בנות, נובה והבלוגיה היום בתפוז

../images/Emo39.gifבנות, נובה והבלוגיה היום בתפוז

הופ אדלמן מחברת הספר "בנות ללא אם" תתארח היום בשעה 18:00 בפורום בנות ללא אם ותענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם לשרשור שכבר נפתח בפורום.
הערב, בשל המשחק מול נבחרת צרפת, לא תשודר התוכנית "הלהקה" ב- blogtv. במקום, תקיים לבקת "נובה" הופעה מיוחדת ב- blogtv שתשודר בשידור חי מהלופט, ביום שישי הקרוב בשעה 23:00. ניתן להגיע להתארח כקהל בשידור החי. פרטים נוספים בפורום הלהקה.
תפוז אנשים מציגים - הבלוגיה שלי רוצים להיות מעודכנים מכל מקום בעולם ברגע שהאתרים האהובים עליכם מתעדכנים? "הבלוגיה שלי", המרכז האישי לעדכוני RSS תעדכן אתכם מכל מחשב ובכל זמן.

אני ממש זקוקה לתמיכה נפשית ../images/Emo60.gif

אתמול לא הייתי בכלל בפורום.. כי הייתי מדוכאת
אתם לא מאמינים איזו סתומה אני!! ידעתי שזה יקרה לי.. ראיתי את הראל.. מתחת לבית שלי. הוא חסם את החנייה שלי עם האוטו שלו חח הוא חיפש בית קפה שפתוח.. זה היה ביום שני בסביבות אחת בלילה ככה. גם עדי הייתה שם.. ועוד מישהו.. אבל לא כל כך שמתי לב אליהם. הייתי פשוט בשוק. הוא עמד שני מטרים ממני.. ואפילו לא שמתי לב. פיתאום ידיד שלי אמר לי "אוי תראו מי פה" והסתובבתי וראיתי אותווווו גאד הוא היה כל כך יפה
אבל פשוט קפאתי. רק מילמלתי "בא לי למות.. בא לי למות" והראל הסתכל עלי.. אבל לא יכולתי לזוז. אז הוא נכנס לאוטו והם נסעו
בא לי למות. הייתי יכולה לחבק אותו.. אבל לא היה לי נעים! לא רציתי להפריע לו!! אוףףףףףףףף שום דבר לא הולך לי בחיים הדפוקים האלה, בחיי. ועד שמשהו טוב קורה לי אני מצליחה להרוס את זה איכשהו. למה החיים כל כך אכזריים אלי?? אני לא מאמינה שהוא היה מתחת לבית שלי..... אני לא מאמינה שראיתי אותו ולא ניגשתי אליו. בא לי למות. פשוט למות.

וואי../images/Emo7.gif

את לא יודעת איך אני עצובה בשבילך
זה כזה מבאס...
אין לי כ"כ מה להגיד לך כי מן הסתם שומדבר שאני אגיד לא יעזור לך להתנחם... אז קבלי חיבוק
תמשיכי לקוות... אולי בסוף עוד נפגוש אותו

Danielushhhh

New member
מצטערת שאני אל אהיה מעודדת הפעם

אבל איך איך איך איך איייייךךך??? איזה באסה איזה אכזבה איזה ייאוש איזה דיכאון להיות מלפפון איזה באסה להיות חסה איזה שטות להיות תות אל תבטיח להיות אבטיח (
) משתתפת בצערך

וול... ../images/Emo60.gif

לא יודעת איך. תהרגו אותי, אני לא יודעת. לא היה לי נעים להפריע לו.. הוא יצא עם חברים והיה מאוחר ולא רציתי להציק לו. לא יודעת.. גם קפאתי. אני כל כך אוהבת את הבנאדם הזה. ואני גם כל כך מכבדת את הפרטיות שלו. לא יודעת. למות וזהו. אני פשוט לא אפגש איתו לעולם.

Danielushhhh

New member
טוב לפחות את אלגנטית

לא כמו מעריצות מציקות שיזכור אותך לטבוה
אבל איך את מנהלת של הפורום ועוד לא פגשת אותו? תבקשי מתפוז לסדר לך משהו..

ayaliar

Well-known member
את כזו בובה

ובטח שתפגשי אותו!! זה יגיע כשזה יהיה בסיטואציה מתאימה ונוחה ויהיה לך הכי כיף בעולם

הכל זהב

New member
לי את נשמעת

מקסימה אמיתית. ואני פשוט כל כך מעריכה את הכבוד לפרטיות שלו שגילית. ואני די בטוחה שעוד יגיע היום שיהיה לכם מפגש אמיתי. כי דברים טובים באים לאנשים טובים

אני אוהבת אתכם! ../images/Emo24.gif ../images/Emo60.gif

עודדתם אותי יפיופים שלי! ואני בהחלט מקווה שאני אפגש איתו סוף סוף.. רק באמת בסיטואציה קצת יותר מתאימה ופחות מציקה מבחינתו

למות ../images/Emo10.gif ../images/Emo60.gif

מדהים עד כמה בנאדם יכול להיות מטומטם הא? והכוונה אלי כמובן. תמיד כשאני חושבת שאני לא מסוגלת להיות יותר מטומטמת ממה שאני.. אני מצליחה להפתיע את עצמי

לילוש ../images/Emo187.gif

בלעעע
אוף לא נורא את עוד תראי אותו יש לית חושות טובות בעניין ויהיה לך המון מה לומר לו

|הולכת להתקשר להראל|../images/Emo187.gif

מזפה
הוא חייבל לפגוש אותך
הוא לא יודע מה הוא מפסיד

וואו

אני נכנס לפה מהשער הראשי של תפוז וקורא את ההודעות שלכן ו... אני נכנס להלם. מה עשיתם מהבן אדם לעזאזל? מתי תבינו שמדובר פה בבן אדם, שלא שווה יותר ממני וממכם ומכל אחד אחר! אני לא רוצה להוריד מערכו, או משהו, למרות שאני (ממש) לא אוהב את המוסיקה שהוא מפיק, אבל הוא כולה בן אדם, בשר ודם(!). מילא שהוא לא עשה הרבה עבור הקריירה שלו (ערוץ 2 עשה זאת בשבילו), אבל זה לא איכפת לי - כי באותה מידה אני יכול לראות את ג'רי סיינפלד ברחוב, (וברור לכולם שהוא *כן* עשה מאמצים כדי להיות מה שהוא היום), ובכל זאת, לא להיכנס להיסטריה ולהגיד לעצמך שאתה וצה למות (מקווה שלא התכוונתן לפעול בהתאם), כי הוא בסך הכל... אחד ממנוּ! בן אדם! אני פשוט לא חושב שצריך לתפוס ממישהו עד כדי כך שנגיע לרמות כאלו. בלי שום קשר שהוא הראל סקעת.

למעלה