שאלון

KaMi LoVe JuAn

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo12.gif../images/Emo178.gif

איזה הגזמה פראית!! ואאאהה ואאאהה ואאהההה

te amo benjamin

New member
עונה כי משעמם לי

מין :נקבה גיל :17 וחצי באוקטובר 18 אוכל :ברור האוכל הכי טוב:שניצל וציפס המסעדה הכי טובה :אמ...קפה ג'ו החטיף הטוב ביותר:במבה הקפה הטוב ביותר:לא יודעת השוקולד הטוב ביותר:פרה הפרי האהוב עליכם ביותר:אבטיח חברת מוצרי חלב הכי טובה :תנובה אינטרנט ומחשבים :מה הקשר לשאלה? האנטי וירוס היעיל ביותר :אין לי מושג האתר הטוב ביותר באינטרנט :www.mtv.com הפורום הטוב ביותר בתפוז:פלוריסיינטה אנשים וארץ ישראל :מה הקשר לשאלה העיר הטובה ביותר :תל אביב החוף השווה ביותר בארץ :החוף בתל אביב המקום הישראלי ביותר:אילת התכונה הישראלית ביותר:רועשים העונה הנחמדה ביותר:קיץ אנשים :כן הבן אדם הרע ביותר :היטלר הבן אדם הטוב ביותר: הבן אדם האהוב ביותר :אמ..פלורינסיה ברטוטי הבן אדם החכם ביותר:אלברט אניישטין הבן אדם המכוער ביותר:ילד הכיתה שלי תאמינו לי הוא ממש מוזר לבנות -הדרך הטובה ביותר לכבוש בחור :אמ..לא יודעת חחח אופנה:למה לא חברת משקפי השמש השווה ביותר:אירוקה חנות הנעליים הטובה ביותר:לי קופר חברת האופנה הטובה ביותר:לדעתי קאסטרו בריאות : קופת החולים הטובה ביותר: מאיפה לי תרופת הסבתא הטובה ביותר:לא יודעת בית החולים הטוב ביותר: לא יודעת בעלי חיים :כלב,סוס, חתול בע"ח האהוב עליכם ביותר :דולפין בעל החיים המיוחד ביותר :פרפר בילויים וארועים:כן המועדון/פאב הכי טוב:אני לא יוצאת הרבה המשחק הכיפי ביותר :אמת או חובה הקניון הטוב ביותר בארץ:עזריאלי פארק המים הטוב ביותר:ממדיון המלון הטוב ביותר:מלון הנסיכה האולם הכי טוב שהייתי בו:לא זוכרת קבוצת הכדורגל הטובה ביותר:לא אוהבת כדורגל חברות חברה מספקת פלאפונים הטובה ביותר ( סמסונג , מוטרולה ,נוקיה וכו'..)סמסונג ח ברת פלאפונים הטובה בארץ (פלאפון , אורנג' , סלקום וכו'..)פלאפון חברת הטיסה הטובה ביותר :אל על יצרנית המכוניות הטובה ביותר :לא יודעת יצרנית מוצרי החשמל הטובה ביותר :מאיפה לי חברה להשכרת רכב הטובה ביותר :לא יודעת הבנק הטוב ביותר:לאומי ספק אינטרנט הטוב ביותר : בזק בנלאומי ספקית הלוייון /כבלים הטובה ביותר : יסססס המוצר השווה ביותר שקניתם לאחרונה:מחשב לאחי כי עכשיו יש פחות ריבים הסדרה הכי טובה בטלויזיה : פלוריסיינטה הסרט הכי טוב שיצא עד היום:סיפור אהבה בלתי נשכח לצופי טלנובלות - הטלונבלה הטובה ביותר :פלוריסיינטה, השחקן האמריקאי הטוב ביותר :פיי יש מלא השחקנית האמריקאית הטובה ביותר :יש מלא קשה להחליט השחקן הארגנטינאי (טלנובלות ) הטוב ביותר :חואן חיל נבארו ופילפה קולומבו השחקנית הארגנטינאית ( טלנובלות ) הטובה ביותר :קמילה בורדונבה שחקן ישראלי הטוב ביותר :רן דנקר השחקנית השיראלית הטובה ביותר :נינט טייב התוכנית הישראלית ( אירוח/בידור/סדרה /ריאליטי וכו' ) הטובה ביותר:ראשון בבידור מגיש החדשות הטוב ביותר:גדי סוקני ערוץ הטלויזיה הישראלי הטוב ביותר:אמ..שתיים הבדרן המצחיק ביותר:אלי יצפאן ערוץ הטלויזיה שאני צופה בו הכי הרבה:yes 1 בי" ס ללימוד פסיכומטרי והשלמת בגרויות הטוב ביותר :אנקורי האונבירסיטה /מכללה הטובה ביותר:מאיפה לי המקצוע המעניין ביותר:אמ..משחק התואר המעניין ביותר:מאיפה לי השיר הכי טוב מכל הזמנים :לא יודעת הלהקה / זמר הטובים ביותר :פייי יש מלא מאיפה לי לדעת תחנת הרדיו הטובה ביותר:99fm ערוץ המוזיקה בכבלים הטוב ביותר: mtv 24 טיפ הדיאטה הטוב ביותר :לאכול נכון הדיאטה הטובה ביותר:שומרי משקל סוג הספורט המועיל ביותר:ריצה,ןשחייה הספורטאי הטוב ביותר:מאיפה לי המדינה השווה ביותר בעולם לטיולים :אמריקה המקום הטוב ביותר להירגע בו :הים המקום שהכי הייתים רוצים להיות בו עכשיו:לא יודעת ראש הממשלה הטוב ביותר :לא יודעת המפלגה הטובה ביותר :מאיפה לי השר הטוב ביותר :מאיפה לי פנאי :סוף סוף הספר הטוב ביותר :לא יודעת העיתון היומי הטוב ביותר :מריב העיתון השבוע הטוב ביותר ( לאישה , פנאי פלוס , רייטינג וכו..)מעריב לנוער הירחון הטוב ביותר ( בלייזר , את , עולם האישה ) מאיפה לי התעסוקה הטובה ביותר לשעות הפנאי :לשמוע מוסיקה לשיר לשחות קוסמטיקה יופי: האישה הכי יפה :יעל בר זוהר הגבר הכי יפה:אמ....חואן חיל נבארו קרם פנים הטוב ביותר :מאיפה לי חברת קוסמטיקה הכי טובה :לוראר הבושם הכי טוב:לא יודעת המסיכה הטובה ביותר:לא יודעת שמות: השם היפה ביותר לבת :עדי חןנעמה השם היפה ביותר לבן :נתנאל עידן הראל רן השם היפה ביותר לכלב :לאקי הסבון הטוב ביותר: דאב חברת האיפור הטובה ביותר:jaed חברת הקוסמטיקה הישראלית הטובה ביותר:לוראל הדוגמנית היפה ביותר בעולם :לואיסנה לופיליטו ההמצאה הגדולה ביותר:מחשב חחחחחח

למעלה