"כדי שאני לא אשכח מי אני"

O f r i s h

New member
../images/Emo39.gif"כדי שאני לא אשכח מי אני"../images/Emo39.gif

בספיישל חנוכה
אז הפינה חוזרת בפעם החמישית, ואני שוב מזכירה
כל יום ראשון, נראיין מישהו אחר. אתם רק צריכים לשאול שאלות. ומתישהו תצטרכו גם לענות תשובות
כל מרואיין, בוחר את המרואיין הבא אחריו. פשוט, שולחים לי מסר\הודעה במסנג'ר ומודיעים לי מי רוצים שיהיה המרואיין הבא
אבל לשלוח, כן?! לא ברגע האחרון להודיע! המרואיין, צריך להגיב להודעה הזאת, שמכריזה על זה שהוא המרואיין להשבוע בתגובה שכתוב בה
שם, גיל, מקום מגורים, זמר\זמרת אהובים, מאכל אהוב ולא נהרוג אתכם אם יבוא לכם להוסיף עוד משהו
והפעם, נא לכתוב:
חוויה אחת מחנוכה שאת\ה זוכרים במיוחד. את\ה חוגגים בדרך מיוחדת? נכון שסופגניות זה פשוט גן עדן?!
ו... תרשמי פה את כל שירי החנוכה שעולים בראשך עכשיו
נבדוק כמה את בקיעה
והיי!!1 בלי שירונט!
אפשר לשאול יותר משאלה אחת, אפילו רצוי!
אבל גם בשבילנו, וגם בשביל המרואיין, רצוי לא לחפור יותר מידי!D:
והפעם, גם כל אתם, תוסיפו, בנוסף לשאלות הרגילות עוד שאלה אחת שקשורה לחנוכה
*המרואיין צריך לענות על כל השאלות, או על אף אחת, ואז אנחנו נעבור למישהו אחר. כי, תסכימו איתי שזה מעליב אם לא עונים דווקא על השאלה שלך, במקרה או לא. אם יש שאלה מסוימת שהיא אישית מידי ולא מתאים לכם לענות עליה, תכתבו את זה!*
האנשים שכבר הספקנו לגרום להם לא לשכוח מי הם
, הם:
ליל עודד נטע חיה ועכשיו נוכל להוסייף לרשימה גם את...
*תופים*תופים*תופים* מור הלא היא מורביט!
אז תציפו בשאלותD: ערב טוב לכולם
וחנוכה שמח!
עפרי:]

מורביט

New member
יאא איזה כיף ליי!! ../images/Emo9.gif

שםמור.
גיל16 וחצי. מקום מגוריםראשון לציון.
זמר\זמרת אהוביםעברי, ג'נגו, הראל מויאל, קרן פלס, ועוד ועוד ועוד. מאכל אהובספגטי.
והפעם, נא לכתוב: חוויה אחת מחנוכה שאת\ה זוכרים במיוחד.- שנה שעברה ההורים של חברה שלי היו באילת ההינו אצלה כמה ימים ישנו שם היה מצחיק בטרוף וממש כיף!
את\ה חוגגים בדרך מיוחדת?אממ לא שומדבר מיוחד.
נרות וכאלה נו.
נכון שסופגניות זה פשוט גן עדן?!כן אבל בלי ריבה, או עם ריבלת חלב\ שוקולד.
ו... תרשמי פה את כל שירי החנוכה שעולים בראשך עכשיו נבדוק כמה את בקיעה והיי!!1 בלי שירונט!חנוכה חנוכה חג יפה כל כך, אמי קנתה לביבה לי.., חנוכיה לי יש.. ,סביבון סוב סוב סוב.., נר לי נר לי נר לי דקיק.., סופגניה יה יה.. וזהו זה מה שעולה לי לראש עכשיו.
אחלה רעיון עפרי.
וחיה תודה שבחרת בי!
יאאלה תפציצו בשאלות.

היי מור ../images/Emo9.gif

מה קורה? איך עבר הסופ"ש? כמה זמן את מנגנת על גיטרה? איזה זמר את הכי הכי הכי אוהבת לשמוע כשעצוב לך? וכשכיף לך? יותר אוהבת הופעות או מסיבות? כדורגל או כדורסל? יש לך פייסבוק? מייספייס? מה יותר טוב? ועכשיו שאלה לכבוד חנוכה! מה את אוהבת יותר - חנוכיה, סופגניה או סביבון?
שבוע טוב שיהיה לך!

מורביט

New member
היי.../images/Emo9.gif

מה קורה?חיים, את יודעת.
איך עבר הסופ"ש?אממ האמת שסבבה לגמרי!
כמה זמן את מנגנת על גיטרה?ניגנתי משהו כמו חצי שנה שנה אני לא בידיוק זוכרת, אבל עכשיו הפסקתי כי אפעם לא למדתי עם מורה ובהתמדה ככה שאני סתאם לוקחת תגיטרה ומנגנת לעצמי ומקסימום פעם במיליון שנה נכנסת לאקורדים מנגנת עם השיר
אבל אני אוהבת את זה וצריך לחזור לזה! איזה זמר את הכי הכי הכי אוהבת לשמוע כשעצוב לך?עברי.
וכשכיף לך?כנל.
יותר אוהבת הופעות או מסיבות?הופעות, אין שאלה בכלל.
כדורגל או כדורסל?כדורגללל ברור! [ביתר
] יש לך פייסבוק?לא. מייספייס?לא. מה יותר טוב?לא יודעת, זה יותר מידי מסובך בשבילי הדברים האלה.
ועכשיו שאלה לכבוד חנוכה! מה את אוהבת יותר - חנוכיה, סופגניה או סביבון? ממ נלך על חנוכיה, אני ממש אוהבת את ההדלקת נרות!

בת 1986

New member
בכיף מור מותק../images/Emo99.gif

שאלות.. חבר או חברה? אח או אחות? כמה אחים יש לך? את אוהבת לשיר? ולרקוד? מה התחביבים שלך? מה החלום הכי גדול שלך? ממה את הכי מפחדת? זהו..חח ועכשיו לשאלה חנוכתית- איזה שיר של חנוכה את הכי אוהבת?

מורביט

New member
חיה!../images/Emo99.gif

חבר או חברה?הכוונה חבר טוב או חברה טובה?
כי אז זה לא משנה.
יש לי משתיהם.
אח או אחות?אח. כמה אחים יש לך?2 אחים אחד גדול ממני אחד קטן ממני. כפרעלייהם.
את אוהבת לשיר? ולרקוד?לשיר, אבל לא שאני יודעת.
מה התחביבים שלך?אממ מחשב, טלויזיה, חברים, טלפון, לשמוע מוזיקה, הופעות, לנגן [כן, עדיין!
] וזהו בכללי.
מה החלום הכי גדול שלך?אין לי כרגע חלום מוגדר, אני לא יודעת מה אני רוצה לעשות שאני אהיה גדולה, אז אני אגיד בכללי פשוט להיות מאושרת.
ממה את הכי מפחדת?פרידות, שינויים. שונאת שינויים. זהו..חח ועכשיו לשאלה חנוכתית- איזה שיר של חנוכה את הכי אוהבת?סביבון סוב סוב סוב חנוכה הוא חג טוב! אחח החרוזים.
היה כיף.

O f r i s h

New member
משניהם*../images/Emo3.gif

מור, מה הולך איתך?
לא למדת לבגרות בלשון?XD

מורביט

New member
אם אני עכשיו בקורס חוזר לבגרות בלשון,

מה זה אומר?
האמת שאפעם לא ידעתי להבדיל בכלל שתיים שניים. אין לי מושגגגגג.
אולי עכשיו נלמד חח

מור!!!!../images/Emo13.gif

אני לא שואלת איזה ממתק היית.. כי את בטח אורביט
אבל איזה מסטיק את הכי אוהבת? מה עדיף.. משחק של ביתר או הופעה של עברי? חנוכה.. מה את אוהבת בתוך הסופגניה??

מורביט

New member
אתי.../images/Emo9.gif

אבל איזה מסטיק את הכי אוהבת?בטח זה ישמע מוזר, אבל MUST מנטה עדין זה הכי שולט!
מה עדיף.. משחק של ביתר או הופעה של עברי?וואי עכשיו באמת שאלת את שאלת השאלות, קודם כל תלוי מול מי המשחק ואיפה [בית\חוץ]. מה שאני כן יודעת זה שלא הלכתי למשחק של ביתר מול קופנהגן ובמקום זה הלכתי ליום הראשון של ניצנים היה אביב ההופעה הייתה מעולה אבל עד עכשיו אני אוכלת את עצמי שלא הלכתי, המשחק היה מאוד חשוב ומול קבוצה חשובה, טדי בחיים לא היה מלא כל כך ואני פספסתי את זה.
מה גם שהפסדנו וההיתי עם פרצוף תחת כל הערב.
אז אם כל כך התחרטתי על זה אני חושבת שמשחק אבל רק אם הוא חשוב. חנוכה.. מה את אוהבת בתוך הסופגניה??ריבת חלב.
וכל מילה מיותרת! אתיי אחלה שאלותת!
אוהבת אותך.

shahar1989

New member
או שלום שלום לך יקירתי!!

מה הדבר שאת הכי רוצה שיקרה לך? מה הדבר שאת הכי מצפה לו בחיים? מה החלום הכי גדול שלך? מה הדבר הכי טוב שקרה לך? מה הדבר שהכי ציפית לו ורצית שכבר יגיע והופ, הוא קרה? איזה חלום גדול [אפשר כמה] הגשמת בעבר?

מורביט

New member
שלום גם לך!../images/Emo24.gif

מה הדבר שאת הכי רוצה שיקרה לך?אממ, לסיים בצפר, את כל הבגרויות ולגמור עם זה כבר! מה הדבר שאת הכי מצפה לו בחיים?להיות מאושרת עם עבודה טובה משפחה חברים ילדים..זה בגדול. מה החלום הכי גדול שלך?כמו שכתבתי אין לי חלום מוגדר כזה- סתאם בקטנה כזה שיהיו אחלה חיים.
מה הדבר הכי טוב שקרה לך?חברים שלי, אני חולה עליהם אחד אחד! מה הדבר שהכי ציפית לו ורצית שכבר יגיע והופ, הוא קרה?תיכון, בא בכל כך מהירות. איזה חלום גדול [אפשר כמה] הגשמת בעבר?ממ, לא יודעת.
לא כל כך עניתי על כמה שאלות, פשוט לא ידעתי מה לכתוב.
חולה עלייך שחר!

../images/Emo126.gif היי :]

וול, שאלתי היא:
מה ההופעה הכי משמעותית שהיית בה?, מה הפך אותה לכה משמעותית בשבילך?
איזו הופעה את ממש רוצה לראות? ושאלה לכבוד חנוכה:
איזה נר את הכי אוהבת להדליק, ראשון, שני, שלישי, רביעי, חמישי, שישי, שבת [שביעי], שמיני, או בכלל את השמש?!
חג שמייח! המשיכי לחייך

מורביט

New member
היי היי ../images/Emo9.gif

שאלתי היא: מה ההופעה הכי משמעותית שהיית בה?, מה הפך אותה לכה משמעותית בשבילך?ממ, אני חושבת שהיו הרבה הופעות שפשוט לא ההיתי מוותרת עליהם בעד שום דבר! אבל ההופעה הראשונה שלי זכורה לי במיוחד היא של עברי, שבקושי ידעתי את המילים לכל השירים, לא הכרתי כל כך הרבה שירים מוכרים שאין אדם בארץ שלא הכיר
אבל היה בהופעה הזאת משהו כל כך מיוחד וכל כך יפה וחדש ולא מוכר בכלל [לא ההיתי הולכת להופעות או משו] זה היה בניצנים 05 והגעתי להופעה הזאת בפוקס לגמרי.. מההופעה הזאת ידעתי שמשהו הולך להשתנות ושזו בטוח לא תהיה ההופעה האחרונה שיל של עברי.
איזו הופעה את ממש רוצה לראות?אמ, ברור שאני אגיד עברי, אבל ממש לא ההיתי מתנגדת להופעה של רן ועילי כי זה עילי וכי יש להם דיסק מדהים!
וגם ההיתי הולכת להופעה של הראל מויאל, אני ממש אוהבת את הדיסק החדש שלו.
ושאלה לכבוד חנוכה: איזה נר את הכי אוהבת להדליק, ראשון, שני, שלישי, רביעי, חמישי, שישי, שבת [שביעי], שמיני, או בכלל את השמש?! ממ אני אוהבת להדליק נרות אבל בדרך כלל אני מלדיקה את השמש ואז מי שמברך מדליק את כל הנרות.
מאוד נהנתי מהשאלות

O f r i s h

New member
עכשיו אני../images/Emo9.gif

היי מור!D: מה נשמע?
אני עושה גם לך את אותה השאלה [?!] הארוכה שעשיתי לנטע וחיה:] אז ככה... יום אחד את קמה בבוקר והדבר הראשונה שאת מסתכלת עליו הוא ______. את מסתכלת בשעון, רואה שכבר 12 בצהריים ויש לך פגישה חלומית עם _______ ב12:30. את לובשת _______ ו________ נועלת _______ שמה קצת ________ לוקחת איתך _________ ורצה לתחנת ה______ הקרובה. נוסעת נוסעת נוסעת ומגיעה לפגישה בבית קפה _______ שנמצא ב_______. את פוגשת את ______ אומרת שלום, נותנת חיבוק מתישבת ומתחילים לדבר על ________. המלצר מגיע ושואל להזמנה, את מבקשת _______. את מדברים ו_______. הוא שואל אותך _________ ואת שואלת אותו_________. את מסתכלת על השעון רואה שכבר 14:00. את יודעת שהוא \ היא צריכים ללכת. אבל הוא \ היא לא שמים לב לשעון. את אומרת _________. כ"כ חבל לך שזה נגמר, היית רוצה שוב. הוא \ היא אומרים ___________. וכל אחד הולך לדרכו. את נוסעת בחזרה ב________ לכיוון _________. את חושבת על __________. ואת מרגישה _____________. את מגיעה הביתה. נכנסת למיטה. חושבת על כל מה שהיה. את ___________. את נרדמת וחולמת חלום _____. תעשי הדגשות!
תכתבי לי מהרמהר הודעה במסנ \ מסר מי את רוצה שיהיה הבא!
ושאלה חנוכתית
יש לך תוכניות מיוחדות לחנוכה?!:] פסטיגל וכאלו.. את הולכת?

מורביט

New member
יאאלה מנסים.../images/Emo3.gif

אז ככה... יום אחד את קמה בבוקר והדבר הראשונה שאת מסתכלת עליו הוא הפלאפון את מסתכלת בשעון, רואה שכבר 12 בצהריים ויש לך פגישה חלומית עם עברי ב12:30. את לובשת מכנס וחולצה נועלת|הדש|נעליים לוקחת איתך פלאפון פמתחות כסף כרטיסיה ות.ז רצה לתחנת האוטובוס הקרובה. נוסעת נוסעת נוסעת ומגיעה לפגישה בבית קפה ארומהשנמצא בקניון הזהב את פוגשת את עברי אומרת שלום, נותנת חיבוק מתישבת ומתחילים לדבר עלהחיים, שירים, מוזיקה, הכל.. המלצר מגיע ושואל להזמנה, את מבקשתפחית קולה את מדברים וצוחקים המון
הוא שואל אותך מה את חושבת על המוזיקה וזה? ואת שואלת אותו כמה שאלות בקשר לשירים. את מסתכלת על השעון רואה שכבר 14:00. את יודעת שהוא צריך ללכת. אבל הוא לא שם לב לשעון. את אומרתשחייב לעשות את זה שוב ושהיה לי מאוד כיף! כ"כ חבל לך שזה נגמר, היית רוצה שוב. הוא אומר בטח שנעשה את זה שוב, היה כיף.
וכל אחד הולך לדרכו. את נוסעת בחזרה באוטובוסלכיוון הבית את חושבת עלכמה כיף ומיוחד היה לך, כמה הבנאדם הזה הוא גדול! ואת מרגישה ברת מזל! את מגיעה הביתה. נכנסת למיטה. חושבת על כל מה שהיה. את מדלידה טלויזיה או שמה דיסק ומשחזרת הכל בראש את נרדמת וחולמת חלוםטוב ומתעוררת עם חיוך מצד לצד.
ושאלה חנוכתית יש לך תוכניות מיוחדות לחנוכה?!:] פסטיגל וכאלו.. את הולכת? אממ לא אני לא הולכת לפסטיגל או לשום הצגה אחרת.
בינתיים.
היה מהנה וקצת משעשע עם הדימיון פה!
אחלה שעלה אפרי.
אה ושלחתי לך מסר!

מורביט

New member
כמה תיקונים!!#@#%@../images/Emo12.gif

עפרי!!*** כתבתי עם א'
ונעליים זהו נראה לי.

למעלה