עצומה

../images/Emo37.gifעצומה../images/Emo27.gif

אלפי תגובות נאצה כלפי נינט נכתבו בחודשים האחרונים במערכת התגובות של וואלה,NRG,נענע ועוד.. פתחנו עצומה שבה נוכיח שמדינת ישראל עדין אוהבת את נינט לא פחות מתקופת כוכב נולד. הפיצו את עצומה זאת בפורומים/icq/MSN/דואר אלקטרוני! המטרה להגיע למספר עצום של חותמים ולשלוח את העצומה לנינט. כתובת רשמית - www.israelloveninet.coo.co.il

ג ב ש ו ש

New member
לא צריך להתייחס לתגובות../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif

תמיד יאהבו את נינט כאילו גם אם תגובות של אנשים לא יפות הכל בא מקנאות. אני אומר שבע"ה כשהאלבום הראשון יצא
הרבה מאוד פיות במדינה שלנו יסתמו בצורה יפה

ילד רע 15

New member
כן-ציטוט מרוני../images/Emo11.gif *חשה שכמותה*

גם כן, "אני אסתים פה פיות"

ג ב ש ו ש

New member
היא צודקת../images/Emo45.gif../images/Emo88.gif

יש הרבה פיות במדינה הזו שצריכים להיסתם!!!

ילד רע 15

New member
חח מה עובר עליך?

רוני שרה יפה וטוב לדעתך? מוזר מאוד.. או שלא הבנת את המשפט - השתמשת במשפט - "אני אסתים פה פיות - לגבי הדיסק של נינט בהקשר לאותם מתנדי נינט - וזה נלקח ממה שרוני אמרה.

ג ב ש ו ש

New member
אני מאוד אוהב את רוני ואת../images/Emo88.gif

השירים והמוזיקה שלה
זה שהדעה שלה כלפי נינה לא משהו זה לא אמור להשפיע עלי,למרות שהיא התנצלה אצל דודו טופז

איזו התנצלות באמת... :|../images/Emo188.gif

היא חזרה בה, אבל לא הייתה מוכנה באמת להתנצל ולהתחרט על הדברים שאמרה. צבועה מסריחה, אם היא אומרת משהו שתעמוד בזה ולא תזייף התנצלות כדי לצאת טוב, מה גם שהיא לא הסכימה לחזור בה בצורה מלאה, או משהו כזה, לא ראיתי - קראתי מה שאחרים כתבו על זה.

כמו שגבי אמר, תמיד יהיו את האוהבים

ובשפתינו - את האוהבים פחות. (במקום שונאים) אז מה, צריך לדעת להתעלם ולא להכנס עם הראש בקיר.

למעלה