היום הופעה בהרצליה

veredmp

New member
../images/Emo39.gif היום הופעה בהרצליה ../images/Emo39.gif

היום מירי מופיעה בהיכל אומנויות הבמה בהרצליה. מי מגיע? כולם, בלי יוצא מהכלל, מתייצבים פה אחרי ההופעה ומספרים איך היה!
נתראה

pRimaVeriTaVIV

New member
איזה כיף! ../images/Emo13.gif

כמה זמן מאז שהייתי בהופעה, ועוד רגילה ולא אקוסטית! כיף כיף כיף

t0merm

New member
תהנו! ../images/Emo13.gif שאלונת קטנטונת

מירי נוהגת לבצע בד"כ בהופעות את "מפלס מצב הרוח"? אני לא מפסיק לשמוע אותו בימים האחרונים. איזה שיר כיפי!
תודה ושבת שלום!

Rony 05

New member
לצערי לא

בסבב הקודם, או זה שלפניו היא היתה שרה אותו כל הופעה עכשיו כבר לא

t0merm

New member
אוף.. טוב אני אופטימי

אמרו גם שקרן לא מבצעת את 'מי היה מאמין' ובהופעה שלה בברל'ה היא ביצעה אותו. אולי בברל'ה הקרוב מירי תבצע את השיר לפתע
תודה רבה על התשובה.

viko222

New member
../images/Emo99.gif

איך אפשר להתחיל?ננסה לספר מבלי שהכל יתבלגאן. לאחר שהגענו להיכל האומניות בהרצליה.התיישבנו מאחורי שולחן.מה שגרם לאנשים לחשוב שאנחנו עובדים במקום ופנו אלינו 20 אלף פעמים "איפה הכרטיסים שהזמנו?"
ההופעה התחילה עם הצל שלי ואני.הייתי תקוע עדיין בסבב השני וחשבתי שהיא תתחיל עם בנות,אבל להפתעתי היא התחילה עם הצל שלי ואני.ביצוע מדהים.כיף מאד! לאחר מכן היא סיפרה שמאד לא בא לה לבצע את השיר הבא-מה עשית-כי היא באה היום עם מצב רוח לדכא תאנשים
ולאחר התלבטות עם עצמה היא החליטה לשיר אותו.מיותר לציין שהיה מדהים הביצוע? מירי סיפרה קטעים חדשים שבהחלט הצחיקו אותי הרבה,אם מישהו רוצה לדעת מה היא סיפרה שיבקש לא רוצה להרוס ולהיות ספוילר.. את טיפה טיפה היא עשתה חצי רגיל וחצי ברודוואי.שניהם יפהפיים,אבל קצת מבלבל לשמוע את שני הגירסאות ביחד
היא החליטה לשיר 2 שירים לא שלה-שער הרחמים ועל הגשר הישן.כמובן שהיה סוף הדרך. קצת לפני הסוף היא החליטה לשיר את אינתא עומרי-באמת שזה אחד הדברים! ולבסוף,שיר התקווה.השאיר טעם טוב בפה. אני ומירב ישבנו שורה 21 ויכולנו לראות את כל התיאורה על הבמה שעד כה לא זכיתי לראות את כולה,והתאורה פשוט מושקעת! היה כיף לראות את כל האנשים מסרטים את ההופעה בפלאפונים
ואישה מוזרה ישבה 2 שורות לפנינו ושיחקה באיפון שלה.לעזאזל,באת להופעה!מה את עושה עם המשחק?
אז לאחר למעלה מחצי שנה,היה בהחלט כיף להיות נוכח בהופעה.נהנתי עד בלי די. ורד,תודה על הכרטיס

I מ י ר ב I

New member
גם אני הייתי!

אני יותר מתחברת להופעות הלהקה,יש יותר אנדרנלין ואנרגיה.מה שהכי מאפיין את מירי. מירי החליטה לעשות הופעה עם שירים "שקטים" כי כשהגיעה למה עשית,לא רצתה לעשות אותו.חחח בסוף כמובן אחרי לחץ חברתי,שלא נחשוב שהיא לא אוהבת את השיר הוא היה..
אהבתי מאוד את הביצועים לאהובי ועל הגשר הישן. הביצוע של לרגע נדמה ממש כבד לי,לא אהבתי אותו.שכחתי גם לגמרי מהשיר הזה. סקופ-הבחורה התימניה שעצרה את מירי ואמרה לה איך משיגים שכן חתיך כמו בשיר יום ראשון היא מרגול(סתם.סתם.חחח) התאורה בהופעה פשוט מדהימה,רק עכשיו שמתי לב.משורה 21,היתה הרגשה תלת מימדית על הבמה. מירי חשפה גם את אודישן המשחק שאיתו הלכה להבחן ללהקה צבאית.משהו הזוי ביותר.חחח. אני חושבת שמירי צריכה לעשות דיסק בערבית,תפור עליה בול. מירי הקדישה ל-ורד את לשם ליומולדת.היה ממש יפה.כל המהות של השיר זו הברכה הכי מהממת שאפשר לקבל. היה מאוד כיף,אין על מוזיקה
תודה רבה ורד על הכרטיס

איריס מ

New member
מירב, ויקון, שמחה שנהנתם ../images/Emo140.gif

כיף לקרוא את החוויות שלכם, מחכה לעוד חוויות

veredmp

New member
היתה הופעה טובה

אם כי הסאונד לא היה מושלם, הקול של מירי היה מדהים וזה חיפה על העניין. את הקטעים המשעשעים ויקו ומירב כבר כתבו. אני מקווה שמירי תמשיך להדגים את קטע המשחק של האודישן שלה, זה היה מצחיק ומפחיד בו זמנית
לפני "ברכת המלך" היא רצתה לשתות מים והציגה את השיר בו זמנית, אמרה "אני רוצה מים, זה מהסרט שלוש אמהות", אז מיקי אמר לה "המים הם מהסרט?"
הדבר היחיד שקצת אכזב אותי, היה "טיפה טיפה". בהופעות האקוסטיות היא עושה אותו חצי מקורי חצי ברודווי, ובהופעות הרגילות היא תמיד עשתה אותו ברודווי לגמרי. אני מתה על הגרסה הברודווית שלו. הפעם, למרות שמדובר בהופעת להקה, היא עשתה חצי-חצי.... תמונות בהמשך היום או מחר

pRimaVeriTaVIV

New member
גם אני, גם אני! ../images/Emo3.gif

קודם כל אני חייב להגיד שנורא התגעגעתי להופעות הרגילות והן חסרו לי מאוד, במיוחד אחרי מיליון הופעות מצומצמות, אני מקווה להיות בעוד כמה הופעות כאלה לפני שהצבא יקח אותי, נכון לעכשיו אני מעדיף את ההופעות האלה שמעתי בפעם הראשונה את הצל ואני (או יותר נכון, בפעם השנייה, אחרי ההופעה ההיא לפני חמש שנים...) ושער הרחמים, מגניב ביותר ומוזיקלית אני שמח שהם התווספו להופעה, אהבתי (אני אומר מוזיקלית בגלל שיש לא מעט קאברים...) על ההופעה עצמה כרגיל אין לי מה להוסיף למה שאמרו, ואני משאיר את החלק הזה לאלה שהזיכרון שלהם יותר טוב משלי
בקשר לטיפה טיפה-גם אני מעדיף שכל השיר יהיה ברודווי (ואם לא אז לפחות לא לספר מראש שהולך להיות שינוי כי אני חושב שיש משהו יפה בהפתעה הזאת, או אם כן לדבר על זה אז לא להגיד איזה שיר, מאותה סיבה) שיר תקווה היה חזק יותר מהרגיל, או לפחות זאת הייתה ההרגשה שלי
וגם את אינתא עומרי אהבתי ביותר, נחמד לי להבין את השיר גם בלי התרגום
לסיכום, הופעה טובה ו...בא לי שוב
אבל לא יותר מדי בקרוב! וגם מתחשק לי לשבת בשורות 4 או 5 כדי לקבל פרספקטיבה יותר טובה על הבמה, אחרי שראיתי אותה מקרוב כל כך הרבה פעמים

למעלה