"כדי שאני לא אשכח מי אני"

O f r i s h

New member
../images/Emo39.gif"כדי שאני לא אשכח מי אני"../images/Emo39.gif

אז הפינה חוזרת בפעם התשיעית, אחרי פיספוס קל של שבוע מפאת חוסר זמן
, ואני שוב מזכירה
כל יום ראשון, נראיין מישהו אחר. אתם רק צריכים לשאול שאלות. ומתישהו תצטרכו גם לענות תשובות
כל מרואיין, בוחר את המרואיין הבא אחריו. פשוט, שולחים לי מסר\הודעה במסנג'ר ומודיעים לי מי רוצים שיהיה המרואיין הבא
אבל לשלוח, כן?! לא ברגע האחרון להודיע! המרואיין, צריך להגיב להודעה הזאת, שמכריזה על זה שהוא המרואיין להשבוע בתגובה שכתוב בה
שם, גיל, מקום מגורים, זמר\זמרת אהובים, מאכל אהוב ולא נהרוג אתכם אם יבוא לכם להוסיף עוד משהו
אפשר לשאול יותר משאלה אחת, אף כדאי!
אבל גם בשבילנו, וגם בשביל המרואיין, רצוי לא לחפור יותר מידי!D: *המרואיין צריך לענות על כל השאלות, או על אף אחת, ואז אנחנו נעבור למישהו אחר. כי, תסכימו איתי שזה מעליב אם לא עונים דווקא על השאלה שלך, במקרה או לא. אם יש שאלה מסוימת שהיא אישית מידי ולא מתאים לכם לענות עליה, תכתבו את זה!*
האנשים שכבר הספקנו לגרום להם לא לשכוח מי הם
, הם:
ליל עודד נטע חיה מור אתי נופר שחר ועכשיו נוכל להוסיף גם את...
*תופים*תופים*תופים* אותי
הלא אני O f r i s h
אז תציפו בשאלות, ולא, חסר לכם!!@$#$^&
מוהאעא:] אני יכולה להתנקם
ערב מדהים לכולם!
עפרי:]

O f r i s h

New member
אניאניאני:]

שם: עפרי:] גיל: 15
מקום מגורים: הדר עם, מושב כזה בעמק חפר
זמר\ת אהובים: אני לא אחפור, אז אני אגיד ישראלי:] זה מגדיר מצוין
ומאכל אהוב: ממ.. קשהO: יש לי חולשה מ-טורפת לבמבה
אז נגיד במבה

O f r i s h

New member
מתי שמישהו יבחר בך../images/Emo9.gif

ואם לא תשאלי אותי שאלה, אני אדאג שאפחד לא יבחר בך!

בת 1986

New member
עפרי../images/Emo24.gif

דבר ראשון- החתונה של הבת דודה היתה כבר? מצאת בגדים? ודבר שני... גנבתי לך
חיחיחיחיחי יום אחד את קמה בבוקר והדבר הראשונה שאת מסתכלת עליו הוא ______. את מסתכלת בשעון, רואה שכבר 12 בצהריים ויש לך פגישה חלומית עם _______ ב12:30. את לובשת _______ ו________ נועלת _______ שמה קצת ________ לוקחת איתך _________ ורצה לתחנת ה______ הקרובה. נוסעת נוסעת נוסעת ומגיעה לפגישה בבית קפה _______ שנמצא ב_______. את פוגשת את ______ אומרת שלום, נותנת חיבוק מתישבת ומתחילים לדבר על ________. המלצר מגיע ושואל להזמנה, את מבקשת _______. את מדברים ו_______. הוא שואל אותך _________ ואת שואלת אותו_________. את מסתכלת על השעון רואה שכבר 14:00. את יודעת שהוא \ היא צריכים ללכת. אבל הוא \ היא לא שמים לב לשעון. את אומרת _________. כ"כ חבל לך שזה נגמר, היית רוצה שוב. הוא \ היא אומרים ___________. וכל אחד הולך לדרכו. את נוסעת בחזרה ב________ לכיוון _________. את חושבת על __________. ואת מרגישה _____________. את מגיעה הביתה. נכנסת למיטה. חושבת על כל מה שהיה. את ___________. את נרדמת וחולמת חלום _____. בהצלחה

אני תכננתי לעשות את זה../images/Emo11.gif

מה אני אשאל עכשיו?? למרות שעפרי החוצפנית לא שאלה אותי?
אני אחשוב על משו מקורי

O f r i s h

New member
כפרעלחיה!../images/Emo24.gif

המ, עוד לא
מרץD: אבל דיי מצאתי בגדים, פול אנד בר וזה
המהמהמ, גנבות שתייכן#@$%@^:] אבל נו טוב
יום אחד את קמה בבוקר והדבר הראשון שאת מסתכלת עליו הוא הפאלפון|סדגש [לכבות את השעון מעוררX: ]. את מסתכלת בשעון, רואה שכבר 12 בצהריים ויש לך פגישה חלומית עם ממ.. קשה.. באמתX: נדוש משהו להגיד עברי, אם כמה שזה נכוןXD אז אני אגיד, איזשהו מוזיקאי, שאני באמת אוהבת
נחסוך את הבחירה
ב12:30. את לובשת ג'ינס ואיזה סווצ'ר חמדמד
נועלת את הוואנס המהממות שלי
שמה קצת עיפרון שחור
לוקחת איתך פאלפון וכסף ורצה לכביש הקרוב
. נוסעת נוסעת נוסעת ומגיעה לפגישה בבית קפה ארומה
שנמצא בליד הבית, צומת רופין
. את פוגשת אתהמישהו הזה
אומרת שלום, נותנת חיבוק מתישבת ומתחילים לדבר על אה ודה
[זה לא עיניינכם!@$@#%
] המלצר מגיע ושואל להזמנה, את מבקשת אייס קפה\קפה *תלוי בעונה
* ואלפחורס
. אתם מדברים ונחמד מאוד
.
הוא שואל אותך כל מיני שאלות, על החיים והכל
ואת שואלת אותו אותו דבר בידיוק
ככה זה שאתה בלחץ על
את מסתכלת על השעון רואה שכבר 14:00. את יודעת שהוא \ היא צריכים ללכת. אבל הוא \ היא לא שמים לב לשעון. את אומרת שהיה מדהים, כי בטוח שהיה, ושבא לך שובושובושוב
. כ"כ חבל לך שזה נגמר, היית רוצה שוב. הוא \ היא אומרים שבכייף
ושגם להם היה ממש כייף
וכל אחד הולך לדרכו. את נוסעת בחזרה ברגל?!
| לכיוון הבית?D:. את חושבת על כמה שאת שונאת שיש דאון שכזה
. ואת מרגישה בדאון?!
את מגיעה הביתה. נכנסת למיטה. חושבת על כל מה שהיה. את בסה"כ דיי מאושרת, חוצמזה, שלמחרת כנראה יש בי"ס
. את נרדמת וחולמת חלום כחול
. *סתם לאXDDD* כמה שאני חבולה
XD

O f r i s h

New member
ידעתי שילכו ההדגשות!@$!@#$^;[

יום אחד את קמה בבוקר והדבר הראשון שאת מסתכלת עליו הוא הפאלפון[לכבות את השעון מעוררX: ]. את מסתכלת בשעון, רואה שכבר 12 בצהריים ויש לך פגישה חלומית עם ממ.. קשה.. באמתX: נדוש משהו להגיד עברי, אם כמה שזה נכוןXD אז אני אגיד, איזשהו מוזיקאי, שאני באמת אוהבת נחסוך את הבחירה ב12:30. את לובשת ג'ינס ואיזה סווצ'ר חמדמד
נועלת את הוואנס המהממות שלי שמה קצת עיפרון שחור לוקחת איתך פאלפון וכסף ורצה לכביש הקרוב. *הולכת הולכת הולכת.* ומגיעה לפגישה בבית קפה ארומה שנמצא ליד הבית, צומת רופין. את פוגשת את המישהו הזה
אומרת שלום, נותנת חיבוק מתישבת ומתחילים לדבר על אה ודה [זה לא עיניינכם!@$@#%] המלצר מגיע ושואל להזמנה, את מבקשת אייס קפה\קפה *תלוי בעונה* ואלפחורס.
אתם מדברים ונחמד מאוד.
הוא שואל אותך כל מיני שאלות, על החיים והכל ואת שואלת אותו אותו דבר בידיוק ככה זה שאתה בלחץ על את מסתכלת על השעון רואה שכבר 14:00. את יודעת שהוא \ היא צריכים ללכת. אבל הוא \ היא לא שמים לב לשעון. את אומרת שהיה מדהים, כי בטוח שהיה, ושבא לך שובושובושוב. כ"כ חבל לך שזה נגמר, היית רוצה שוב. הוא \ היא אומרים שבכייף ושגם להם היה ממש כייף וכל אחד הולך לדרכו. את נוסעת בחזרה ברגל?!
לכיוון הבית?D:. את חושבת על כמה שאת שונאת שיש דאון שכזה.
ואת מרגישה בדאון?!
את מגיעה הביתה. נכנסת למיטה. חושבת על כל מה שהיה. את בסה"כ דיי מאושרת, חוצמזה, שלמחרת כנראה יש בי"ס. את נרדמת וחולמת חלום כחול. *סתם לאXDDD*
אויאויאוי, שמישהו יהרוג אותי אומשהו

היי! ../images/Emo9.gif

היי עפרי, אני נופר
אז ככה.. איך זה מרגיש להיות אחראית על הפינה הזאת? איך זה מרגיש להיות זאת ששואלים אותה עכשיו? כשאומרים לך ג'נגו, מה הדבר הראשון שעולה לך לראש? טוב אחותי לקחה לי את המחשב לרבע שעה
אבל זה למטה,אז אני ממשיכה
דבר ראשון שאת עושה בבוקר, דבר אחרון שאת עושה בלילה? לא יוצאת מהבית בלי..? איך את מתלבשת לבית ספר?

O f r i s h

New member
היי נופר!:]

אני אוהבת ממש את הפינה הזאת, וכייף ליD: ג'נגו.. ממ.. האמת, שתמיד איכשהו עולה לי תמונה שלו מההופעה הראשונה שהייתי ויחד איתה "לנשום במים"
לא יודעת למהXD משהו דפוק אצלי
והמ, דבר ראשון בבוקר.. מכבה את השעון מעורר?!
ובלילה.. זה ממש תלויO: יש ימים שאני מצחצחת שיניים, שמה פלטה והולכת לישון, ויש ימים שאני מצחצחת שיניים, שמה פלטה ואני עוד במחשב אחריזהXD אבל בדר"כ אני רואה טלוויזיה גם לפני שאני נרדמת, אז..
לא יוצאת מהבית בלי פאלפון
איך אני מתלבשת לבי"ס
חולצת\סווצ'ר בי"ס, תמיד מתחת יש גופיה כזאת נמתחת, שרואים קצת מתחת לסווצ'ר\חולצה. כי אני שונאת בלי!@#
ואו ג'ינס או מכנס היינס
והואנס שלי
כל יום צבע אחרXD חפרתי!P:

עפריש../images/Emo13.gif

אם הייתי מציעה לך.. את האוסף של אהוד בנאי או דיסק של פורטיס סחרוף בהופעה .. מה היית לוקחת?? דיסקים... כמה יש לך?? ומה הדיסקים החביבים עלייך... או הנשמעים ביותר.
אוהבת

O f r i s h

New member
אתי!../images/Emo13.gif

אני שונאת אותך!#%#$
אני שונאת ששואלים אותי שאלות כאלו! הייתי קונה את שניהם, כי אי אפשר לבחור אחד!;[ דיסקים, כמה יש לי... ממ.. 20 +- אהבות חיי
הדיסקים החביבים אי אפשר להגיד, כי מן הסתם מה שיש לי אני אוהבת
הנשמעים ביותר... ממ.. כרגע במערכת יש "ועם הזמן" של אביב
לפניו היה "קרוסלה" של בן ארצי
וההבא הולך להיות "זמנים מוזרים" של המכשפות, אני חושבתD: בעיקרון, אני חושבת שהכי הרבה פעמים שמעתי את הדיסקים של עבריXD אבל.. עכשיו אני מגוונת
אני בכל זאת אוהבת אותך, למרות השאלות הקשות

tohar6

New member
הי עפרי../images/Emo24.gif

מממ.. מה ההופעה שהכי הכי נהנת בה? שזכורה לך משמעותית? איזה אומן לא היית בהופעה שלו עדיין ואת ממש רוצה? מה המחיר הכי גבוה ששילמת להופעה? והכי זול? המקום הכי רחוק שנסעת בשבילו להופעה? ומי הופיע?
מה תרצי לעשות כשתהיי גדולה? מה את הכי הכי אוהבת לעשות היום? וסתם משו שבא לך להגיד על עצמך
חחח זה לא ממש שאלה אבל זה בסדר את מרשה לי..

O f r i s h

New member
טווווהר../images/Emo24.gif

ממ.. הופעה שהכי נהנתי בהO: קשה.. אבל אני חושבת שהאקוסטית של עברי ב14.12. גם כי זה היה עם שחר
וענבר! וגם כי גיא ותמרה היו שם!
וכי זאת הייתה הופעה פשוט מדהימה. וכי זכיתי לאהוב היה כ-ה מרגש. ואוףXD ההופעה הכי משמעותית אני חושבת שזאת הייתה ההופעה הראשונה, בהפתעה, עם דוד שלי, ב24.11.06 יום לפני היומולדת שלי. קצת אחריה נכנסתי לפורום, דבר ששינה לי את כל החיים.. אז סביר להניח שהיא הכי משמעותית:] וגם כי היא היתה "ואוו" בשבילי
אומן שלא הייתי בהופעה שלו ואני רוצה.. ממ.. שלמה ארצי
אבל האמת, שאני יותר אוהבת את השירים של הדיסקים האחרים מאשר של האחרון.. ובא לי הופעה של פעם
בקיסריה כזהD: זה עוד יהיה:]] המחיר הכי גבוה ששילמתי להופעה היה 150 שקל, לא כולל נסיעות וזה של עברי בהאנגר 11, הופעת סיום. כי נגמרה ההנחה של פאלפון ואוף
והכי זול.. ממ.. חינם?!X: גם ברעננה, שקיבלתי מתפוז, וגם שדוד שלי לקח אותי, אז הוא שילםXD אבל נגיד משהו ששילמתי.. אז.. המ, יוני בלוך
42 שקל במועדון של 24, שעוד הוא היה של פאלפון בחופש כזה.. אז היה הנחות וזהP: המקום הכי רחוק.. אני לא סגורה על עצמי
או שזה השוני, בבנימינה.. או תאטרון נוגה או האנגר 11, כולם של עבריXD מה הכי רחוק אני לא יודעת... מה אני ארצה לעשות כשאהיה גדולה.. מממ.. אני חושבת שמשהו שקשור לעיצוב. אבל אני לא סגורה על עצמיD: מה אני הכי אוהבת לעשות.. לאכול במבה?!
ומשהו על עצמי
יש לי חולשה לחיבוקים ולבמבה
אני מתה על חיבוקים
אני חושבת שחצי מהיום שלי זה חיבוקיםXD ובמבה
אהבת חיי! אין יום שעובר בלי שקית במבה אחת לפחות
חפרתתתתתתתתתיD: אני לא חושבת שמישהו הגיע עד כאןXD

tohar6

New member
חחח ליכלכת..

קראתי עד הסופ
ודרך אגב חצי ממה שכתבת זה בול אני.. גם הכי רחוק בערך זה שוני בינמינה, והכי מרגש זה ה14.12 כי זכיתי לאהוב הייה ווואוווו וגם לגבי שלמה ארצי... ייוו איזה קטע חחח

shahar1989

New member
עפירפשיפרשירפישרשרייריי../images/Emo99.gif

אחות קטנה ויפה שלי. אח... אז מהי הופעות החלומות שלך [צריך להרחיב? פשוט תרשמי את כל הפרטים של ההופעה! הכל מהכל על הכל!]

O f r i s h

New member
שחר שליייי../images/Emo99.gif

הופעת החלומות, גאדX: קשההההO: אני חושבת שזאת הייתה הופעה בנים
, אינטימית, אקוסטית שכזאת של עברי, אביב ויוני:] עם המוני אורחים
כמו: חמי רודנר, ברי סחרוף, אריק ברמן, בית הבובות, מוניקהסקס, שלמה ובן ארצי, עידן רייכל ואהוד ואביתר בנאי. הופעה כזאת של מליון שעותXD בישיבה עם אופציה לעמוד
שתעלה 70 שקל בערך
ושתהיה ממש קרוב לבית, לא משנה באמת איפה
שלא יהיו בה המון אנשים! זה חשוב:] ושאני אהיה עם האנשים שאני הכי אוהבת בעולם:] כי זה באמת הכי חשובD:

מורביט

New member
עפרי!../images/Emo24.gif

מה קורה?
טוב אין לי כל כך הרבה שאלון כי לא עולה לי עכשיו אז אממ 3 דיסקים שההית לוקחת לאי בודד?
מה הדבר שאת הכי אוהבת בעצמך, והכי פחות אוהבת? ותכונה אחת שאת הכי גאה בה!
אוהבת,
מור.

למעלה