קשר האלימות...

ניקול (-:

New member
../images/Emo38.gif קשר האלימות...

לאחרונה, יש נושא שמטריד אותי מאוד. זה נושא של ממתש מתקשר לזוגות מעורבים אך הוא בהחלא מתייחס לזוגות ובכלל, לכל האנשים! נשים במעגל האלימות. למרות שאני מתנגדת, מוחה ושונאת אך גברים חזקים יותר, פיזית, מנשים. כשגבר נכנס ל"מצב רוח" (תירוץ עלוב כדי להציל את התחת) הוא מרים יד, מכווץ אותה לאגרוף וחובט וחובט וחובט... למה?! אני שואלת את עצמי, למה אישה צריכה להיות קורבן להתעללות, לאונס ולמכות? למה, לעזאזל, מערכת המשפט והחוקים וכל אותם "חכמים" אשר עומדים מאחוריה מתעוררים כשהמצב מידרדר לכדי מוות, פיזי או רוחני, ולעיתים אף שניהם. לכל אחד מגיע לחיות בכבוד, ולמות בכבוד! אני בתור אישה שונאת להיות קורבן או להרגיש חסרת אונים ואף אדם בעולם לא משנה מין, דת, צבע או אמונה לא צריכים להרגיש כך בכלל! נראה לי שהגיע הזמן לעשות הכל כדי שלא יהיו יותר נשים מוכות! נראה לי שהגיע הזמן להפסיק לחיות בצללים, בפחד, בשתיקה ובכאב! נראה לי שהגיע הזמן שכל קורבן לאלימות יידע שיש מערכת חוקים, שיש מערכת משפט והם יעמדו לצידו ויתמכו בו ויעשו צדק במקום להקל בעונשים! נראה לי שהגיע הזמן שכולם יתעוררו ויבינו שעם אלימות אסור להסכים! ואני פונה אל הגברים (בלי לעשות הכללות, חלילה) ואומרת: נשים הם לא הרכוש שלכם ובטח שלא שק האיגרוף שלכם ולכם, אין שום זכות שבעולם להרים עלינו יד! נטע

למעלה