בנות, נובה והבלוגיה היום בתפוז

ומה הבעיה בלרצות לראות מישהו../images/Emo187.gif

בלי קשר להראל או לא להראל מה הבעיה ברצון לראות דמות נערצת? אני לא חושבת שלרצות לראות אותו באה בניגוד לעובדה שהוא בן אדם. לרצות לראות מישהו שמעיריכים זה רצון זאת שאיפה והיא בכלל לא באה ממקום של וואי איזה אליל הוא או וואי כמה כוסון הוא . אני חושבת שרוב האנשים פה מבינים שהוא בשר ודם ואפילו יודעים שהוא בן אדם . אז תסביר לי מה רע בלרצות משהו למה לדעתך לרצות משהו זה כל כך פסול

ayaliar

Well-known member
מבינים יפה מאד

אף אחד לא באמת רוצה למות, זו צורת ביטוי ונראה לי שהבנת את זה מאחלת לך שתצליח להתרגש ממישהו אי פעם... סלב או לא סלב. שהלב שלך ידפוק בהיסטריה כשתראה אותו עובר לידך ברחוב, סלב או לא סלב. שתאהב משהו או מישהו ברמות כאלה שממש ממש יתחשק לך להכיר ולדבר ולחבק. תלמד לפרגן, תלמד לקרוא דברים בפרופורציה שבה הם נכתבו ותוותר על הציניות. העולם מספיק ציני בשביל שנמנע מעצמנו גם את ההתרגשויות הקטנות האלה.

זה באמת מה שהבנת ממני? ../images/Emo60.gif

אני לא יודעת איך הצלחת להבין דברים כל כך שליליים.. במקום להסתכל על כל הדברים החיוביים שכתבתי. ברור לי שהוא בנאדם, בדיוק כמוני וכמוך.. ולכן גם רכשתי לו כבוד ולא רציתי להפריע לו. אני מאווווד מעריכה אותו ואני הכי אוהבת אותו בעולם, אבל כן אני יודעת שהוא בשר ודם - ולכן גם לא רצתי אליו בצרחות ובחיבוקים.. כי לדעתי גם לו, כמוני, מגיע לצאת עם חברים בלילה בשלווה. ולמה מפריע לך שאני מעריצה אותו כל כך? תפרגן. הבחור עושה לי טוב. וכן יש לי את הגבולות שלי, ולכן גם לא הפרעתי לו. ולמות.. זאת בהחלט צורת ביטוי, אל תגזים.

לילו,

אל תהיי עצובה! אני מנסה לארגן לך משהו, אבל לא לפתח ציפיות! זה גם קצת קשה לארגן לך משהו כשאין לך מושג מי אני....
בכל אופן, אל תהיי עצובה! תחשבי על זה שבכלל ראית את הראל במציאות, ולחייך! חיוך זה הדבר הכי יפה שיש...

למעלה