צלחת + מנוע

schachareli

New member
../images/Emo36.gifצלחת + מנוע

שלום לכולם האם צלחת + מנוע מומלצת בחיבור עם מס' ממירים. מה מהירות התגובה שלה ודיוקה? מה מומלץ לקנות?

צלחת עים מנועה מפעיל רק ממיר אחד

אגב מה הקשר בין לווינים לבוקובינה . נידמה לי שזה עיירה ברומניה

schachareli

New member
צלחת + מנוע../images/Emo36.gif

השאלה שלי עם אפשר לחבר לצלחת הזאת עוד ממירים? אפילו עם רק ממיר אחד ישלוט על המנוע. אין קשר בין בוקובינה ללווינים בוקובינה היתה מדינה בתקופה שפלפני מלחמת העולם הראשונה כך שלא היו אז לווינים בכל מקרה זה אתר שאני בניתי

אים הצלחת תהייה מעוונת ניניח

להוטבירד . אז בכל הממירים ניתן יהייה ליראות רק את הוטבירד . אבל גם רק . חלק מהלוויין . כי הלוויין מחולק ל4 אפשרויות . כמו V14 או V18 או 22KH ON ו22KH OFF . כך שכל הממירים יכולים ליקלוט רק אופציה אחת מאותו לווין . וכמובן שלא ניתן ליקלוט 2 לווינים ביחד . מקווה שהבנתה את הכתוב . בקשר לבוקווינה . המילה הזו זכורה לי מהילדות רומנים דיהרו על האזור הזה

דר שלמה

New member
קרמר, הוא יכול להשתמש ב lnb כפול

או מרובע? אולי זה יפתור לו את הבעיה. ממיר אחד יזיז את הצלחת ודרך שאר הממירים ניתן יהיה לקלוט את אותו הלווין.

schachareli

New member
../images/Emo36.gifצלחת + מנוע

אם כך אני מבין ש LNB כפול יפתור את הבעייה! משהוא התקין פעם כזאת מערכת ואים זה מומלץ?

אים הצלחת תכוון לעמוס .

תראה רק את ערוץ 2 או 10 . ובממיר השני לא תוכל ליראות את ארופה . מה יתן לך צלחת ממונעת . הטוב ביותר מספר צלחות על הגג שמחוברים ל4 ממירים . וכל ממיר רואה מה שהוא רוצה

דר שלמה

New member
אני שקלתי קונפיגורציה דומה. בסוף

הלכתי על ההמלצה שקרמר נתן לך, צלחות שונות ללווינים שונים. שאלתי את גוגל, ומסתבר שהנושא של צלחת+מנוע לא פשוט בכלל. אם אפשר עדיף להתקין מספר צלחות, הרבה יותר אמין ופשוט. בכל מקרה בתיאוריה זה צריך לעבוד.

schachareli

New member
../images/Emo36.gifצריך מקום על הגג

חבל שאי אפשר בצורה יעילה לבצע את זה בצלחת אחת אולי יש מתאמים לכך?

למעלה