכתבו את זה!*
האנשים שכבר הספקנו לגרום להם לא לשכוח מי הם
, הם:
ליל עודד נטע חיה מור אתי נופר שחר עפרי ענבר שרון מזל טוהר ועכשיו נוכל להוסיף גם את...
*תופים*תופים*תופים* עמית הלא היא amitshilo!
שיהיה לכם שבוע נפלא
וימים חמימים וכייפים
עפרי:]

amitshilo

New member
אהעהאהעהעהאה!!

האמת, שהייתה לי ממש תחושה
אני כזה יורדת בדף ואומרת לעצמי "מה, בטח זו אני"
אז ככה.. שם: עמית שילה. גיל: 13 וחצי (שילה עמית קטנה אך איכותית
) מקום מגורים: כפר ורדים (האויר הצלול הילדים) זמר/זמרת אהובים: פפ..הגזמתם. אבל שיהיה ככה בקטנה: עברי, ג'נגו, יואב (מה, לא נזניח), רונה קינן, ברי סחרוף, ירמי קפלן, יהודית רביץ ונעצור כאן. מאכל אהוב: אני אוהבת כל אוכל שהוא. מצטערת
אבל אם אנחנו בדייקנו וזה...אז אני מאוד אוהבת פרוזן יוגורט, ופירות ים, ואל תצחקו! אבל אורז עם קישואים ועגבניות זה אחד הדברים שאני הכי אוהבת לאחרונה
ועוד המון דברים. כזאת אני, אוכל הכל

עמיתשי הקטנה והאיכותית../images/Emo99.gif

מתי צצת תגידי?? מאיפה?? כי ממש נכנסת ללב
של כולנו.. את כ"כ איכותית ומקסימה אני אוהבת אותך!!
אז שאלתי היא ..- שמעת כבר את לב? מה דעתך עליו.. ?? איזה שיר הכי אהבת? נכון שבואי הביתה ...?? דמעה?? לב?

amitshilo

New member
אעהאה אהובתי../images/Emo99.gif

מדהימה שלי, את אוהבת אותי?!! אני חולה עלייך!
ולא אני צצתי! אתן הופעתן לי פתאום בחיים!
ואני מודה על כך מאוד
ברור שמעתי את לב כבר ארבע פעמים מהתחלה ועד הסוף. דיסק מקסים ממש. ממש מראה איך אפשר להגיד דברים בשקט, בחוכמה ובחום וזה כל כך נעים וכייפי. רק גורם לי להתאהב יותר בג'נגו
איזה שיר אני הכי אוהבת? פפפ...האמת שהשלושה שאמרת הם באמת מאוד חביבים עליי. כרגע אני מאוד מתחברת ל"בואי הביתה" כי את "דמעה" ו"לב" כבר שמעתי המון..."אם לא אומרים את האמת עדיף לשתוק" (לא בטוחה שזה מדויק
), זה מעולה

עמיתי../images/Emo24.gif

היי מותק
[אחוות צפוניות חיחי] אז נכון שהצפון שולט?!
טוב השאלה שלי אליך היא- 3 דברים שאת אוהבת בעצמך? 3 דברים שאת לא אוהבת בעצמך? איזו הופע הייתה ממש משמעותית בשבילך? יום טוב!

amitshilo

New member
הילי-לי-לי../images/Emo23.gif

ב-רור שהצפון שולט! 3 דברים אני אוהבת בעצמי:
היכולת להתבטא.
את היכולת ללמוד טוב כשאני רוצה.
את היכולת לתת עצות לאנשים. 3 דברים שאני לא אוהבת בעצמי:
את הבורות. אני מרגישה שיש לי ממש מעט ידע.
את הכפייה וההתעלקות הכרונית שלי על אנשים, מה שהורס לי הרבה קשרים.
החפרנות. אני שונאת את המילה הזאת, אבל באמת שאני מדברת וכותבת המון. ראו הודעה זו
הופעה משמעותית - וואו. לא הייתי בהרבה הופעות האמת, לא כמוכן בכל מקרה. אז תרשו לי לספר בקצרה על כמה, כי כל אחת מהן היתה משמעותית מאוד. "כמויות" של בת שבע ו"אויסטר" של ענבל פינטו ואבשלום פולק השפיעו מאוד עלי בתחום המחול. על כל זוית הראיה שלי וההתיחסות. שתי ההופעות של עברי, פשוט ככה. הופעות ממש כאלה, טובות. ואני רק אגיד על עוד כמה: יהודית רביץ, ברי סחרוף, הדג נחש (ההופעה הרצינית הראשונה שהייתי בה), רונה קינן וכל ההפועות מחול, מחוזיקה ותיאטרון של בית הספר, שאין לתאר בכלל כמה הן השפיעו עליי בתור אמנית.

בת 1986

New member
עמית../images/Emo23.gif

את מאמי!! מה ניש? 2דברים שאת לא יוצאת בלעדיהם מהבית? 3דברים שאת יכולה לחיות בלעדיהם? 4אנשים שאת הכי אוהבת? 5 מי יודע? 5 אני יודע!!! ביי בובית

amitshilo

New member
חיושקה ../images/Emo23.gif

את מאמי!
2 - חזיה ותחתונים. באמת
אני ממש לא מאנשי פלאפון-ארנק-שפתון. (אבל שלא תחשבו שאני יוצאת כך סתם לבושה בחזיה ותחתונים מהבית, כן?
אני לובשת בגדים!
) 3 - התכוונת שאני לא יכולה לחיות בלעדיהם, נכון? אז ככה: מחול, מוזיקה ואנשים. (הורדתי אוכל ומים, כי זה סתם גרוע להגיד את זה
) 4 - וואו. זה קשה. אבל בואי נוריד את ההורים, אז זה ארבעת האחים שלי: יעל, יובל, הגר וגל. גם אני יודעת!
ביי מותק

mazalika7

New member
עמית!!!../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

מה החלום הכי גדול שלך?? מתה עלייך!!

amitshilo

New member
מזל../images/Emo99.gif

החלום הכי גדול שלי? שאלה מאוד גדולה. אני חושבת שמרכז החלומות שלי הוא כזה: להיות משמעותית. לדעת שעשיתי משהו משמעותי. משהו שמרגישים, שיודעים, משהו שזוכרים. אני רוצה לעזוב את העולם הזה בידיעה שעשיתי משהו מהותי ואמיתי ושעשיתי אותו בדרך שלי, וזה מה שנתן לי את הכח. אוהבת אותך המון

shahar1989

New member
קטן../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

מה היא אהבה בשבילך? מוזמנת לחפור.

amitshilo

New member
גדולי../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

אני חושבת שעד כה זו השאלה הכי קשה. למה? כי אהבה נמצאת בכל כך הרבה דברים. אני חושבת שאהבה זה הדבר המופשט הכי קיים ומוחשי שיש. לפעמים קשה לי להבין כמה שאהבה זה דבר נדיר ויחד עם זה, בתאום מושלם זה דבר כל כך שכיח. אני חושבת שאם מדייקים את זה, אהבה זה הרגש שנמצא בך כשאתה רוצה להיות עם מישהו אחר, ולהיות בשבילו. זה הדבר הקטנטן הזה שיכול לגדול למיימדים עצומים, אבל כשיש אותו-בהחלט אפשר להרגיש את זה. זה הרגש הזה שגורם לך לראות אדם, או חפץ, או חיה באור שונה, לראות משהו בולט בתוך כל ההמון האחיד. כשאני מדברת או נמצאת עם מישהו/י שאני אוהבת, אני פשוט מרגישה את זה שאני רוצה להיות כאן, ושאני אוהבת את העובדה הזו, ולמרות שיהיו דברים קשים שאני לא אסבול, אני ארצה את זה וארגיש שזה חלק מהחיים שלי. לדוגמא - זה כמו שאני מדברת איתכן

kurt2000

New member
גם לי יש שאלה

איך ההורים שלך גילו שאת רוצה את האלבום של ג'נגו?

amitshilo

New member
הו! שאלה פשוטה!../images/Emo178.gif

עשיתי רשימה של כל הדיסקים שאני רוצה, אבל שאני יחכה אם זה כדי לא להוציא מלא כסף בבת אחת. ואז ההורים רצו לקחת אותי לנהריה לקנות את אחד הדיסקים אבל לא היה לי זמן. ואז אמא שאלה אותי איזה דיסק אני הכי רוצה ואני עניתי שזה, כי עוד אין לי דיסק של ג'נגו. ואז הם הלכו וקנו לי!
עודד, אנחנו צריכים להכיר יותר

עמיתי היפה:)

אם היית יכולה לבחור שספר שיעשו אותו כסרט(משהו שעדיין לא עשו לו סרט) באיזה ספר היית בוחרת?

amitshilo

New member
מיכלי המקסימה../images/Emo13.gif

שאלה מצוינת!
טוב, הדבר הראשון שקפץ לי לראש זה הספר של אמא, וזה כבר בשלבים (כבר יש תסריט). אבל בואי נעזוב את זה. "יש ילדים זיג-זג" / דויד גרוסמן. זה אחד הספרים שהכי השפיעו עליי עד כה. עשו הצגה על פי הספר ולא אהבתי אותה כלל. המסקנה שהגענו אליה היא שהספר הזה צריך להיות כסרט. אני חושבת שעם במאי, מפיק ושחקנים טובים זה יכול להיות ממש נהדר
לאב יו

../images/Emo126.gifעמיתשי!!!!!

הממ.. הופעה אחת שהייתה משמעותית בשבילך, ולמה? מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה? [ממחזרת שאלות
]

amitshilo

New member
ריפרשינג!../images/Emo24.gif

התשובה לשאלה הראשונה נמצאת בהודעה שכתבתי כתגובה להילי, לכי להסתכל
אבל אני יוסיף, שהייתי אתמול בהופעה "מקרובה קביסה" של בת-שבע, וזה פשוט היה מדהים. מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדולה..? ממ. אני מאוד מאוד מקווה להיות רקדנית, לא צריך לכל החיים אבל אני באמת מקווה שזמן מסוים מהחיים שלי אני אבלה בריקוד בלהקה. אני גם מאוד רוצה להיות שחקנית, מאוד. אני גם רוצה להיות שפית (אני מאוד אוהבת לבשל) ועיתונאית (אני חברה במערכת העיתון של ביה"ס). אני חושבת שאת החיים שלי אני רוצה לסיים בתור עיתונאית. אה, גם מהנדסת מזון / מבקרת מסעדות אלו דברים שאני מאוד רוצה לעשות.

למעלה