חדש בפורום... כלומר לא בדיוק חדש - אני כבר זמן רב צופה בו ונהנה!!! עכשיו אני גם אתחיל לכתוב ולהגיב.
E elad4u New member 9/6/03 #1 ../images/Emo39.gif חדש בפורום... כלומר לא בדיוק חדש - אני כבר זמן רב צופה בו ונהנה!!! עכשיו אני גם אתחיל לכתוב ולהגיב.
../images/Emo39.gif חדש בפורום... כלומר לא בדיוק חדש - אני כבר זמן רב צופה בו ונהנה!!! עכשיו אני גם אתחיל לכתוב ולהגיב.
J jenn aniston New member 9/6/03 #2 ../images/Emo41.gifברוכים הבאים!../images/Emo41.gif הי מה המצב? אני לי ואני בת 14 מראשון לציון... זה פורום ממש מאאאאאגניב כמו שאתה יודע! אתה תהנה פה מאוד!!!!! אולי תכתוב לנו כמה דברים על עצמך?
../images/Emo41.gifברוכים הבאים!../images/Emo41.gif הי מה המצב? אני לי ואני בת 14 מראשון לציון... זה פורום ממש מאאאאאגניב כמו שאתה יודע! אתה תהנה פה מאוד!!!!! אולי תכתוב לנו כמה דברים על עצמך?
X xדומה בנשמה New member 9/6/03 #3 ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifברוכה הבאה!!!../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif אני אוריין בת 13.5!!!!! תהנה בפורום יש כאן אחלה אנשיםםםם התמכרות נעימה...
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifברוכה הבאה!!!../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif אני אוריין בת 13.5!!!!! תהנה בפורום יש כאן אחלה אנשיםםםם התמכרות נעימה...
ב בתאל רוחאסססס New member 9/6/03 #8 ../images/Emo24.gifברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif
S shirakl New member 10/6/03 #10 ברוך הבא אל הפורום../images/Emo24.gif אני שמחה שסוף סוף החלטת להצטרף אל משפחת כותבי הפורום תהנה עמנו