אנוכי ואני
New member
../images/Emo39.gifיקירותיי,
לפני 3 חודשים (וכמה ימים) אמרתי "כן" וקיבלתי על עצמי את ניהול הפורום הזה. אין ספק ש3 חודשים זה מעט מאוד זמן, אבל זה מספיק זמן. מספיק זמן כדי להכיר את הקבוצה הקטנטנה שנשארה פה, ובאמת.. כל אחת מכן..
מאז עבר קצת זמן, השביתה נגמרה, הלימודים התחילו ללחוץ, ואני לאט לאט נעלמתי מהפורום. אני שמיניסטית, ונשארה לי עוד חצי שנה לעבור בביה"ס, ומי כמוכן יודעות כמה אנרגיות הוא יכול לקחת.. אז כן, זוהי הודעת פרידה, עוד מעט הכחול יעלם והפורום ישאר ללא ניהול, עד שתימצא מישהי מתאימה שתוכל להחליף אותי. אין ספק שמגיע לפורום הזה השקעה, אולי באמת יצליח לצמוח ממנו פורום פעיל, אבל אני בכל אופן לא הצלחתי להצמיח אותו בצורה מספקת. אני לא נעלמת מרחבי תפוז, אתן מוזמנות להשאר איתי בקשר במסרים, או בפורום תיכוניסטים, או בכל מקום אחר.. (מחפשות מקום שירות לאומי?
) סתם, אפסיק עם הפרסומות הלא סמויות האלה.. אם מישהי מכן חושבת שהיא מתאימה לניהול הפורום, או שמישהי מכן מכירה מישהי שתוכל להתאים לתפקיד.. אתן מוזמנות לפנות ל"הנהלת הפורומים" ולהציע מועמדות. שיהיה המשך שבוע טוב, ובהצלחה בלימודים!
לפני 3 חודשים (וכמה ימים) אמרתי "כן" וקיבלתי על עצמי את ניהול הפורום הזה. אין ספק ש3 חודשים זה מעט מאוד זמן, אבל זה מספיק זמן. מספיק זמן כדי להכיר את הקבוצה הקטנטנה שנשארה פה, ובאמת.. כל אחת מכן..