יום שלישי

Grim Reaperit

New member
משעמם ../images/Emo199.gif

שעה 1-אזרחות.העתקנו טבלה מהלוח כל השיעור. שעות 2+3-היסטוריה,דיברנו רק על דברים שכבר ידעתי אז היה משעמם.המורה ממש מבולגנת וזה מעצבן. שעות 4+5-חלון,התבטל מחשבת...קראתי. שעות 6+7-מתמטיקה,כל אחד עשה תרגילים לבד כל השעתיים. שעה 8-אנגלית,המורה אוהבת נושאים "עמוקים",הנושא של השיעור שבוע שעבר היה משמעת ושל השבוע מנהיגות,הנושא גלש שוב לבחירות בארה"ב... אבל ביום חמישי סופסוף מתחילים לקרוא אוסקר ווילד,אז יהיה כיף :)

אין לי כוח להדגיש

שעה 1: מתמטיקה. אינדוקציה. שונא את השיטה של המורה שלי!
(כן, היא המציאה שיטה ומחייבת אותנו להשתמש בה. שעה 2: ספרות. סיימנו את "כותונת פסים". שעה 3: ממטיקה- טריגו'. לא מעניין. שעה 4: אנגלית. גם לא מעניין. שעות 5-6: היסטוריה. בשעה הראשונה המורה ממש התעצבנה על מישהו כי הוא התחצף, ובשאר סתם על ארה"ב וזה. ועכשיו אני הולך להתחיל להתכונן לבחן שיש לי מחר במחשבים.

לא שמתי לב לשרשור הזהXD

שעה 1: אנגלית. אני לא סובלת את השיעור הזה! כולם חכמים כאלה ורק אני תקועה שם.P: שעה 2: חלון.. נחמד שעה 3: ספורט.. היה סבבה
לשם שינוי שעה 4: תנך.. המורה קצת פסיכית|: שעה 5: מתמטיקה.. עובר בטיל
המורה קרוע ברמות מטורפות. שעה 6: ^ שעה 7: חלון שעה 8: הסטוריה.. פשוט טוחן את השכל! זה ככ נוראי שעה 9: ^ שעה 10: ^

LOLI152

New member
יום שלישי לא נגמר

שעה ראשונה+שניה- מתמטיקה. נושא חדש. כ-ל השעתיים בשביל נושא של חצי דקה. המורה לא יודע להסביר! כשאני הסברתי הבינו! שלישית+רביעית- היסטוריה. זה עבד! חחח עכשיו היא אוהבת אותי. כי תכלס! אח שלי. :) אבל אולי.שלישית ישבתי בין עידן (בן) לעידן (בת) :) היה נחמד. אח"כ ישבתי בין דנה לעידן (בת):) היה שולט!! חמישית+שישית+שביעית- תקשורת וחברה. היה דווקא מעניין!:) וקר:) אח"כ ישר שבט. תכננו בריכה:) עשינו דברים. אללה קורס תג צופיות!! :)

Safiaa

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo105.gif

שעת 0+1: ספרות. המשכנו לנתח את השיר "לבדי" של ביאליק. שעה 2: חלון. חברה שלי ואני הלכנו למקום שקט כדי להתחיל לעבוד קצת על הדיאלוג כי היה לנו משעמם. ואז פתרנו תשחץ של "מעריב לנוער" בארבע דקות.XD שעות 3+4: מתמטיקה. שעה תרגלנו תכנון לינארי (כן, אני בשלוש יחידות
) ובשעה השניה היה בוחן. שעה 5: תעבורה. מורה מטריד ברמות~ שעה 6: אנגלית. המורה נתן תרגילים פשוטים בדקדוק. ובאמצע היום חטפתי כאב גרון נוראי כי עברתי ליד כמה בנים שעישנו מאחורי בית ספר ואני רגישה לעישון.
ועדיין כואב. טיפשים.

LOLI152

New member
3 יח"ל שולטים:)

כמה זמן לקח לקבוצה להבין תכנון לינארי? לשלנו לקח שעתיים. בעע! זה כזה קל הבסיס.O:

Safiaa

New member
הרוב בכלל לא מבינים.../images/Emo122.gif../images/Emo105.gif

וזה כזה משעמם כי המורה גם לא מתקדמת בגללם.

LOLI152

New member
גם אצלנו.

אני מצאתי תעסוקה יפה.:) אני מכינה כרטיסי ברכה:)

Insanity Is Me

New member
נמנמ, מה היה אתמול?

הייתי עסוקה מדי מכדי להתחבר בכלל לאינטרנט, אז... התעוררתי בבוקר והרגשתי רע [בחילות וזה], אז הלכתי לבצפר ברבע ל11 במקום ב10. הגעתי, כולם שרו לי יומולדת שמח, קנו לי בלונים וזה ^^ למרות שכל היום לא הרגשתי משהו, כל החיבוקים והמזל"טים מאנשים עשו לי ממש טוב. חזרתי הביתה, להפתעתי גיליתי שיש לי תוכי נוסף בכלוב
[היו לי שני תוכונים] אמא מצאה אותו יושב על הכלוב שלהם שהיה במרפסת. כנראה שהוא ברח מאיפשהו או ששחררו אותו והיא הכניסה אותו לכלוב. הוא כזה חמוד! D: נמ, בערב החבר בא אליי והביא לי מתנת יומולדת מדהימה
ואח"כ יצאנו לסנוקר, למרות שבתכנון היה מקס ברנר... אבל הרגשתי רע, אז העדפתי לא לאכול בחוץ. חזרתי מוקדם יחסית, ב10, עם 38.8 חום וישנתי כמו קקה בלילה. איזה באסה זה להיות חולה ביומולדת של עצמך

נמש164

New member
תגידי תודה../images/Emo3.gif

לא רק שהייתי חולה ביומולדת, אלא בבת מצווה! ולא סתם, הייתי עם 40 חום בחגיגה הקאתי את הנשמה ויומיים אחרי זה כבר הייתי מאושפזת. מה גם שארבעה ימים לפני הבת מצווה חזרתי מחו"ל (טיול בת מצווה עם סבא סבתא והבנדוד- היינו בארה"ב) וכל ה"חגיגה" שמעתי את סבתא שלי "אוי איזה מזל שזה עכשיו ולא כשהיינו בחו"ל " וכל מיני כאלה באמת תודה לה
וזהו, כל סיפורי הבת מצווה שלי מסתכמים ב4 ימי אישפוז

למעלה