מפגש פורום- מיקום

../images/Emo37.gifמפגש פורום- מיקום../images/Emo27.gif

אז אחרי שהפורום קיים כמעט חודשיים, ומתקרב חג הסוכות, אני חושב שהגיע הזמן לארגן איזה מפגש! ולפני שנבחר תאריך צריך לבחור מקום! אני חושב שכדאי שהוא יהיה במרכז(כמובן המקום הכי מתבקש הוא עזריאלי). מישהו מתנגד לזה? למישהו יש רעיון יותר טוב מעזריאלי? מה אתם חושבים?

Stillwater

New member
אמממ...

אני חושבת שכדאי לכם לעשות את זה במקום אחר, כי בערך כל הפורומים בארץ עושים מפגשים בעזריאלי... אתם יכולים לעשות את זה בגני יהושוע או על חוף הים זה יכול להיות נחמד...

המ.

גני יהושוע זה מקום גדול לאללה שקל לא לדעת איפה אתה. וחוף הים... גם יש לי הרגשה שזה יתפקשש איכשהו. אולי כדאי מפגש ראשון בעזריאלי, כי כולם יודעים איפה המקום והאיפה תמיד נפגשים שם וכאלה ואז כשנכיר אחד את השני וכאלה נקבע את המפגשים הבאים במקומות יותר מגניבים.

Stillwater

New member
אמממ...

סבבה... אבל לפי דעתי גני יהושוע זה לא כזה מסובך בכלל. קובעים בכניסה או אפילו בתחנת רכבת האוניברסיטה וזה מרחק הליכה קצר... אבל איך שבא לכם...

אף פעם לא הבנתי את הקטע../images/Emo85.gif

אם זה כבר פורום של להקה, עדיף להפגש בהופעה... וככה מרוויחים שני דברים, גם הופעה וגם מפגש. תחשבו על זה.

הקטע הוא

לדבר, לעשות דברים יחד כקהילה כלשהי. הרי כשנפגשים בהופעה מדברים 4-5 דקות ואז יאללה הופעה! כשבאים למפגש זה יותר קטע חברתי, להכיר אנשים חדשים עם תחומי עיניין משותפים. מה גם שמפגש הוא לפי לח הזמנים של חברי הפורום ולא הלהקה.

אוקי, אני מסכימה..../images/Emo85.gif

אבל אני יודעת שבפורומים אחרים [פורום אחר, מירי מסיקה] בד"כ נפגשו חברי הפורום בהופעה, דיברנו לפני ואח"כ היינו עם מירי דיי הרבה זמן [אני מדברת על משהו כמו שעה וחצי] אחרי ההופעה.. וזה באמת נחמד. [מניסיון.]

בהופעות גם נפגשים, לא לדאוג.

אבל יש גבול כמה אפשר לנג'ס ללהקה
וגם בד"כ ריכוז האנשים מהפורום בהופעות יותר נמוך ממפגש.

Stricken

New member
אם אני אבוא, אני מעדיף ב12

[כי כנראה יש מפגש פה"ש ב12]

clyps

New member
ממממ...

בואו נראה... מצד אחד, עזריאלי זה המקום הקלאסי למפגש פורום, ומצד שני... זה מקום גדול, וחרוש, ומשעמם בשורה התחתונה.. ולכן... למה שלא ניפגש במקום אחר?
אולי... כיכר המדינה?

אמ,

מנסיון, כל פעם שקובעים מפגשים ראשונים לא בעזריאלי פחות אנשים באים^^

ninelives99

New member
חמווודדד

ואם תארגנו את זה בזמן מתאים אולי אפילו אני אקפוץ לביקורון חטוף ואביא עוגיות... עזריאלי זה בסדר. אפשר בגן המשולש אם בא לכם... שזה ממש ליד תחנת רכבת מרכז... קתץ יותר פארקי שם ותמיד אפשר לדלג אח"כ לעזריאלי...

tipeshet

New member
נכון

עזריאלי זה לא אידאלי, אבל זה המקום הכי נוח אליו יגיעו אנשים. אני בעד.

תאריך

אוקיי אז הסכמנו על מקום - עזריאלי בתור מפגש ראשון... מה עם תאריך? מישהו מתנגד לחמישי, 12.10? חשבתי שזה לא רעיון טוב שישי שבת ואחר כך יש טיולים של תנועות נוער וכאלה.. כמובן שתמיד עדיף בוקר-צהריים אבל שעה נדבר אחרי התאריך

limors2

Well-known member
12.10 זה טוב../images/Emo54.gif

אני בעזריאלי ממילא, אבוא לומר שלום אם אראה אתכם

למעלה