אני חדשה פה

I Was Hoping

New member
../images/Emo39.gifאני חדשה פה

שלום לכולם, אני ממש שמחה לגלות שיש פורום לכשכמותנו, מקווה שתקבלו אותי למרות שאני חדשה וכולכם נראים לי כבר ממש ותיקים...

I Was Hoping

New member
../images/Emo24.gifכמעט בכיתי שאף אחד לא מתייחס

תודה על היחס, אולי תוכל/י להסביר לי איך זה הולך פה?

AlanisJunkie

New member
מה זה?

ברור שנקבל אותך, איזו שאלה. את מוזמנת להצטרף, לדיונים או לפתוח דיון חדש. תרגישי בבית.

AdiBaba

New member
בדיוק התכוונתי לכתוב לך ברוכה הבאה

עוד לפני שראיתי שבא לך לבכות. כמו שיוסי אמר, את בהחלט מוזמנת. ואני בטוחה שתהני פה כמונו.

I Was Hoping

New member
תודה רבה לכולם!!!

תודה רבה על קבלת הפנים, יש לי שאלה קצת כנה, אולי יותר מדי, אבל אני בטוחה שיהיה מי שיענה לי: כשעצובים ממש והשירים של אלניס מתחילים להתנגן בראש בלי שליטה [אתם בטח מכירים את זה], מה עדיף - לרוץ לשמוע את הדיסקים או להתעלם, כי אולי זה עושה עצוב יותר? אני צריכה תשובה ספציפית לעכשיו, זאת לא שאלה כללית.

ברוווכה הבאה!!

איזה שאלה???? ברור שנקבל אותך יפה! אל תשכחי שאת מעריצה של אלאניס.... סתם... תהני לך מהפורום!

I Was Hoping

New member
יש לי שאלה חשובה

כתבתי את השאלה בהודעה קודמת שהכותרת שלה היא "תודה רבה לכולם". בבקשב בבקשב תענו לי...

AdiBaba

New member
שאלה קצת מוזרה, אבל אני ינסה לענות

אני חושבת שזה מאד אינדבידואלי לכל אחד. יש כאלה שזה קצת יוציא אותם מהדיכאון ויש כאלה שזה יכניס אותם אליו יותר. זה תלוי בבן אדם. זה תלוי באיזה בדיוק שירים מדובר ובאיזה מצב רוח בדיוק נמצאים.

AlanisJunkie

New member
נכון..

ולפעמים יש שירים שרק מחמירים את הדיכאון, ועדיף להימנע מלהזין להם. עדי, למה את לא באייסי?

I Was Hoping

New member
זה משהו שקרוב לעצוב מאוד מאוד מאוד

לא בגלל משהו ספציפי אחד, אולי כן בגלל דבר אחד, שאם הוא היה מסתדר אז כל הדברים האחרים הרעים בטח לא היו קורים או נראים כל כך גרועים. כאילו flinch זה איזה תיעוד של היום שלי או משהו כזה, ו-i was hoping זה כל מה שאני חושבת אחר כך על אותו יום כששלב הדמעות עובר ומגיע שלב הכעס...מבינה מה אני אומרת?

AlanisJunkie

New member
אם את ממש עצובה...

ובא לך לקחת פסק זמן מן החיים...לכי ותאזיני לשירים של אלאניס. הרבה אומרים לי שהשירים שלה גורמים להם לבכות. לדעתי, אם את מרגישה צורך עז להזהות עם מישהו או משהו ובשירים של אלאניס את מוצאת איזושהי נחמה, אז את צריכה להאזין לה ישר כשמתחיל להיות לך עצוב. כך אני עושה, ואני חושב שעוד רבים פה בפורום. ובקשר למהירות שאת מצפה שנגיב, אנחנו לא נמצאים כאן 24 שעות ביממה... :)

I Was Hoping

New member
אני יודעת

מה שבעצם אתה אומר לי זה להתמודד ולא להתעלם. זה לא שהיא גורמת לי לבכות, את השלב הזה איתה כבר עברתי מזמן, זה פשוט שהיא אומרת לי את האמת בפנים, את כל מה שאני משתדלת לא להגיד לעצמי כדי שלא יכאב היא שרה לי באוזן. תודה. אני מבטיחה להיות יותר סבלנית

AlanisJunkie

New member
בדיוק

וזאת הסיבה שרובנו אוהבים אותה כאן. היא שרה לנו את מה שאנו מרגישים יום יום, היא שרה לנו את החוויות שלנו, את המחשבות שלנו ואת מה שעובר עלינו, ובגלל זה קל לנו להזהות איתה.

I Was Hoping

New member
אני לא חושבת שיש לה שיר אחד שמח

אם יש לה זה ממש יפליא אותי ואני אשמח לשמוע עליו ואותו. מישהו מכיר?

I Was Hoping

New member
על head over feet

השיר הזה משמח לדעתי מכל הסיבות הלא נכונות, הוא כבר מדבר על לנקום במי שעושה לי רע, ואין מה לעשות - אני לא כזאת, לפעמים הייתי רוצה להיות אבל אני לא. השיר הזה פשוט משעשע אותי. אבל הוא רעיון טוב. לא הייתי מצליחה להעלות אותו על דעתי בתור שיר יחסית חיובי, והוא באמת כזה.

למעלה