"כדי שאני לא אשכח מי אני"

O f r i s h

New member
../images/Emo39.gif"כדי שאני לא אשכח מי אני"../images/Emo39.gif

אז הפינה חוזרת בפעם השישית, ואני שוב מזכירה
כל יום ראשון, נראיין מישהו אחר. אתם רק צריכים לשאול שאלות. ומתישהו תצטרכו גם לענות תשובות
כל מרואיין, בוחר את המרואיין הבא אחריו. פשוט, שולחים לי מסר\הודעה במסנג'ר ומודיעים לי מי רוצים שיהיה המרואיין הבא
אבל לשלוח, כן?! לא ברגע האחרון להודיע! המרואיין, צריך להגיב להודעה הזאת, שמכריזה על זה שהוא המרואיין להשבוע בתגובה שכתוב בה
שם, גיל, מקום מגורים, זמר\זמרת אהובים, מאכל אהוב ולא נהרוג אתכם אם יבוא לכם להוסיף עוד משהו
אפשר לשאול יותר משאלה אחת, אפילו רצוי!
אבל גם בשבילנו, וגם בשביל המרואיין, רצוי לא לחפור יותר מידי!D: *המרואיין צריך לענות על כל השאלות, או על אף אחת, ואז אנחנו נעבור למישהו אחר. כי, תסכימו איתי שזה מעליב אם לא עונים דווקא על השאלה שלך, במקרה או לא. אם יש שאלה מסוימת שהיא אישית מידי ולא מתאים לכם לענות עליה, תכתבו את זה!*
האנשים שכבר הספקנו לגרום להם לא לשכוח מי הם
, הם:
ליל עודד נטע חיה מור ועכשיו נוכל להוסיף גם את...
*תופים*תופים*תופים* אתי המנהלת המדהימה שלנו
הלא היא אישה שמחלקת ממתקים
אז תציפו בשאלותD: ערב טוב לכולם
עפרי שחולה וממש ממש לא מרגישה טוב

יאייי אני../images/Emo13.gif

זמר\זמרת אהובים: איגי וקסמן עברי לידר ג'נגו כפיר אפשטיין יואב דגני.. ועוד הרבבבבהה מאכל אהוב: ממתקים ותודה למור שבחרה בי להיות המרואינת הבאה
גם אני חולה
תרגישו טוב!!

mazalika7

New member
אתי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

היי יפה שלי, מה קורה? איזה כיף שאת המרואיינת!!!! מה אני אשאל אותך? מהו הדבר שלא תשכחי בחיים!? והבן אדם? והסיטואציה? וההופעה??
תהני בובה!!!!!! אוהבת אותך!!!

הכל טוב מה איתך../images/Emo35.gif../images/Emo99.gif

מהו הדבר שלא תשכחי בחיים!? יש הרבה דברים כאלה.. כמו הופעות(בעיקר) לידות של אחייניות שלי... דברים שעשו לי טוב אני תמיד זוכרת.
והבן אדם? עברי לידר... כי בזכותו הכל! והסיטואציה? פאדיחות מסוימות.. אממ אממ.. ששש וההופעה?? כל הופעה היא בלתי נשכחת..כל הופעה והחוויות שמאחוריה.. מזל שיש אותך!! אוהבת

בת 1986

New member
אתי../images/Emo23.gif

כפיר, יואב או ג'נגו? שיר אהוב מהדיסק של כפיר? איך הגעת לכפיר? אה, אופס, זה לא הפורום שלו..חח אממ.. אם היית ממתק- איזה ממתק היית? מה החלום הכי גדול שלך? ביי

חיה../images/Emo99.gif

כפיר, יואב או ג'נגו? כפיר יואב וג'נגו מוסיפהגם את עברי
זאת לא שאלה בכלל .. ואצטט את שחר.. אבא או אמא? ואוסיף אח או אח או עוד אח ואבא ואמא... שיר אהוב מהדיסק של כפיר? הפחד נעלם איך הגעת לכפיר? את זאת שלא הפסקת לדבר עליו וסחפת אותי.. אבל את כפיר הכרתי עוד מימו הראשונים של יש לך כח בגלגלצ... אז קבלי קצת קרדיט.. נו שיהיה
אה, אופס, זה לא הפורום שלו..חח לא נורא יש לו מקום של כבוד אצלנו בפורום
אממ.. אם היית ממתק- איזה ממתק היית? עדשים או סוכריות ג'לי(כמו בפרופיל מייספייס שלי כי הצבעוניות.. זאת אני צבעונית מה החלום הכי גדול שלך? שאחד מהאמנים שאני אוהבת ילחין שיר שכתבתי (לפחות אחד..) הוא לא חייב לבצע.. אבל אני אשמח לקבל לחן.. יש לכם 4 חודשים וקצת לעבוד על זה

מורביט

New member
אתי!!../images/Emo24.gif

אממ אין לי כל כך שאלה.. אז הרגילה
3 דיסקים שההית לוקחת לאי בודד?
אה ואפ ההית ממתק, איזה ההית ולמה? [כמעט בטוחה ששאלו אותך את זה איפושהו.
]

מור../images/Emo99.gif

1. את הלייב של עברי כי הוא מרכז פחות או יותר שירים מכל האלבומים 2. כפיר אפשטיין כי התמכרתי 3.לב- בגלל בואי הביתה
וכן הייתי כבר סוכריות ג'לי!

אתי...../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אני מזה לא טובה בדברים האלה..
מה או מי גורם לך לחייך?

tohar6

New member
אתי כפרעלייךךךךך..!!../images/Emo23.gif

בואי נעשה לך איזה שאלון מגניב חחח כי אין לי ממש מה לשאול
אז.. 1. איזה ספר ילדים הכי אהבת שהקריאו לך בילדות שלך? 2. לאיזה תוכנית טלויזיה הכי היית מכורה? 3. האם יש לך מאכל שפעם ממש ממש אהבת והיום את לא יכולה להסתכל עליו בכלל? 4. דמות מצויירת שהיית קשורה אליה בילדות שלך? 5. ישנה עם בובות? 6. שאת לבד בבית את מרשה לעצמך להיות בשרותים עם דלת פתוחה?
7. מה הם 5 האייקונים שאת הכי אוהבת להשתמש בהם? 8. בהופעה של מי עכשיו עכשיו עכשיו הכי בא לך להיות? אומן אחד..!!! ( ואני מזהירה רק אחד
) 9. איזה אולם מופעים או מקום את הכי אוהבת להופעות בארץ? 10. ומה את הכי שונאת שאומרים לך? או שאומרים באופן כללי?
זהוווו אוהבת אותך הכי הכי בעולםםםםםם..!!!!!!!!

טוהר כפרע!!../images/Emo99.gif

1. איזה ספר ילדים הכי אהבת שהקריאו לך בילדות שלך? לא זוכרת שהקריאו לי ספרים.. הייתי שומעת מוזיקה אבל מגיל ממש קטן (הייתי שומעת משינה ואביב וכו.. 2. לאיזה תוכנית טלויזיה הכי היית מכורה? קטנטנות
(ששש) 3. האם יש לך מאכל שפעם ממש ממש אהבת והיום את לא יכולה להסתכל עליו בכלל? קוטג' הגושים מגעילים אותי 4. דמות מצויירת שהיית קשורה אליה בילדות שלך? פו הדב.. אבל לא בילדות זה התחיל בגיל 16 בערך.. דמות מצויירת.. נראה לי נילס 5. ישנה עם בובות? לפעמים כשיש על המיטה...(כשאני מסדרת את החדר והוא מסודר ליום אחד ואין מקום לדובונים.. אבל עם כל הגלגולים הם מוצאים את עצמם מהר מאוד על הרצפה) 6. שאת לבד בבית את מרשה לעצמך להיות בשרותים עם דלת פתוחה? חצי כזה.. נו תלוי כמה הפיפי דחוף 7. מה הם 5 האייקונים שאת הכי אוהבת להשתמש בהם?
8. בהופעה של מי עכשיו עכשיו עכשיו הכי בא לך להיות? אומן אחד..!!! ( ואני מזהירה רק אחד ) עברי (חח ג'נגו וכולם כלולים שם
) 9. איזה אולם מופעים או מקום את הכי אוהבת להופעות בארץ? בית גבריאל.. כי זה הכי קרוב לבית.. והכי קל להגיע 10. ומה את הכי שונאת שאומרים לך? או שאומרים באופן כללי? "יהיה בסדר" שונאת את זה.. וכשמתחילים לספר משו ואז אומרים לא משנה...והסקרנות עולה לי על העצבים.. צריך להשמיד אנשים שעושים דברים כאלה

tohar6

New member
ייוו מבינה אותך כ"כ

בעיקר עם הקטע של זה כשמתחילים לספר משו ואז אומרים לא משנה.. זה מחרפןןןןןן.. חחח וקטנטנות..הווו זה שולטט

shahar1989

New member
היי לך, מחלקת ממתקים מגניבהה

טוב, אז במידה והייתה לך את האפשרות להרכיב: 1. את הופעת ה'חלומות' שלך - מי היה משתתף? מה היה הפלייליסט? איפה זה היה? כמה כרטיסים ימכרו? כמה כרטיס יעלה? אורות, תלבושות, נגנים, מלווים, מלוות, שדרנים, קריינים, הכל מהכל! תרכיבי את הופעת החלומות שלך! 2. אלבום בעל 10 שירים + שיר בונוס [שיר בהפתעה|מתנה| לסוף הדיסק] איך תארה העטיפה? איך.. איך הכל! [הבנת נו..] 3. יום החלומות ודי לביינתים. המשך יבוא... טם טם טםם!!

שחר.. שאלה קשה../images/Emo11.gif

1.הופעת החלומות.. ג'נגו מארח את עברי לידר... הפלייליסט.. דמעה. לב(עברי אוהב) אז יחד איתו 100 שקל . לילה. משהו זר. בואי הביתה (עם יונתן והגיטרה) כמו פעם.. היא לא חושבת עליי. שימי יד. איש יקר . חורף . משהו אמיתי ההופעה תהיה אינטימית כי הכי כיף.. רק עם חברים וכאלה.. שיהיה בקיץ במקום פתוח עם הרבה רוק (אופס זה לא הכי תואם את הפלייליסט.. נו אני רוצה עוד שירים.. לא יהיו כרטיסים כי זאת תהיה הופעה מיוחדת למעריצים
2. אי אפשר להרכיב דבר כזה
סורי אם היית אומרת 10 ג'גה זה היה אחרת 3.כל יום של הופעה הוא יום חלומי

../images/Emo126.gif אתי'לה...

שאלתי: מילה שהכי עושה לך את זה: מילה שאת הכי סולדת ממנה: אוהבת לדבר בטל'? ובפלא'?
אוהבת חורף או קיץ? מה את אוהבת לראות בטלויזיה? יצא משעמם. סורי. אוהבתותך!

מנטע../images/Emo3.gif

מילה שהכי עושה לך את זה: מוזיקה מילה שאת הכי סולדת ממנה: שנאה אוהבת לדבר בטל'? כמו כולם וכשצריך ובפלא'? אה .. אז בטלפון לא אוהבת.. בפלאפון כן אוהבת חורף או קיץ? קיץץץ נו שאני אבריא כבר מה את אוהבת לראות בטלויזיה? חברים

האגוש

New member
אתייייי ../images/Emo99.gif

מה הכי מרגש אותך?
[מקווה שלא חזרתי על שאלה של מישהו]

למעלה