"כדי שאני לא אשכח מי אני"

O f r i s h

New member
../images/Emo39.gif"כדי שאני לא אשכח מי אני"../images/Emo39.gif

אז הפינה חוזרת בפעם השביעית, ואני שוב מזכירה
כל יום ראשון, נראיין מישהו אחר. אתם רק צריכים לשאול שאלות. ומתישהו תצטרכו גם לענות תשובות
כל מרואיין, בוחר את המרואיין הבא אחריו. פשוט, שולחים לי מסר\הודעה במסנג'ר ומודיעים לי מי רוצים שיהיה המרואיין הבא
אבל לשלוח, כן?! לא ברגע האחרון להודיע! המרואיין, צריך להגיב להודעה הזאת, שמכריזה על זה שהוא המרואיין להשבוע בתגובה שכתוב בה
שם, גיל, מקום מגורים, זמר\זמרת אהובים, מאכל אהוב ולא נהרוג אתכם אם יבוא לכם להוסיף עוד משהו
אפשר לשאול יותר משאלה אחת, אפילו רצוי!
אבל גם בשבילנו, וגם בשביל המרואיין, רצוי לא לחפור יותר מידי!D: *המרואיין צריך לענות על כל השאלות, או על אף אחת, ואז אנחנו נעבור למישהו אחר. כי, תסכימו איתי שזה מעליב אם לא עונים דווקא על השאלה שלך, במקרה או לא. אם יש שאלה מסוימת שהיא אישית מידי ולא מתאים לכם לענות עליה, תכתבו את זה!*
האנשים שכבר הספקנו לגרום להם לא לשכוח מי הם
, הם:
ליל עודד נטע חיה מור אתי ועכשיו נוכל להוסיף גם את...
*תופים*תופים*תופים* נופר
הלא היא "שפתים סדוקות"
אז תציפו בשאלותD: ערב טוב לכולם
שיהיה יום נפלא מחר
עפרי שמאושרת שראתה היום את שחר ואתם לא!

נופר../images/Emo99.gif

אז ככה.. התואילי בטובך להזכיר מה העניין עם השם שלך?? אממ קרוסלה או לחיות את החלום? יש לך שמות לגיטרות? לחלק?? מה?? איזה ממתק היית אילו היית ולמה??
את אוהבת אותי?? ואממ.. אני מרשה לך לפרסם את הקומונה..

היי את!! ../images/Emo3.gif

אז ככה.. התואילי בטובך להזכיר מה העניין עם השם שלך?? בטח, למרות שכבר אין לי כוח להסביר לאנשים! קוראים לי נוּפר ולא נiפר, באנגלית זה נכתב ככה-Nuphar, ואת הפ' מבטאים כמו הפ' ב-דולפין. אממ קרוסלה או לחיות את החלום? קשה קשה. אבל לתקופה זאת- קרוסלה. כי זה הכי חדיש. יש לך שמות לגיטרות? לחלק?? מה?? רק לאחת, לגיטרה הראשונה שלי הקלאסית. ואל תצחקו,קוראים לי גיטי. כי היא גיטרה. וגיטי הסקסית,כי הגיטרה שלי סקסית. תראי תמונה בצד.
ואל תתייחסי אלי,תתייחסי יותר לגיטרה. זאת הראשונה שלה שראיתי.
איזה ממתק היית אילו היית ולמה?? כמה חיכיתי לשמוע את השאלה הזאת! אבל אף פעם לא חשבתי על תשובה חח.. אז ממ,שנייה נחשוב. או ביסלי גריל-כי אני תמיד מסובכת כזה כמו שהוא. או בננה, הגומי הזה. כי זה כל-כך טעים! את אוהבת אותי?? ברור!
ואממ.. אני מרשה לך לפרסם את הקומונה.. יאי. כנסו.

יאא איזה כיף. ../images/Emo13.gif ../images/Emo9.gif

תמיד רציתי להיות פה!
טוב אז, שם נופר (Nuphar) גיל 15 וקצת. מקום מגורים באר-שבע. זמר\זמרת אהובים עברי, בן ארצי, אביב גפן, ג'נגו, אביתר בנאי, יוני בלוך, אפרת גוש. נו נו,אי אפשר! יש לי רשימה ענקית. מאכל אהוב שניצתירס/מנה חמה/סלט!
אני צמחונית
היי היי, ותודה שאני כאן.

בת 1986

New member
נופר../images/Emo24.gif

מה ניש? מה החלום הכי גדול שלך? מה הם תחביבייך? על מה בחיים לא היית מוותרת? מה הכי היית רוצה שיהיה לך? זהו. ביי..

היי. ../images/Emo9.gif

מה ניש? אחלה, מה איתך?
מה החלום הכי גדול שלך? לממש את השאיפות והרצונות שלי. מה הם תחביבייך? לשיר ולצאת בחוץ. כן,זה תחביב!
על מה בחיים לא היית מוותרת? על אמא. ועל הקשרים המיוחדים שיש לי עם אנשים מסוימים. מה הכי היית רוצה שיהיה לך? כרגע? יותר אמא, ואהבה.

עוד שאלה../images/Emo20.gif!!!!

גונבת שאלה מפורום חבר מחברה מאותו פורום.. מישהי חמודה
יש לך אוסף כלשהו... יהיהיהיה חוץ מגיטרות.. אהה אהה מכשיל??

חחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כן, יש לי. זה אולי ילדותי ושטותי- אבל יש לי אוסף של טיקטים. כבר שנה.
כרגע יש לי.. ממ.. 250+ ועוד המון שאתמול חברה הביאה לי.

מורביט

New member
נופר,../images/Emo24.gif

3 דיסקים שההית לקוחת לאי בודד?
ופליייייייז, תעלי תמונה של הגיטרות שלך!

היי ../images/Emo13.gif

3 דיסקים לאי בודד- 1. מעורבב. 2. מעורבב. 3. מעורבב. והמעורבבים אומר של- כ-ל האומנים שאני הכי הכי אוהבת לשמוע. [האמת זה המון,אבל מי שרוצה את הרשימה המלאה מוזמן לבקש
] ואין לי תמונה של כל הגיטרות שלי

../images/Emo126.gif נופר ../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

הממ הממ הממ ,
הופעה אחת שהייתה ממש ממש משמעותית בשבילך, ולמה?
מילה שאת אוהבת במיוחד
מילה שאת לא אוהבת במיוחד ו...ו...ו... משפט בעל נושא ונשוא שנורא בא לך להגיד

מועעעעאהאעה.

הופעה אחת שהייתה ממש ממש משמעותית בשבילך, ולמה? האמת, לא הייתי בהרבה הופעות [6-7]. ומתוכן רק אחת הייתה מחוץ לעיר [ניצנים השנה]. אני חושבת שההופעות של ניצנים השנה. ביום של עברי. ההופעה של עברי הראשונה שלי. והייתי מוקפת בכ"כ הרבה אנשים שאני אוהבת! שזה תענוג.
מילה שאת אוהבת במיוחד כל מיני מילים שאני אומרת תמיד בצרפתית.
וממ.. לא יודעת.
מילה שאת לא אוהבת במיוחד שאומרים "הלוואי -X תמות כמה שיותר מהר, שתשרף!" ודברים כאלה. כאילו, מזה שתקו! ו...ו...ו... משפט בעל נושא ונשוא שנורא בא לך להגיד תזכירי לי מה זה נושא ונשוא?

shahar1989

New member
היי מותתק../images/Emo140.gif

טוב, אז במידה והייתה לך את האפשרות להרכיב: 1. את הופעת ה'חלומות' שלך - מי היה משתתף? מה היה הפלייליסט? איפה זה היה? כמה כרטיסים ימכרו? כמה כרטיס יעלה? אורות, תלבושות, נגנים, מלווים, מלוות, שדרנים, קריינים, הכל מהכל! תרכיבי את הופעת החלומות שלך! 2. אלבום בעל 10 שירים + שיר בונוס [שיר בהפתעה|מתנה| לסוף הדיסק] איך תארה העטיפה? איך.. איך הכל! [הבנת נו..] 3. יום החלומות

היי לך דודה.

דיי נו זה חמוד לקרוא לך ככה
אממ וואי קשה. 1. הופעת החלומות- היו משתתפים בה קודם כל כמה אנשים שאני מכירה אישית, שהם נושמים את המוזיקה, בערך בגילנו. [רוצה שמות?
] ועכשיו לאומנים- עברי וכל הקשור בו. אביתר בנאי. בן ארצי. אביב גפן. ואני אעצור כאן.
הפלייליסט יהיה ארוך, מעניין ומפתיע. זה יהיה בת"א, במקום איטימי עם אנשים שמוכרים לי ועם כאלה שאכיר.
הכרטיסים יהיו מוגבלים, כגודל המקום, וכרטיס יעלה רק 50 שקל. כי זה הכי כיף חצי. חח.. זאת תיהיה ה-הופעה. ויהיה כזה ואווווו
. 2. אלבום- אז ככה. כמו שאמרתי למעלה שיהיו בהופעה אנשים שאני מכירה אישית. ככה גם שירים שלהם יהיו גם באלבום. 4 שירים הראשונים, יהיו שייכים לכל אחד מ4 האנשים האלה. שוב, רוצים שמות?
6 השירים הבאים יהיו בעצם שירים של האומנים שאני הכי אוהבת- שיר של עברי לידר שיר של בן ארצי שיר של אביב גפן שיר של אביתר בנאי שיר של היהודים שיר של יוני בלוך והבונוס- דואט של ג'נגו ושלי
3. יום החלומות- קשה נו! ממ.. יום שאני אהיה עם ה-מוזיקה הכי טובה שיש. ובעיקר עם האנשים שהכי הכי אוהבת בעולם. שהם המ"שצים, שהם אתם בעצם, שהם האומנים האלה שאני הכי אוהבת לשמוע. כןכן, חלום לא?
ושיהיה בו הרבה הרבה סלטים ושניצתירס. הא, ומצלמה לתעד את הרגעים האלה.

tohar6

New member
היי נופר../images/Emo24.gif

דרומית שכמותך חחח
ממ אז איך הגעת לפורום ג'נגו? איך הגעת לפורום עברי לידר? האם את נמצאת בעוד כל מיני פורומים? האם פעם נפגשת עם מישהו שהכרת בפורום או באינטרנט בכללי?
מאיזה גיל את מנגנת בגיטרה? כמה אחים יש לך? ומה השיר הכי יפה שנכתס אי פעם בעינייך? שיר שנחשב גאונייייייייייי? מממ זהו בינתיים

את בעצמך דרומית ../images/Emo3.gif

איך הגעתי? דרך פרסום בפורום של עברי.
לפורום של עברי- חיפשתי את הפורום שלו פה בתפוז, אחרי שהתמכרתי למוזיקה שלו. המון זמן הייתי חסויה
הממ כן, יש עוד כל מיני הרבה פורומים וקומונות. כן.
קצת לפני כיתה ז' התחלתי. יש לי אח גדול אחות גדולה ואח קטן. ו2 אחים חורגים גדולים. [מהאבא]. השיר הכי יפה? באמת שזה קשה.

mazalika7

New member
נוּפר!!!../images/Emo23.gif

באיחור מטורף
תסלחי לי נכון?נו צבא וכל החרא!
עכשיו שאלות: מה שלומך? איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? מה הוא הדבר שאת לא יכולה לוותר עליו? שלא עובר יום בלעדיו? [זה יכול להיות כל דבר!]. מה את רוצה לעשות בצבא? את בכלל רוצה לעשות צבא? איפה שמעת על ג'נגו לראשונה? [נו, זה נורא מסקרן אותי!
].
ונכון שאת מגיעה להופעה ביום חמישי???? [כןכןכןכןכןכןכןכןכן!!!!]. זהו, חפרתי

בקרוב את תדברי אליי שוב, וגופי ירגיש את חומך.

ואת נשימותייך. איזה שיר.
מה שלומך? נחמד שכזה, מה איתך?
איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? 10 שנים? כאילו, בת 25. לא יודעת, לומדת משהו או מנקה שירותים. מה הוא הדבר שאת לא יכולה לוותר עליו? שלא עובר יום בלעדיו? מוזיקה. אין יום בלי מוזיקה, אי אפשר בלי! זה לא נורמלי
ומסטיקים. כןכן, מסטיקים.
מה את רוצה לעשות בצבא? לא יודעת, זה משתנה לי מפעם לפעם. פעם אני רוצה קרבי, פעם שירות לאומי, פעם יומיות. נראה כבר. בעצם אני יודעת, כמה שיותר רחוק מהבית.
את בכלל רוצה לעשות צבא? כן. איפה שמעת על ג'נגו לראשונה? בהופעה של עברי בניצנים [כן,של השנה.. לא הרבה זמן] מישהו זרק לי משהו עליו. והתעניינתי [: ונכון שאת מגיעה להופעה ביום חמישי???? אמא צריכה להחזיר לי תשובה מחר. נראה לי אבל שהיא תגיד לי לא.
עעעעעע,איזה קשה היא כשזה נוגע לדברים כאלה!

למעלה