ד"ש מצפוניה

Bavmorda

New member
../images/Emo39.gif ד"ש מצפוניה

(a44) שנמצאת אי שם בארץ... יקירתי, תשמרי על עצמך ועל בנותייך.
לחיזוק, BAV.

ron68

New member
אני מקווה שהיא עזבה

את האיזור שהיא גרה, ועברה למקום אחר. אחותי בכל אופן הצפינה היום כבר לאיזור חיפה. כולי תקווה שתגיע מחר לאילת. מתכננת להם קייטנה שישכחו מהכל. אבל ליבי עם כולם. חשבתי על זה שהכל יכול להשתנות ברגע. פשוט מפחיד. לא היה שום הכנה לזה, תחשבו על חופשת הקיץ של הילדים, השיגרה של האנשים. באמת, איזה ערבויות יש לנו בחיים??????

m i c h a l i

New member
מחזקת אותה מרחוק ../images/Emo24.gif

ערב עצוב... נקווה לבשורות טובות שימרו על עצמכם

a44

New member
הי, יקירותי

הגעתי למחשב לכמה דקות, תיכף קוראים לנו לארוחת ערב. כרגע שוהה בקיבוץ אצל אחי. קיבלנו חדר אירוח, ואני מרגישה כמו בנח"ל. איזה כיף היה לקרוא את התכתובת אודותי ולדעת שאתם כולכם דואגים. חייבת לזוז. דרך אגב, כבר אין לי חלונות בביתי... להתראות בנתיים. אוהבת

ron68

New member
שלום גם לך יקירתי

יופי לשמוע ממך. אני מקווה שאתן מצליחות לישון בלילה יותר טוב מאשר קודם. למרות שהמצב מלחיץ את כולם, אני בטוחה שאתם נלחצים שבעתיים. מחזקת את כולכם.

Bavmorda

New member
צפוניה דארלינג ../images/Emo24.gif

טוב לראותך כאן... אבל צר לי לשמוע על החלונות שבביתך
. אני מאד מקווה שאין בזיזה בעירך. (
). לגבי ביגוד, נסי להשאיל מאחרים בקיבוץ שם לתקופה הקצרה, אלו שיש להם ילדות גדולות יותר. אני בטוחה שיהיו כאלו שיוכלו לתרום. קיבוץ.... ... נראה שגם היום אני מסיימת את העניינים שלי מאוחד מידי בכדי להתקשר... ומחר אני בעבודה. אם יהיה שקט אני אתקשר לפטפט קצת.
לחיזוק, BAV.

מרגנית2

New member
גם אני דואגת לך!

מקוה שהקיבוץ רחוק מטווח האש. ממש מבהיל לשמוע חדשות הבוקר. וגם הקוים שנפלו ב04 הצליחו להוציא אותי משלוותי. שתי חברות שלי טרם ענו..

m i c h a l i

New member
אויש... :(

מאד כואב לשמוע... העיקר שהכל בסדר אצלך ושלום לכולכן
אם אפשר לעזור שילחי לי מסר

למעלה