קישורים

סרטונים של יו

הי, לא ראיתי קישור לאתר הזה ב'קישורים', אז קבלו כמה סרטונים על יו השניים הראשונים מטקס האמי..

לא יותר מדי מוצלח

אבל הקטע עם הויקודין ממש מצחיק וגם הקטע שרואים את סטיוארט בטלוויזיה P: אני מתה עליו!

Benjamin Turner

New member
תודה על הקישור

פעם, כשהיה לי ממש משעמם, הקלדתי hugh laurie בגוגל וזה היה אחד האתרים הראשונים שעלו. אהבתי את הHugh assessing his talents

Benjamin Turner

New member
מה, בבלאקאדר? ראיתי אמנם רק שברירי

פרקים מהעונה השלישית (והעונה הרביעית יושבת וממתינה על הוידאו שאתפנה לצפות בה), אולם אני די בטוחה שזה ג'ורג'. מה שכן, הוא הרי מת בסוף העונה השלישית (בעוד שיוּ ממשיך להשתתף ברביעית), אז אולי הוא הופך ללודוויג?

Benjamin Turner

New member
צר לי לאכזב אותך, אולם פתחי את

הלינק לדף של יוּ, ותראי בעצמך שבפירוט הפרקים קוראים לדמותו הנסיך ג'ורג' בעונה השלישית, ולא נסיך אבל בכל זאת ג'ורג' (לוטננט) בעונה הרביעית. כנראה שרק בעונה השניה הוא שיחק לודוויג.

sacrament

New member
אז הוא משחק 2 נסיכים שונים?

I think not וחוץ מזה- אני עדיין צודקת, כי זה אומר שבאמת יש הנסיך לודוויג ולא דימיינתי

Benjamin Turner

New member
זה בלאקאדר, הכל יכול להיות,

ואני מבינה קטנה מאוד בחומר הפרה-האוסי (רק מה שיש ב-hughtube, חלקיקים שהצלחתי לקלוט בBBC Prime וכמה פרקים של ABOF&L שגל שלחה לי בנהדרותה), כך שלא הייתי סומכת על המילה שלי (אלא שכתוב כאמור בקישור שאת עצמך סיפקת שקוראים לו ג'ורג' בעונות השלישית והרביעית). ולא אמרתי שלא היה ולא נברא לודוויג, אלא שאני מכירה ג'ורג'
(=קיים ג'ורג').

../images/Emo41.gif הגיע הזמן לעשות קצת סדר ../images/Emo88.gif

כל עונה בבלקאדר היא בעלת עלילה בפני עצמה, ואין קשר ביניהן, כך שאם הוא מת בסוף עונה זה לא משמעותי, זה רק עצוב. עונה 2 - בפרק האחרון מופיע יו לורי בתור הנסיך לודוויג הפסיכופט הגרמני והמתוק עונה 3 - לאורך כל העונה יו משחק את הנסיך ג'ורג', יורש העצר
עונה 4 - בעונה הזו הוא מופיע בתור סגן ג'ורג' האידיוט נא לציין שכל התפקידים הנ"ל הם מעולים, והסקירה הזו עשתה לי געגועים.

את בטח תדעי...

בyoutube יש מלא סרטונים (ערוכים) של house&cameron וקטע שחוזר על עצמו הוא קטע שהאוס מרכיב את קמרון על האופנוע שלו , ושם את הידיים שלה סביבו בחיבוק... הסבירי, פרטי ונמקי. איזה פרק, מה היה לפני ומה היה אחרי....
חופשי..

Benjamin Turner

New member
הפרק הוא deception, 2X09

זה הפרק הראשון שבו פורמן מפקח על האוס אחרי the mistake. לפני: פורמן שולח את האוס וקמרון לפרוץ לביתה של ה-POTW, אניקה. אחרי: האוס וקמרון מחטטים בביתה של ה-POTW, אניקה. אין לקטע הזה שום משמעות האמרונית, למרבה הצער, אולם בכל זאת שחקתי את הmedia player בהרצה שלו
אחלה פרק, שווה לאתר ברשת ולצפות בו, ואם את מעונינת בטרנסקריפט, הוא זמין כאן:http://www.twiztv.com/scripts/house/season2/house-209.htm .

תודה רבה../images/Emo140.gif

ולגבי "שווה לאתר ברשת ולצפות בו"..נקודה כאובה בשבילי... אז למה קמרון והאוס לא ביחד?

Benjamin Turner

New member
כי האוס אידיוט (even though he

thinks he's more of a jerk
) ברור לחלוטין ומעל לכל צל של ספק שקמרון מוצאת חן בעיניו, ולא רק מבחינה חיצונית (יש לכך המון רמזים, וגם לפחות פסבדו-אמירה אחת ברורה, בrole model). קמרון מצדה הודתה שהיא "מחבבת" אותו הן בפניו והן בפני הדאקלינגז. הבעיה היא שהאוס החליט שהכי בטוח עבורו לחשוב שקמרון רוצה אותו רק כי היא אוהבת שמזדקקים לה וכי היא מרחמת עליו בגלל הרגל (יש לציין שאז גם עוד לא היה לו closure עם סטייסי), וכשהוא הפיל את זה עליה בדייט שלהם היא היתה בהלם קרדיוגני ולכן לא הצליחה לענות לו כמו שצריך (או בכלל), מה שהוא פירש מן הסתם כהוכחה לצדקתו. הוא יותר גרוע מיוּ, הטמבל הזה. רופא מבריק, בעל שם עולמי, סקסי בטירוף, חוש הומור משגע, מוזיקאי מוכשר... כן, למה שמישהי תתאהב באחד כזה באמת? ברור שזה כי היא מרחמת עליו
(אם אינך קוראת ספוילרים, דלגי על שורת הספוילר ועברי ישר לסוף) למרבה הצער, בmeaning קמרון אכן מוכיחה את צדקתו, לפחות על פי הפרשנות הפשוטה ביותר. ולגבי הנקודה הכאובה, לא הייתי סומכת יותר מדי על מה שאומרת . ברור שקבצי ה-avi שהורדת אינם חוקיים ושהמקור אינו ידוע-זו מהות שיתוף הקבצים. הייתי מנסה כאמור להוריד את הגרסה העדכנית (לא בטא) של הmedia player, שניתן להשלים עם קודקים לפי הצורך, ולצפות באותו פרק בכל זאת.

היא לא מספיק טובה בשבילו!!

אפילו שברמת המראה היא עולה עליו (היא כוסית על, אין מה לעשות) היא לא מספיק מגניבה בשבילו. למעשה אף אחת בסידרה לא מספיק טובה בשבילו. מי שהכי מתקרבת היא קאדי, אבל גם לא. אין מה לעשות. יהיה ממש קשה להמציא את האישה שתהייה ראויה לו.

Benjamin Turner

New member
היא מספיק טובה בשבילו, רק מבחינות

אחרות. שניהם נראים מעולה לטעמי, אבל האוס גאון מבחינת אינטליגנציה שכלית וקמרון "גאונה" (טוב, עדיין לא, אבל בדרך) מבחינת אינטליגנציה רגשית, וזו בדיוק הסיבה שאני חושבת שהשפעה הדדית מתוגברת תהיה כל כך מוצלחת (אם כי יש להודות שכבר עכשיו יש השפעה, לרוב של האוס על קמרון, לפרקים הדדית).

למעלה