אימרות-כנף

פתגם חדש...אל אמור אז און שופלטה|רמ

אל אמור אז און שופלטה כן לו טנייה כל מטה

RORGAD

New member
../images/Emo140.gifועוד פתגם

מאדאם רוזה קומו אסטאס, סה דיזה אנסינה: אל אמור אז און שופלטה, קה לו טנייה אל קה לו מטה. אי. . טמיין אנטרונה: אל אמור אז און ביליביס אנטרה פור לה בוקה, סאלה פור לה נאריס, אי טודוס קה סון סולטרוס קה סה מטאן אן קודיאדו. תרגום: מאדאם רוזה מה שלומך, אומרים ככה: האהבה היא משרוקית, ששורק עליה מי ששם... ויש עוד אחת. האהבה היא כמו גרגר של חימצה, נכנסת דרך הפה יוצאת דרך האף. ושיזהרו כל אלה הרווקים שישימו לב.

Sarika

New member
../images/Emo39.gifאימרות-כנף

פרה רסביר אל שבת אן בואנה גאנה - כדי לקבל את השבת במצב רוח טוב: * טודו תניאה שלומיקו פינה גרניקו אל קוליקו. הכל היה לשלומיקו אפילו פצע בישבן. נאמר על אדם לא יוצלח שכל הצרות נדבקות אליו. * דיזיאו לה פרינייאדה נייבה טוסטאדה. חשקה ההרה בשלג קלוי. נאמר על מי תאוותו גדולה ובלתי הגיונית. שבת בואנה אטודוס אמיגוס

RORGAD

New member
שריקה קה בואנו../images/Emo24.gif

אן ורדה קה מאיזו גאנה בואנה, א רסיביר אל שבת, איידה קרידה נו טיינס מאס? פארא ראיר שבת דמניאנה, קה טנגאמוס טודוס שבת אלגרה.

Sarika

New member
קרידה RORGAD../images/Emo140.gif

מאלגרי מוצ´ו כלוס אימרות כנף תאיזו גאנה בואנה, שמחתי מאד שאימרות הכנף עשו לך מצב רוח טוב, כביבה מי מאדרה, קואנדו לביז´יטו אן אל בית אבות, סיינטו דאיה אי לו סקריבו פרה קה נו מאולבידה. שתחיה אימי, כאשר אני מבקרת אותה בבית האבות,אני שומעת ממנה ורושמת כדי שלא אשכח. בואנה כתנגו אסטה פורום פרה לשתף ווס. טוב שיש לי את הפורום כדי לשתף אתכם. תסטו בינדיזיינדו כפאסס שבת בואנה אי פרסקה קון

רותי ב.

New member
מוי בואנו מוז איודטיס א-אריסיביר לה

שבה.
מי-אגרדארון לאס ´אימרות´ קי טראיטיס.

למעלה