בוקר אוף, שהמשמרת הזאת תיגמר כבר יום טוב לכולם
I iEyal New member 22/10/07 #1 ../images/Emo39.gif בוקר ../images/Emo42.gif אוף, שהמשמרת הזאת תיגמר כבר יום טוב לכולם
M Mrs Vertigo New member 25/10/07 #6 ../images/Emo112.gifסתם שטויות ../images/Emo3.gif התעודדתי. סתם התמרמרתי על המנילה, דאגו להסביר לי שהכל בסדר גמור.
../images/Emo112.gifסתם שטויות ../images/Emo3.gif התעודדתי. סתם התמרמרתי על המנילה, דאגו להסביר לי שהכל בסדר גמור.
Z zlopa New member 25/10/07 #7 תזכרי,עם לא תדעגי לתפקיד טוב מעכשיואז תתבעסי במשך השנתיים בצבא. ראיתי הרבה כאלה. ד"א את יודעת מה זה וורטיגו?
תזכרי,עם לא תדעגי לתפקיד טוב מעכשיואז תתבעסי במשך השנתיים בצבא. ראיתי הרבה כאלה. ד"א את יודעת מה זה וורטיגו?
M Mrs Vertigo New member 25/10/07 #8 ../images/Emo112.gifאם* תדאגי* מצטערת, זה הציק, בחברוּת . וכן אני יודעת שאני צריכה לדאוג לתפקיד טוב, וכן אני יודעת מה זה ורטיגו סוג של מחלה. הכינוי שלי לא בגלל המחלה, זה בגלל ספר.
../images/Emo112.gifאם* תדאגי* מצטערת, זה הציק, בחברוּת . וכן אני יודעת שאני צריכה לדאוג לתפקיד טוב, וכן אני יודעת מה זה ורטיגו סוג של מחלה. הכינוי שלי לא בגלל המחלה, זה בגלל ספר.