סיכום שבועי

../images/Emo37.gifסיכום שבועי../images/Emo27.gif

חחח דילבי שלנווווו לא פה היא בירושליםםם וכרגע היא עם שחףףףףף עושות בוקXD כן הם נפגשווו כפרעליהםםם אז היא לא יכלהה לפתוח אז אני במקומה=]]]] וגם תודה להדרושש שזכרה=]]] שיר השבוע? תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV? ספר\עיתון\כתבה כלשהי? חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? מה קניתם השבוע? אדם השבוע? ציטוט\סקופ\משפט השבוע?

SepteMber Lady

New member
מסכמת!!

שיר השבוע==> hurt - christina aguelira תמונת השבוע==> תוכנית השבוע==> איו :S עיתון==> ראש 1 המושלם חוויה ==> טיול למקומות הקדושים בירושלים ! קניתי השבוע==> תכשיטים חגורה ונעליים אדם השבוע==>אממממ החברות הכי טובות שלי כפרהעליהן משפט השבוע==> because it's m.a.s (משהו ביני לבין החברות :p)

../images/Emo110.gifתגידיי????

אני לא יודעת תשם שלךך=\ אבלללל למה את לא מסכמתתתתת כמו שכולם מסכמיםםםם את צריכה להעתקייי את מהההה שכתבתי בסיכום שבועייי ולענות על זההה לא להמציא שאלת משלך!

SepteMber Lady

New member
קוראים לי מאיה ו...

זאת פעם ראשונה שאני מסכמת אז אני לא ממש יודעת מה לכתוב!! ראיתי כמה שאלות שאתן עונות עליהן וזה מה שיצא אולי אחר כך אתחיל לסכם כמוכן....אחרי שאשתלב קצת ותגידו לי איך בדיוק

../images/Emo110.gifכנסי......

תראי מה שכתבתי בהודעה הראשונה שפתחתיי תעתיקיי את זהההה ותדביקיי ואז תעניייי על כול מה שרשום הבנת מאמי??

SepteMber Lady

New member
כך??

שיר השבוע? HURT של כריסטינה אגילרה תמונת השבוע *לצרף את התמונה*? סרט\סדרה\תוכנית TV?אין משהו מיוחד!! ספר\עיתון\כתבה כלשהי? ראש 1 חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)? ביקור במקומות הקדושים בירושלים... מרגש משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע? כלום משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע? החזרה לביצפר ותחילת ציוני המגן:S מה קניתם השבוע? חגורה נעליים ותכשיטים אדם השבוע? נינוש ומומוש המקסימות שלי ציטוט\סקופ\משפט השבוע? BECAUSE IT"S M.A.S ( משהו ביני לבין החברות.)...:)

../images/Emo110.gifעונה=]

שיר השבוע?השיר החדששש של הגיימבויז אעאעאעא
תמונת השבוע *לצרף את התמונה*?כפרעליו זה ממהופעה
סרט\סדרה\תוכנית TV?לע=\ ספר\עיתון\כתבה כלשהי?עיתון דיסנייי פוסטר של הבויזזז חוויה שעברתם השבוע (אם בכלל.)?ההופעההההה ש של הבויזזזזזזז וראיתי תנבלות שלי אעאעאעא
משהו שאתם מחכים לו שיקרה השבוע?טיול שנתיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי איזה כיףףףף משהו שאתם לא מחכים לו שיקרה השבוע?בצפר כרגיל=\ מה קניתם השבוע?קשת=] אדם השבוע?א=ד=ם ירדן דילב נופר מורן שחף וחברה שלי בתאל
ציטוט\סקופ\משפט השבוע?אביחי תעשה לי חמורXDDDDDDDDDDDDDDDDDD דילב זוכרת??Jחחחחחחחחחחחח

../images/Emo99.gifספפיירר???

ספפה?? איזה שיר חדש של הגיימבויז ??
כפרעלייך אוהבת אותך !
ואיזה פוסטר של הגיימבויז ? בחייאת צלמי אותו ושלחי לי!!!

../images/Emo110.gifחחחח הדרוששששש

שיררר שהם שרו לנו חלק ממנו בהופעה ופוסטר מעיתון דיסני עדין לא קניתי אני קונה היוםםם או מחר!

../images/Emo42.gif ספירווושלי?

טיול שנתי[?!] רק עכשיו..? חח.. תהיו בריאים.. תתחברי למסן שאת רואה ת'הודעה.. [;

../images/Emo110.gifחחחח ירדנושששששששש

חחחחחחח אצלינו זה יותר שוווה כי יש לנו כמו טיול שנתי אז יש לנו 3 פעמים בשנהה וזה נקרא טיול שנתיייי אבל חוץ ממנוו היה לנו עוד ממזמן היהי לנוו וכמו טיול שנתי כזה אבל שישי שבתתתתתתת ובקחיץ יש לנו עוד אחד של 4 ימים הבנת כפרשלי??? וזה תיול של עכשיו טיול שנתיXD

hen love noli

New member
ספיריי?

חייח תמונה יפה.. תיראו את שרונו'ש מאחורהה חח חיימשלי הוא!#

../images/Emo42.gif חח.. כפרעליווו..

כמעט כל התמונות שלי זה של שרון .. וכל התמונות יפפפות :) אם את פה אז תעשי סיכום שבוועי.. חח.. XD

למעלה