"כדי שאני לא אשכח מי אני"

O f r i s h

New member
../images/Emo39.gif"כדי שאני לא אשכח מי אני"../images/Emo39.gif

טדםםםםםםםםD: הפינה שבה בפעם ה13!O: וכן, אני חושבת שאני עדיין צריכה להזכיר
ואילו החוקים: *טמםטמםטמםטמםטמםטמם...* כל יום ראשון, נראיין מישהו אחר. אתם רק צריכים לשאול שאלות. ומתישהו תצטרכו גם לענות תשובות
כל מרואיין, בוחר את המרואיין הבא אחריו. פשוט, שולחים לי מסר\הודעה במסנג'ר ומודיעים לי מי רוצים שיהיה המרואיין הבא
אבל לשלוח, כן?! לא ברגע האחרון להודיע! המרואיין, צריך להגיב להודעה הזאת, שמכריזה על זה שהוא המרואיין להשבוע בתגובה שכתוב בה
שם, גיל, מקום מגורים, זמר\זמרת אהובים, מאכל אהוב ולא נהרוג אתכם אם יבוא לכם להוסיף עוד משהו
אפשר לשאול יותר משאלה אחת, אף כדאי!
אבל גם בשבילנו, וגם בשביל המרואיין, רצוי לא לחפור יותר מידי!D: *המרואיין צריך לענות על כל השאלות, או על אף אחת, ואז אנחנו נעבור למישהו אחר. כי, תסכימו איתי שזה מעליב אם לא עונים דווקא על השאלה שלך, במקרה או לא. אם יש שאלה מסוימת שהיא אישית מידי ולא מתאים לכם לענות עליה, תכתבו את זה!*
האנשים שכבר הספקנו לגרום להם לא לשכוח מי הם
, הם:
ליל עודד נטע חיה מור אתי נופר שחר עפרי ענבר שרון מזל ועכשיו נוכל להוסיף גם את...
*תופים*תופים*תופים* טוהר הלא היא tohar6 !
שיהיה לכם שבוע נפלא
ערב מענג, כי קיץ
וחיים לא מוצפים במבחנים בכלללל
[שוב!XD]
עפרי:]

amitshilo

New member
טוהר!../images/Emo23.gif

מותק, מה נשמע? את גרה במצפה רמון, שזה במדבר, נכון? (אל תגידי לא נכון, אני יודעת שזה במדבר, הייתי שם
) אז... את אוהבת לגור שם? אם לא היית גרה שם, איפה היית רוצה לגור? מה המדבר מסמל בשבילך, מה הוא בשבילך בכלל? את אוהבת גם לטייל שם? אוהבת

tohar6

New member
../images/Emo23.gif

חח אני מצויין
אכן כן, אני גרה במצפה
וזה מדבררר ווואווו אחד השוממים בעולם.. את האמת אני לא כ"כ אוהבת לגור כאן, אבל למרות שאם היו מציעים לי לעזוב אני לא בטוחה שהייתי עוזבת, נקשרתי
נראלי הייתי גרה אם זה בעיר אז חיפה
ואם יישוב או מושב, אז אחד מהישובים באזור אופקים ובאר שבע.. חח איפשהו שם
המדבר נראלי מסמל לי את אבא שלי, כי המקצוע שלו זה מדריך טיולי ג'יפים, אז הוא כל הזמן במדבר ובמכתש ובזכותו עשיתי המון טיולי ג'יפים במדבר, אז זה די אבא המדבר חח ובאופן כליי, מדבר זה שקט, רוגע, עייפות חחח בטחחחח לטייל זה כיפפ
אחלה שאלות, הייה ממש כיפ
אוהבתותך..

mazalika7

New member
טוהר מלאכית שלייי../images/Emo99.gif

איך זה להבחר, לפינה הסקסית הזאת??
יפה שלי! אם היה לך עכשיו, 10 אלף שקל, מה היית עושה איתם?? ניתנה לך הזדמנות, לחזור אחורה בזמן, מה היית משנה? איפה את רואה את עצמך בעוד 5 שנים? מהו הדבר שהיא מסמל אותך? מהי ההמצאה הכי גאונית בעינייך!!
? אוהבת אותך המוני המונים!!!

tohar6

New member
מקסימה שלייייי../images/Emo23.gif

חח מפתיע.. והכי הכי כיפ בעולםםם... בייחוד שאני המרואיינת אחרייך
וואוו, הייתי עושה רישיון, קונה הרבה בגדים, נוסעת לנתניה ולבית שאן לעשות שני ביקורים שדחופים לי רגשית
ואת השאר בבנק.. שאלה קשה!! לא יודעת מה הייתי משנה, זה באמת קשה.. חח אני מנסה לחשוב ולא יודעת לא עולה לי.. בעוד 5 שנים בטיול אחרי הצבא עם חברה שלי בהודו.. מה מסמל אותי? אם הבנתי נכון, אז צעיפים.. אני ידוע בתור טוהר והצעיפים.. לכל מקום מכל הסוגים בקיץ ובחורפ
חחח ההמצאה הכי גאוניתתתתת? אין אחת.. יש הרבה..( שיטחי מצדי ) שוקולד לבד אוורירי, נרגילה, טלפון, ותיק.. ממ תחשבו על זה תיק זה גאוני
נראלי בעייתי להיסחב תמיד עם המון דברים עלינו.. חח כן תיק זה באמת המצאה מאוד שימושית
אוהבת אותך הכי הכי שבעולםםםםם.. יפה שלי

mazalika7

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

את לא צריכה 10 אלף, בשביל לבוא לבקר :) מתגעגעתתתתתתתתתתת!!!!
בואי למפגש!!
ילדת צעיפים שכמותך

טוהר../images/Emo99.gif

עיניים נשמה!!
אין על הילדה הזאת ממצפה!!! איזה מתנה הכי היית רוצה?? איזה ממתק את הכי אוהבת? עם כמה כריות את ישנה?
מה הסיפור של ההודעה הלילית ששלחת לי עם זכיתי לאהוב?? |עדעכשיומסוקרנת| אוהבת אותך

tohar6

New member
חחח כפרה שליייייי

אהובה קטנה..!! ממ הייתי רוצה תעודת בגרות, ככה במתנה, בלי להתאמץ, בלי להשקיע, פשוט שיביאו לי אותה ויגידו זהו... מוכן!!
נראלי שאני הכי אוהבת כל מה שקשור בשוקולד לבן.. בין אם זה אווירירי, או שוקולד לבן עם עוגיות.. אררר אני ישנה עם אחת מזה דקהההה.. חח ולפעמים בלי
חחחחחחחחחח מצחיקה אחת.. חברה שלי מתקשרת אליי באופן מפתיע ואומרת לי טוהר נתקלנו בסוגיית עברי והחלטנו לפנות אלייך..איזה שיר יש לעברי עם המילה מיים, חוץ מעל קו המיים.. ווואוו התחלתי לחשוב והבאתי מלא שירים ועל כולם היא אמרה לא, והיא ביקשה שאני לא אאכזב אותה, אז החלטתי להעזר בך
שתציצי בדיסק או משו לראות מ שכחתי.. ואז אמרתי לה זכיתי לאהוב כמו שהזכרת לי וזה הייה זה.. וזה הייה גם הזוי קצת כי מי חושב בכלל על לזכור רק את המילה "מיים" מתוך כל השיר.. חחחחח וזהו בערך.. אח"כ הם כבר עשו משו עם המילים.. נכון שזה לא באמת כזה מסקרן?!

חחח../images/Emo3.gif

תאמת ישר חשבתי על זכיתי לאהוב... ואז קמתי לחפש עוד שירים ומצאתי לך את הכוס הכחולה.. חחח פשוט נשארתי במתח עד לרגע זה

tohar6

New member
ואוו

שאלה יפה ומסבכת.. ממ אני אגיד לך מה שההורים שלי אמרו.. "כשטוהר נולדה היא הייתה ילדה יפייפיה, לבנה וטהורה, לראות אותה הייה משו קסום וטהור והיא גם נולדה בעשרת ימי תשובה אז החלטנו לקרוא לה טוהר" חח זה שם שאבא שלי הציע.. ואמא ישר הסכימה

היי טוהר:)

אם היית יכולה להעניק לבנאדם אחד 3 משאלות למי היית מעניקה אותן? לאיזה רגע בחייך הכי היית רוצה לחזור?ולמה לאיזה לא?ולמה מה הכי עושה אותך מאושרת? ממה את הכי מפחדת? שבוע טוב3>

tohar6

New member
היי../images/Emo24.gif

אני חושבת שהייתי מעניקה לאחי הקטן.. גם כי הייתה לו יומולדת חח
וגם כי יש לו בקשות ממש צנועות.. וכמובןם שמגיע לו הכל
קצת מורכב אבל נכון לעכשיו הייית רוצה לחזור לרגע מסויים בהופעה של מוש בן ארי בבראשית
הייה לי כ"כ כיפ הכרתי שם אנשים מדהימים, באמת נראלי בחיים אל נהנתי כמו שנהנתי שם, ואני מתגעגעת מלא.. והייתי רוצה גם לחזור למבחנים לתאטרון צה"ל, אולי יכולתי להשקיע ולהתאמץ יותר ואז אולי זה הייה משתלם
לא הייתי רוצה לחזור לרגע ששמעתי שאבא של חברה שלי נפטר, זה אחד הרגעים הכי קשים שהיו לי.. עושה אותי מאושרת לקבל טלפון מחברה טובה או מידיד טוב.. ולשמוע פתרום שיר נוסטלגי שאני ממש ממש אוהבת ברדיו..
הכי הכי אני מפחדת מאקדח סיכות, מג'וקים וחיפושיות זבל. בעעעעעעעעעעעעעעע

tohar6

New member
וואווו

איזה מצחיק זה להכנס לכאן כדי להשלים פערים.. ולראות שאני הנשאלת בפינה.. חח מגניב לי..
אז ממ אני טוהר ניצן בת 17 וחצי ממצפה רמון..

tohar6

New member
../images/Emo24.gif

ממ בכנות הייתי לוקחת איזה אייפוד עם מיליון שירים אבל אם אני חייבת דיסקים אז הייית לוקחת את: -מלטפ ומשקר -דיסק שידיד שלי הכין לי של כל השירים של אביב גפן ומאז ומתמיד -ועוד דיסק שהייתי בטח מכינה לעצמי מעורבב כז סתם עם כל מה שבא לי לשמוע
והוא בטח יהיה דיסק עם איזה 1000 שירים

shahar1989

New member
אייי יפההההה../images/Emo24.gif

השאלה שלי, השאלה הקבועה שלי.. במידה והייתה לך את האפשרות להרכיב את הופעת ה'חלומות' שלך - מי היה משתתף? מה היה הפלייליסט[כן, כן.. אל תתבישי להרכיב פלייליסט של 14+שירים. הופעה או לא?]? איפה זה יהיה? כמה כרטיסים ימכרו? כמה כרטיס יעלה? אורות, תלבושות, נגנים, מלווים, מלוות, שדרנים, קריינים, הכל מהכל! תרכיבי את הופעת החלומות שלך!

למעלה