Inis mor

New member
../images/Emo36.gif

קראתי עכשיו את הביוגרפיה של גילמור-בקישור הביוגרפיה... (8 ילדים??????????? וואוו...) ולהלן המשפט האחרון של הביוגרפיה: "לפני שנתיים, הופיע גילמור בפסטיבל Meltdown בלונדון, והופעתו זכתה להצלחה רבה. בעקבותיה, יצא DVD הכולל ביצועים חיים לשירים שונים, ביניהם שירים של הפלויד. נכון לקיץ 2004, מספרות השמועות כי גילמור ...." וכאן זה נגמר. כי גילמור-מה? אני יודעת שזה לפני שנה וחצי אבל עדיין. על מה מדובר? אני סקרנית! אני אנסה להשלים את המשפט בעצמי: "נכון לקיץ 2004 מספרות השמועות כי גלמור- אוהב במדינת ישראל ומתכוון לבקר בא להופעה מדהימה מתישהו בשנים 2006-2007. והכרטיסים אליה הולכים להיות זולים יחסית!" עם למישהו יש רעיונות אחרים-אתם מוזמנים. אם לא-מה באמת אמור היה להיכתב שם?

תוקן

זה היה אמור להיות "עובד על אלבום סולו חדש". לצערי, מערכת המאמרים נוטה לאי-אילו בעיות, ולכן מאמרים מתחרבשים לעיתים. תיקנתי כעת את הכתוב, ועדכנתי את המאמר.

The Albatross

New member
חבל שהגבת כ"כ מהר,

הייתי רוצה לשמוע את הגרסא של צנעני לסיום המאמר הזה.

כולכם מוזמנים

להעלות רעיונות כטוב בדמיונכם. מי יודע, אולי זה היה משהו אחר, ואני סתם יבשה...

חרטושה

New member
טוב אני לא יודעת אם זה קשור,

אבל אם אנחנו כבר פה, אז למה לא? לא רק שיש לגילמור מלא ילדים, חלקם גם למדו בחינוך האנתרופוסופי. והכוונה היא ל"למדו" בלשון עבר, משום שגילמור הוציא אותם משם. קראתי ראיון איתו שבו הוא הזכיר את הנושא ומאד התאכזבתי לגלות שהסיבות שלו לאכזבה מהחינוך הזה הן הסיבות שכל ההורים מונים בדרך כלל. אני לא יודעת למה צפיתי ולמה, אבל בכל זאת, גילמור גיטריסט-רוקיסט, ועדיין כה
. מ

thezanani

New member
אנתרופוסופי?!

זה לא המסגרת לאשכנזים-בלונדינים-לקויי-נמשים-מקיסריה? זה שהמורה מנגנת בחליל כדי לבקש שקט? ולרדוף שמרדוף.ילדים צריכים מכות.רק מכות. ואגב אגבי,לומר על גילמור שהוא מרובע,זה די בעייתי,גיאומטרית.

Inis mor

New member
איך....

קראת לילדים של גילמור?!?!?!?!
תודה ציף-זה אכן לא חדשות מאד עדכניות אבל עדיין..סקרנותי סופקה!

wommer

New member
ירושלים....

אני יודע שחלקם למדו בבית ספר "דמוקרטי" כזה, אם ככה קוראים לזה...כל הזמן הבריזו, רק ששם אין להברזה שם, כי הם לא חייבים לבוא
!!!

למעלה