помаш&#109

../images/Emo39.gifпомаш&#109

יש לי מונולוג לעשות ברוסית ובו אני צריכה ללמד חבר "ישראלי",על השפה הרוסית ועל התרבות.ולנסות לשכנע אותו להתחיל ללמוד את השפה. תוכלו בבקשה לעזור לי עם חומר על השפה הרוסית. למה כדאי ללמוד רוסית בעצם?... מה מיוחד ברוסית שאין בשפות אחרות? במה רוסית תעזור?.. וכד'. תודה מראש.

ymz

New member
../images/Emo6.gifיש בה הרבה מאוד קללות

את יכולה להגיד שזו שפה עשירה ומגוונת אם ילמד רוסית יוכל לקורא ספרים מפורסמים בשפת המקור יוכל להתקשר עם עולים חדשים הלא דוברי רוסית בקלות כשיגדל ויחליט לעשות עסקים יוכל לפנות לשוק הרוסי שממש מתפתח ליחסים בינלאומיים. ובכלל לדעת שפות תמיד עוזר להתקשר עם אנשים.

the freaky girl

New member
בוודאי.. :]

**למה כדאי ללמוד רוסית בעצם? חוץ מזה שזה עוד שפה, שתעזור לך להתמצא בעולם, כבר הרבה מאד אנשים מכירים את השפה הזו.. :)) וכמובן, כמובן... זו שפה מאד מאד יפה..
אני מאד אוהבת אותה.. וגם עוד דרך להתבטא :) **מה מיוחד ברוסית שאין בשפות אחרות? השפה מאד עשירה, יש בה מילים שאין בשפות אחרות.. רוסית זה סה"כ שפה.. מאוד יפה, אבל שפה :) **במה רוסית תעזור? אההמ.. ראי סעיף א'.. :) בהצלחה

m a n k o

New member
נורא קל לי לענות לך בתור אחת שלומדת

רוסית עכשיו.. מה גרם לי בעצם ללמוד את השפה? זה התחיל למען האמת עוד שהייתי ילדה קטנה. הייתה לי חברה רוסיה וכל הזמן כששמעתי אותה מדברת עם המשפחה ממש אהבתי לשמוע אותה מדברת. נדלקתי ממש על השפה אך רק לאחרונה מימשתי את הרצון הזה ללמוד את השפה. יש כל כך הרבה סיבות ללמוד שפה נוספת ורוסית בעיקר!! זו פשוט שפה ממש יפה ומושכבת. התרבות הרוסית היא תרבות ממש מעניינת ומושכבת. חוץ מזה שבארץ שכמעט חצי אם לא יותר רוסים מאוד טוב לדעת את השפה כדי לתקשר אחד עם השני. אני יכולה להגיד לך שבעיר שלי יש רחבות שלמים שאתה מרגיש בהם כאילו אתה ברוסיה ומה יותר טוב מללכת במקום ולהרגיש שאתה מבין מה שכתוב על חנויות ולהיות מסוגל לדבר עם אנשים. חוץ מזה שה"חבר" יוכל לסוע לרוסיה ולהנות הרבה יותר וכמובן ללמוד שם ולעבוד שם. חוץ מזה ששפה זה באמת רווח נקי. מאוד מהנה גם ללמוד שפה חדשה וזה גם אתגר כייפי :)

vk3

New member
ללמוד רוסית זה פשוט כדאי ../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

למה כדאי ללמוד רוסית בעצם
כי זו שפה נורא מעניינת יפה ומיוחדת. שפה נוספת זה בכלל בונוס וזה מאוד יעזור בחיים
מה מיוחד ברוסית שאין בשפות אחרות
כול שפה היא מיוחדת בפני עצמה
ולרוסית יש הרבה ייתרונות... במה רוסית תעזור
בדיבור
, בקריאה, בתקשורת עם העולים ובכלל בכול מה ששפה חדשה יכולה לעזור
יש המון אתרים מעניינים ברוסית וכד'... וזה פשוט כייף

the fensco OvO1

New member
הקפצההההההההההההההההההההההההההההההה

הצפהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה