חזרתי אליכם המחשב שלי עשה צרות בתקופה הזאת. העיקר שעכשו הכל בסדר אז תפנו לי קצת מקום
נ נרקי New member 16/12/06 #1 ../images/Emo39.gif חזרתי אליכם המחשב שלי עשה צרות בתקופה הזאת. העיקר שעכשו הכל בסדר אז תפנו לי קצת מקום
../images/Emo39.gif חזרתי אליכם המחשב שלי עשה צרות בתקופה הזאת. העיקר שעכשו הכל בסדר אז תפנו לי קצת מקום
ה העכביש2 New member 16/12/06 #2 יש לך הרבה מקום ../images/Emo140.gif נרקי מקווה שיש לך איזה סיפור או שניים ככה, בשביל האווירה הטובה... (או הפחות טובה, תלויי מה הסיפור.. )
יש לך הרבה מקום ../images/Emo140.gif נרקי מקווה שיש לך איזה סיפור או שניים ככה, בשביל האווירה הטובה... (או הפחות טובה, תלויי מה הסיפור.. )
נ נרקי New member 16/12/06 #3 הכל טוב../images/Emo45.gif חיים נושמים. המחשב שלי תקין סוף סוף.. וזהו שום דבר חדש
ס סופה10 New member 16/12/06 #5 ../images/Emo24.gif שלום לך בובה סליחה שאני כותבת קצת מאוחר... מקווה שמידי פעם תציצי כאן תגידי שלום יפה כמובן לא לשכוח את הקפה...
../images/Emo24.gif שלום לך בובה סליחה שאני כותבת קצת מאוחר... מקווה שמידי פעם תציצי כאן תגידי שלום יפה כמובן לא לשכוח את הקפה...
ק קושקושית מתולתלת New member 17/12/06 #8 נרקי../images/Emo124.gif ואני לא הבנתי לאן נעלמת... מעולה שחזרת אלינו, איך זה בלי מחשב? נגמלת? היו לך קריזות? ספרי ספרי
נרקי../images/Emo124.gif ואני לא הבנתי לאן נעלמת... מעולה שחזרת אלינו, איך זה בלי מחשב? נגמלת? היו לך קריזות? ספרי ספרי