חדשים

N o l o g o

New member
../images/Emo39.gifחדשים../images/Emo39.gif

ברוכים הבאים לכל החדשים בפורום.. [ואני רואה שיש הרבה כאלה] אז למען הסדר הטוב ושנוכל להכיר אתכם ואתם אותנו.. שם: גיל: איזור: איך הכרתם את ירמי: איזה שיר הכי אהוב עליכם שלו: סתם משהו שבא לכם לספר -

אני אני אני...

שם: שני גיל: היום 16 וחצי [= איזור: מרכז איך הכרתם את ירמי: ראיתי קליפ שלו לפני כמה שנים טובות ומאז קראתי עליו, קניתי דיסקים שלו [!] הלכתי להופעות וכו' איזה שיר הכי אהוב עליכם שלו: קולה וברה . סתם משהו שבא לכם לספר - סינדרלה?! בא לכם?! D:

N o l o g o

New member
ואני כבר כמעט חשבתי ששכחנו

את היומולדת שלך ובאתי לפתוח לך שרשור מזלטוב.. עד שראיתי את ה"וחצי" חח מזלטוב ילדונת..=) תעשי חיים

פווו|עושה רוח|

שם:מורי גיל:25 איזור:ג'רוזלם איך הכרתם את ירמי: ראיתי נייבורז
(נו התוכנית באנגלית
) איזה שיר הכי אהוב עליכם שלו: משהו מיוחד סתם משהו שבא לכם לספר - היתושים אוהבים אותי יותר מידי

Spirit Bear

New member
אוקיי היי :):)

חח כבר כמה זמן שהמחשב לא נתן לי לשלוח פה הודעות לא יודעת למה.. שם: מורזי (מור) גיל: 17 וחצי איזור: נתניה והסביבה... אני גרה בין רעננה וכפ"ס לבין נתניה.. בדיוק משני המקומות רבע שעה להגיע אליי איך הכרתי את ירמי: הלוואי הייתי מכירה את ירמי... אישית
אבל סתם, שמעתי עליו פעם ונורא נחמד היה לי, אבל הלכתי להופעה שלו בבארבי בת"א (האחרונה, עם חמי) והייתה ההופעה הכי בתזונה בעולם! הבנתי כמה אני אוהבת את ירמי...
איזה שיר הכי אהוב... וואו זה קשה.. אממ נראה לי אבל הדפוק הזה..

Spirit Bear

New member
אוי איך מוחקים תגובה?

האגב נשלח לי בטעות לבד... בקיצור, אגב, אם מישהו יכול לתת לי את הדיסקוגרפיה המלאה שלו (כי אני באיחור מתחילה לחרוש עכשיו שירים) ואולי יש לו אתר רשמי או משהו? ואם למישהו יש?.. ולמישהו יצא פעם לדבר עם ירמי/לפגוש אותו? [כי לי כן
]

יוצא לרובנו..

לפני או אחרי [בעיקר לפני - בגלל האלכוהול וכל זה..] הופעות קטנות בבארבי ובשאר הברים שהוא מופיע בהם.. לי אישית, יצא לדבר איתו 20 דקות בערך לפני הופעה..ואחרי הופעה שידלתי אותו להביא לי מפרט [= וגם לפעמים יוצא לנהל תוך כדיי הופעה דו שיח מגניב שכזה... בפעם האחרונה: הוא- זה שיש שירים חדשים אומר ש... [משהו כזה] אני - דיסק חדש ! D: הוא- כן, את יודעת זה מן קטע כזה שמקליטים שירים- מוציאים דיסקים .. אני- נו, מתיי יצא הדיסק ?! הוא- ב.....מרץ! אני- באמת?! הוא - "ממחר, מבטיח לך אפסיק לשקר.." יצא לי עוד פעם לדבר איתו על זה שהוא מספיק והבנים שמאחורה סתם...פשוט סתם... [אחרי מונולוג קורע לב על אהבה ... אם אני זוכרת נכון...] ושתבינו, כל זה- בזמן הופעה ! פאני .. ועכשיו, נפסיק עם הפרטים המיותרים, דיסקוגרפיה : 1. ירמי קפלן והפרחים 2. בוקר טוב 3. לרע ולטוב 4. הזמן האבוד מקווה שעזרתי [=

Spirit Bear

New member
חח חמודה

עזרת מאוד.... חח גם אני ניהלתי איתו בערך שיחות על הבמה, גם עם חמי... דיברנו על זה שהוא הופיע באלופה ושטויות, וצעקתי לו "דר קפלן תעשה שאני אראה!" (כי הוא שיחק דר שעשה למישהי ניתוח בעיניים) ואז גם כל מיני "תעשה לי שלישיה וכאלה"... ואז הוא אמר לי באמצע ההופעה "אם לא היה אכפת לי מהאנשים פה ומההופעה הייתי יושב איתך עכשיו ושואל מה גורם לך לשאול ת'שאלות האלה ".. (האמת לא הבנתי איזה שאלות, אבל אחרי ההופעה חיכינו כזה לזה שהם ייצאו ודיברנו איתם קצת והוא כזה מושלם, ויש לי נשיקה וחיבוק ממנו וחתימה... חיחיחי רגע אז את כבר כאילו מכירה אותו בקטע של הוא יודע מי את כשאת באה להופעה ומדברת איתו וכאלה?

האמ..

לא נראה לי ... אני באה להמון הופעות שלו...אבל השיחות על הבמה זה אחרי כמה בקבוקי בירה... אני בספק אם הוא זוכר....ואת השיחה הארוכה..האמ..יש מצב..לא נראה לי בכל אופן.. בהופעה הבאה בת"א נראה אם הוא זוכר. D: תבואי איתי להופעה ? חחח

Spirit Bear

New member
אני אבוא איתך, אני אבוא! ../images/Emo6.gif

חח תודה שהזמנת אותי... :] רק מתי ההופעה הבאה בתל אביב??

עונההה:)

שם: אולגהה;] גיל:15 איזור: נתניה איך הכרתם את ירמי: כשהייתי ניצבת בראש גדול
איזה שיר הכי אהוב עליכם שלו: ת'אמת עדיין לא שמעתי שירים שלו...אבל אני יתחיל כי דוגרי הוא בן אדם מדהים ואני רוצה לשמוע איך הוא שר כי אני ראיתי איך הוא משחקP: סתם משהו שבא לכם לספר:שכואב לי הראש;-[

למעלה