NeXt ReBeLdE

../images/Emo37.gifNeXt ReBeLdE../images/Emo27.gif

ס=ו=ף ס=ו=ף מסורת פורום רבלדה! חבר'ה אני וגבי אירגנו לכם הפתעה במשך די הרבה זמן... מסורת לפורום רבלדה.. סתכלו הפורום שלנו זה מין פםורום טלנובלות 2 כי כמעט כל מה שיש להם יש לנו! לכל פורום יש איזה מסורת מיוחדת פינה משלהם! NeXt ReBeLdE היא המסורת שלנו! הסבר: ביום א' תתחיל הפינה לפעול בנתיים זוהי הקדמה והסבר על המסורת שלנו! כדי להסביר אני ישתמש ברבעייה של רבלדה מיה,רוברטה,מיגל ודייגו. משחק: מיה פותחת הודעה ראשונה של המשחק. וכותבת: רוברטה עליך למצוא לי את הכתבה הראשונה של RBD. רוברטה מוצאת את הכתבה פותחת תגובה להודעה וכותבת: הנה הכתבה->... אני רוצה שמיגל ימצא לי את הסירטון שלופיטה מספרת למיה, שראתה את מיגל מתנשק עם חוליאטה! מיגל מוצא את הסירטון ומגיב ככה: הנה הסירטון ->... אני רוצה שדייגו ימצא לי תמונה של רוברטה שהיא תינוקת! וככה הלאה... הסבר פשוט: זה מין תעביר את זה הלאה! כל יום ראשון תיפתח הודעה NeXt ReBeLdE ובה יהיה משימה למישהו מיוחד. המישהו המיוחד יבצע את המשימה שלו ויעביר את זה הלאה למישהו מיוחד אחר... וככה עד סוף השבוע! האחרון שיבצע את המשימה שלו ביום שבת יפתח את ההודעה ביום ראשון ויתן משימה למי שירצה! אני מקווה שזה מובן אם יש שאלות אתם מוזמנים לשרשר לכאן!

../images/Emo37.gifמשהו נוסף../images/Emo27.gif

המשימות חייבות להיות קשורות לרבלדה!

../images/Emo37.gifתודות../images/Emo27.gif

תודות מיוחדות לחברות הפורום נעמה ואילנה שעזרו למצוא רעיון מיוחד למסורת!

christeamo

New member
מזתומרת אני אומרת מיה,דייגו,מיגל

וכו' או את שמות אנשי הפורום?

אנשי פורום ברור!../images/Emo142.gif

זה היה רק כדי להסביר שיהיה ממש ברור כי היה לי קצת קשה להסביר אז חשבתי להשתמש קצת המושלמים חחחח

brunu

New member
פורום טלנובלות 2../images/Emo6.gif

חח אם חושבים על זה זה נכון... חח אפילו אותו מנהל חחח... פורום רבלדה הוא כמו חברת בת של טלנובלות... יאאי אני גאה אחלה פינה חח מחכה בקוצר רוח

הקפצה!../images/Emo142.gif

נו חברה באמת! אני וגבי משקיעים המון כדי להמציא פעילות מיוחדת לפורום הזה ואתם לא יכולים להגיד אפילו
לא יפה..

סתכלי..../images/Emo142.gif

ביום א' או אני או גבי נתחיל עם המשחק וניתן לאחד מכם משימה ונגיד ניתן לך ואת תתני למי שבא לך..ברור?

ג ב ש ו ש

New member
מקווה שאהבתם את הפינה../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

חשבנו עלייה די הרבה
למצוא שם היה די קשה אבל מצאנו
חחחח יאללה ביום ראשון נתחיל בע"ה...

חחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo142.gif

עש שמצאנו שם חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מקווה שבאמת כל המאמץ היה שווה...

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo45.gifכל הכבוד!!!

ככה הפורום יתחיל להתעורר קצת!!! יום ראשון כבר יש כמה פעיליות שאמורות להתחיל.. זה מעולה!!

למעלה