שאלון

shaninosh3

New member
השאלון:

שם: איך היית רוצה שיקראו לך אילו יכלת לבחור? גיל: דרג/י את המראה שלך מ1-10 כ10 הוא הגבוה ביותר: מה אוהב/ת במראה שלך? ומה פחות? תן/י משפט אחד שיכול לסכם אותך: איך את מרגיש/ה כרגע במשפט אחד? מילה שרוב האנשים אומרים לך?: תחום ידע בחיים שמעניין אותך: יודע/ת לבשל? מה אוהבת לאכול\לבשל? חיה אהובה: מילה אהובה: מקלל/ת בכל מיני שפות?: שיר אהוב? שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש? שיר שמקפיץ אותך? זמר\ת אהוב\ה במיוחד? שחקנית אהובה: שחקן אהוב: מה עושה בחיים? מי הבנאדם המושלם בשבילך, לדעתך? יום מועדף בשנה\חג? ערוץ\סדרה מועדפים? ספורט מועדף: אתה חושב/ת שאת יפה? אתה חושב/ת שאת צבוע? אתה חושב/ת שאתה קנאי(לבת/בן זוג)? אתה חושב/ת שאתה קרציה? אתה חושב/ת שאת עקשן/ית? אתה אוהב/ת את עצמך? איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו''ל? איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? איזה דמות מצויירת את? יש לך פלאפון? קו פתוח? של איזה חברה? למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? איזה צילצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את/ה רוצה להיות זמר/ת? את/ה רוצה להיות שחקן/ת? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף/ת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? יש לך פירסינג\קעקוע? איפה? אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? מכונית אהובה? אתה מאמין באלוהים? בגורל? בחיים מחוץ לכדור-הארץ? באהבה ממבט ראשון? פורום אהוב: באיזה פורומים אתה כותב: יש לך חברים בפורומים? מה הדבר האחרון שאכלת? מה הדבר האחרון שקנית? מי האדם האחרון שחיבקת? מי האדם האחרון שראית? מי האדם האחרון שדיברת איתו? מה אתה עושה עכשיו? אתה שומע מוסיקה עכשיו? מה אתה לובש? מה הסרט האחרון שראית? מה התוכנית האחרונה שראית? מה הדיסק האחרון ששמעת? מה השיר האחרון ששמעת? מה החלום שלך? מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? נהנת?

•HadaS•

New member
חח עונהה אוהבת שאלונים../images/Emo99.gif

שם: הדס איך היית רוצה שיקראו לך אילו יכלת לבחור? הדס גיל: 12 ורבע-גאה בגיל הקטן הזה דרג/י את המראה שלך מ1-10 כ10 הוא הגבוה ביותר: 8 ד"א שאלה מטומטמת מה אוהב/ת במראה שלך? את הגוף והשיער ומה פחות? לא יודעת תן/י משפט אחד שיכול לסכם אותך: אני ילדה שאוהבת להנות מהחיים איך את מרגיש/ה כרגע במשפט אחד? אני מרגישה פרוטקציונרית חחח מילה שרוב האנשים אומרים לך?: שאני חמודה ומצחיקה... תחום ידע בחיים שמעניין אותך: ממ... יודע/ת לבשל? חחח רק סלט מה אוהבת לאכול\לבשל? הרבההה חיה אהובה: דולפין ושושהה הכלבה הכי אחיי!! כפרעלייה מילה אהובה: חברה מקלל/ת בכל מיני שפות?: אני מקללת בעברית.. רק בעברית שיר אהוב? הרבה שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש?אמיגו מיו שיר שמקפיץ אותך? הרבה חח זמר\ת אהוב\ה במיוחד? אני חח סתם לא יודעת שחקנית אהובה: אניייי חחח לא יודעתתת שחקן אהוב: נחשו.. הנסיךך
חואנוש
מה עושה בחיים? בחיים אני מבלה עם החברות, ואני עסוקה בפרוטקציות שיש לי מדי פעם פחח מי הבנאדם המושלם בשבילך, לדעתך? אין בן אדם כזה. אפילו לחואן המושלם יש מגרעות
יום מועדף בשנה\חג? ה2.3 תאריך שולטט נחשו מדוע?! כי זה הרגע הקסום בו נולדתי חח
ערוץ\סדרה מועדפים? פלורי, מורדים אמיתי ומקסיקני, טלנובלה בע"מ, השיר שלנו, תשוקת הנצים
ספורט מועדף: ריקוד אתה חושב/ת שאת יפה? תשאלו אחרים שמכירים אותי אתה חושב/ת שאת צבוע? לא! אתה חושב/ת שאתה קנאי(לבת/בן זוג)? לא.. אתה חושב/ת שאתה קרציה? לפעמים כן
אתה חושב/ת שאת עקשן/ית? ברור
אתה אוהב/ת את עצמך? שאלה דפוקה חבל"ז איפה היית רוצה לגור בארץ? בבאר שבע עיר הפשע חע חע אני בארשבעיית בדם ובנשמה
בחו''ל? בחו"ל אולי... איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת? צ'יקי, המורדיםםם איזה דמות מצויירת את? לוידעת יש לך פלאפון? כן.. אבל בקרוב לא יהיה למה אמא שלי תיכף מחרימה לי אותו קו פתוח? יאפ של איזה חברה? סלקום רולזז חחחח למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? חברה שליי סיוון איזה צילצול יש לך? צלצול דפוק הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? רגע מכוער ת'אמת אני צכה להחליף ושומר מסך? אין לי בינתיים הוא נודניק את/ה רוצה להיות זמר/ת? כן את/ה רוצה להיות שחקן/ת? כן אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף/ת? תלוי איזה ריאלטי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? לאהבה.. תלוי למי אני אומרת את זה יש לך פירסינג\קעקוע? לא איפה? אמרתי לאאא אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? קודם אני אמצא ואז אחליט מכונית אהובה? חח מאיפה ליי אתה מאמין באלוהים? כן!!!! בגורל? כן... בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא יודעת ת'אמת באהבה ממבט ראשון? כןן... פורום אהוב: פלורי ולאס חואנצ'אס! באיזה פורומים אתה כותב: פלורי, השמינייה, לאס חואנצ'אס, אממ עוד כמה לא זוכרת בינתיים יש לך חברים בפורומים? כן מה הדבר האחרון שאכלת? עגבנייה חח מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכרתת מי האדם האחרון שחיבקת? אמא היום בצהרייםם מי האדם האחרון שראית? אמא מי האדם האחרון שדיברת איתו? אמא חח אם אני רואה אותה אז אני אדבר איתה לא חח מה אתה עושה עכשיו? עונה על השאלון ומדברת באיסי אתה שומע מוסיקה עכשיו? לא מה אתה לובש? בגדים..כן?! חולצת בי"ס בבעעע מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת מה התוכנית האחרונה שראית? פלורי.. פאק שכחתי לראות טבע"מ מה הדיסק האחרון ששמעת? פלורי עונה 2 מה השיר האחרון ששמעת? לא זוכרת מה החלום שלך? להיות מאושרת ולהצליח במה שאני רוצה להצליח בו מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אמשיך גלוש באינטרנטט ולנשוויץ במסן של מארו חחח אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא נהנת?אולי

Skaat Girl

New member
עונה....

שם:
שחר איך היית רוצה שיקראו לך אילו יכלת לבחור?
שיר גיל:
עוד חודשיםי בת 18 דרג/י את המראה שלך מ1-10 כ10 הוא הגבוה ביותר:
4 מה אוהב/ת במראה שלך?
את הגומות שלי ומה פחות?
השאר... תן/י משפט אחד שיכול לסכם אותך:
שאלה קשה.... איך את מרגיש/ה כרגע במשפט אחד?
בסדר גמור... מילה שרוב האנשים אומרים לך?:
אומרים לי יותר מדיי דברים תחום ידע בחיים שמעניין אותך:
עיצוב נחשב? יודע/ת לבשל?
כן אתם מוזמנים לבוא לטעום... מה אוהבת לאכול\לבשל?
כל מיני... חיה אהובה:
חתול וכלב... מילה אהובה:
יש כל מיני... מקלל/ת בכל מיני שפות?:
חחחחחחחחחחח כן!!!! שיר אהוב?
כל יום יש משהו אחר... שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש?
יש כמה כאלה... שיר שמקפיץ אותך?
יש מלא... זמר\ת אהוב\ה במיוחד?
כפרה על השלמות שלי הראל סקעת!!!! שחקנית אהובה:
אין מישהו מיוחד.... שחקן אהוב:
חואן... מה עושה בחיים?
הרבה... מי הבנאדם המושלם בשבילך, לדעתך?
יש כמה... יום מועדף בשנה\חג?
לא יודעת... ערוץ\סדרה מועדפים?
ערוץ extra hot ספורט מועדף:
אין משהו מיוחד אתה חושב/ת שאת יפה?
זה אתם צריכים לענות.... אתה חושב/ת שאת צבוע?
כנ"ל^^ אתה חושב/ת שאתה קנאי(לבת/בן זוג)?
עוד לא יצא לי לקנא... אתה חושב/ת שאתה קרציה?
מקווה שלא... אתה חושב/ת שאת עקשן/ית?
קצת אתה אוהב/ת את עצמך?
לא כל כך איפה היית רוצה לגור בארץ?
לא משנה איפה רק לא איפה שעכשיו בחו''ל?
עוד לא החלטתי.... איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת?
כל מיני... איזה דמות מצויירת את?
פו הדב יש לך פלאפון?
כן קו פתוח?
כן של איזה חברה?
אורנג' למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה?
לחברה שלי... איזה צילצול יש לך?
שדורש שינוי...חחחחח הקול הכי יפה ששמעת?
של הראל איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
של חואן והראל ושומר מסך?
תמונות רצות של הראל את/ה רוצה להיות זמר/ת?
לא את/ה רוצה להיות שחקן/ת?
לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף/ת?
תלוי איזה סידרת ריאלטי.... אמרו לך פעם שאוהבים אותך?
כן שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון?
שו?! יש לך פירסינג\קעקוע?
אין... איפה?
----- אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?
הרבה דברים... מכונית אהובה?
יש כמה וכמה חחחחחחח אתה מאמין באלוהים?
לפעמיים בגורל?
לפעמיים... בחיים מחוץ לכדור-הארץ?
לא... באהבה ממבט ראשון?
כן... פורום אהוב:
זה של המורדים והרישמי של הראל... באיזה פורומים אתה כותב:
זה המורדים וברישמי של הראל... יש לך חברים בפורומים?
בוודאי מה הדבר האחרון שאכלת?
גלידה מה הדבר האחרון שקנית?
בגדים... מי האדם האחרון שחיבקת?
חברה שלי... מי האדם האחרון שראית?
המשפחה שלי... מי האדם האחרון שדיברת איתו?
אמא שלי... מה אתה עושה עכשיו?
עונה על השאלון אתה שומע מוסיקה עכשיו?
כן... מה אתה לובש?
חולצה ומכנסיים מה הסרט האחרון שראית?
בלו קראש חחחחח מה התוכנית האחרונה שראית?
פלוריסיינטה מה הדיסק האחרון ששמעת?
לא זוכרת.... מה השיר האחרון ששמעת?
שיר מהמורדים המקסיקניים.... מה החלום שלך?
לראות שוב את הראל(ובעזרת השם גם את שאראס וחואן) מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון?
יישלח הודעה לחברה שלי אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו?
מקווה... נהנת?
כן....

te amo benjamin

New member
עונה כדי להעביר את הזמן

שם:עדי איך היית רוצה שיקראו לך אילו יכלת לבחור?טוב לי עם שמי גיל: 17וחצי באוקטובר 18 דרג/י את המראה שלך מ1-10 כ10 הוא הגבוה ביותר: 8 מה אוהב/ת במראה שלך? את הגוף והעיניים שלי ומה פחות?אמ...לא יודעת תן/י משפט אחד שיכול לסכם אותך:בחורה חמודה ומתוקה ואוהבת להנות מהחיים איך את מרגיש/ה כרגע במשפט אחד?לא יודעת מילה שרוב האנשים אומרים לך?שאני חמודה ומתוקה תחום ידע בחיים שמעניין אותך:אמ... יודע/ת לבשל?כן מה אוהבת לאכול\לבשל?לרוב זה הכין עוגות חיה אהובה: דולפין מילה אהובה:לא יודעת מקלל/ת בכל מיני שפות?: לא רק בעברית שיר אהוב?יש מלא אז אני לא זוכרת במדיוק שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש?אמ..הבלדה שלי עלייך מהשיר שלנו שיר שמקפיץ אותך?חח יש הרבה זמר\ת אהוב\ה במיוחד?יש הרבה אני אל יכולה לומר במדיוק שחקנית אהובה:חח...יש הרבה שחקן אהוב:חואן חח..יש הרבה מה עושה בחיים?חח..מבלה ולומדת דברים חדשים מי הבנאדם המושלם בשבילך, לדעתך?חואןןןןן יום מועדף בשנה\חג?ראש השנה וסוכות ואני אוהבת את יום שישי ערוץ\סדרה מועדפים?yes 1 mtv yesweekend ספורט מועדף:אמ..שחייה וריצה אתה חושב/ת שאת יפה?כן אתה חושב/ת שאת צבוע?לא אתה חושב/ת שאתה קנאי(לבת/בן זוג)?לא אתה חושב/ת שאתה קרציה?לא אתה חושב/ת שאת עקשן/ית?שאני ממש רוצה משהו אז כן אתה אוהב/ת את עצמך?כן איפה היית רוצה לגור בארץ? בחו''ל?גם וגם להכיר מקומות חדשים איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת?קטנטנות הכי נוסטלגיה חח איזה דמות מצויירת את?אמ.. לא יודעת יש לך פלאפון? קו פתוח? של איזה חברה?כן קו פתוח לא ושל חברת פלאפון למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה?לחברתי הטובה איזה צילצול יש לך? אם של רגב הקול הכי יפה ששמעת?של נינט ושל מירי מסיקה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של אחי עם הסייקט שלו הוא יותר מדיי מתלהב מעצמו ושומר מסך?לא זוכרת את/ה רוצה להיות זמר/ת?כן למה לא רוצה להיות שחקן/ת?כן למה לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף/ת?אמ..הייתי מנסה אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון?תלוי למי אני אומרת את זה יש לך פירסינג\קעקוע?לא אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו?חצי משאירה לי לדברים שבאמת חשובים ואת השאר תורמת לניזקקים מכונית אהובה? אמ..לא יודעת אתה מאמין באלוהים?כן בגורל?כן בחיים מחוץ לכדור-הארץ?מי יודע אולי יש באהבה ממבטראשון?כן פורום אהוב: פלוריסיינטה באיזה פורומים אתה כותב: לפעמים בפלוריסיינטה יש לך חברים בפורומים?כן הכרתי כמה מה הדבר האחרון שאכלת?דגנים מה הדבר האחרון שקנית?אמ..מתנה לחברות שלי מי האדם האחרון שחיבקת?אף אחד מי האדם האחרון שראית? אמא שלי שחזרה מהעבודה מי האדם האחרון שדיברת איתו?חברות שלי מה אתה עושה עכשיו?גולשת באינטרנט אתה שומע מוסיקה עכשיו?לא מה אתה לובש?את הפיג'מה שלי מה הסרט האחרון שראית?את הסרט רוני וג'ולי בהולמארק סרט יפה
מה התוכנית האחרונה שראית?השיר שלנו מה הדיסק האחרון ששמעת?דיסק שצרבתי מה השיר האחרון ששמעת?הבלדה שלי עלייך מהשיר שלנו מה החלום שלך?לא מגלה אחרת הוא לא מתגשם סורי מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון? אמ..אמשיך לגלוש אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו?תאמת לא נראה לי שזה יעניין מישהו אבל תקראו חופשי נהנת? כן

te amo benjamin

New member
אני רוצה לתקן משהו

בשאלה האם לדעתי יש מישהו מושלם בשבילי?לא נראה שיש מישהו כזה אם כן אני בטח אמצא אותו

KaMi LoVe JuAn

New member
עונהה

שם: קמילה איך היית רוצה שיקראו לך אילו יכלת לבחור? ליאל גיל: באוגוסט 13 דרג/י את המראה שלך מ1-10 כ10 הוא הגבוה ביותר: 8 וחצי מה אוהב/ת במראה שלך? ת'שער ומה פחות? ת'צבע עיינים תן/י משפט אחד שיכול לסכם אותך: הבנאדם הכי קרוע בפלנטה איך את מרגיש/ה כרגע במשפט אחד ?אחלה בחלה חפלה מילה שרוב האנשים אומרים לך?: שרוטה תחום ידע בחיים שמעניין אותך: אמממ גוף האדם יודע/ת לבשל? כריך נחשב? מה אוהבת לאכול\לבשל ? המבורר פיצה וכריכים עם טונה חיה אהובה: אריה מילה אהובה: אחושרמוטה מקלל/ת בכל מיני שפות?: יס שיר אהוב? יש מלא!! לא יודעת... שיר שמרגש אותך כל פעם מחדש " ? סולו קדאטה סלינסיו" מרבלדה שיר שמקפיץ אותך? יש מלא!!!! זמר\ת אהוב\ה במיוחד ?50 סנט שחקנית אהובה: אנהי שחקן אהוב: חואן חיל נאברו!!!! שליטטעעעעע מה עושה בחיים? לומדת,מבלה,משתגעת מי הבנאדם המושלם בשבילך, לדעתך? חואן חיל נאברו!!!! יום מועדף בשנה\חג? חופש גדול ערוץ\סדרה מועדפים? טלנובלות: פלור,רבלדה,תשוקת הניצים,כוכב נולד וארץ נהדרת ספורט מועדף: שחיה אתה חושב/ת שאת יפה? יס אתה חושב/ת שאת צבוע? לא אתה חושב/ת שאתה קנאי(לבת/בן זוג)? לא אתה חושב/ת שאתה קרציה? ממש לא אתה חושב/ת שאת עקשן/ית? יס אתה אוהב/ת את עצמך? בטחח איפה היית רוצה לגור בארץ ? תל אביב בחו''ל? בבית של חואן איזה סידרה נוסטלגית את/ה אוהב/ת ? כיתה 406 איזה דמות מצויירת את? סילבסטר יש לך פלאפון ? כע קו פתוח? יס של איזה חברה? אורנג' למי את/ה מתקשר/ת הכי הרבה? לאמא איזה צילצול יש לך? Candy Shop הקול הכי יפה ששמעת? ילדה אחת מט' איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של חואן ושומר מסך? של חואן את/ה רוצה להיות זמר/ת? לא ממש את/ה רוצה להיות שחקן/ת? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתף/ת? ממש לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? יותר מדי שאתה אומר אני אוהב אותך אני מתכוון? שאני אוהבת אותך חחחח יש לך פירסינג\קעקוע?לא איפה? אם היית מוצא מיליון שקל מה היית עושה בו? כרטיס טיסה לארגנטינה ולקנות וילה מכונית אהובה? פרארי אתה מאמין באלוהים? בטח בגורל? בטח בחיים מחוץ לכדור-הארץ? לא באהבה ממבט ראשון? כן פורום אהוב: פלורייסינטה וטלנובלות באיזה פורומים אתה כותב: פלורייסינטה וטלנובלות יש לך חברים בפורומים? אמממ כע מה הדבר האחרון שאכלת? כריך עם טונה מה הדבר האחרון שקנית? חולצת קשירה מי האדם האחרון שחיבקת? חברה שלי מי האדם האחרון שראית? אח שלי בסלון מי האדם האחרון שדיברת איתו ? אח שלי מה אתה עושה עכשיו? אוכלת אתה שומע מוסיקה עכשיו? כע מה אתה לובש? גופיה ומכנס קצר מה הסרט האחרון שראית? בית השעווה מה התוכנית האחרונה שראית? בובספוג מה הדיסק האחרון ששמעת? רבלדה מה השיר האחרון ששמעת? ת'פתיחה של תשוקת הניצים מה החלום שלך? לפגוש את חואן! ולהביא לו נשיקה מה תעשה אחריי שתסיים את השאלון ? לתת ביס לכריך אתה חושב שמישהו בכלל יקרא אותו? לא נהנת? כן

למעלה